×

Teknik hizmetler sınıfında (THS) son durum: THS’li olamayan meslektaşlarımıza destek olma zamanı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne “arşiv memuru” ve bazı kamu kurumlarına; memur, enformasyon memuru, bilgisayar işletmeni, VHKİ gibi  farklı unvanlarda atanan bir sürü meslektaşımız Bilgi ve Belge Yönetimi (BBY ) mezunu olmalarına rağmen teknik hizmetler sınıfına dahil edilemediler, bu durumdan dolayı haklarını aramaktadırlar; şu an için teknik hizmetler sınıfı yalnızca “kütüphaneci” kadrosuna atananları kapsıyor olsada, biliyoruz ki aynı bölümden mezun olmamıza rağmen farklı unvanlarla kamu kurumlarına atanan meslektaşlarımızın da hakkıdır ve haklarına sahip çıkılmalıdır.

Konuyla ilgili gelişmeler:

{tab=2019}

{tab=2015}

{tab=2014}

{tab=2012}

{tab=2011}

{/tabs}

6 yorum

comments user
ktphn

tapu kadastroda calışan arkadasşarımız acaba net maaslarını yazabilirler mi ?

comments user
BBY Haber

Sayın @ibrahim,

Yukarıdaki haber içeriğinde tüm gelişmeler verilmiştir; yeni bir gelişme olduğu taktirde bu haber içeriğinden günceli takip edebilirsiniz. Şu an için herhangi bir çalışma olup olmadığına dair bilgi gelmemiştir.

comments user
ibrahim

BBYHABER bu konu hakkında çalışma yapılıyor mu?

comments user
MEMUR

kurumunuzun unvan değişikliği sınavı açılması lazım hatice hanım,
onu beklemeniz lazım. Ben de bekliyorum 2 yılı geçti bakalım seneye olacak mı? bizim için herhangi bir çalışma da yok unutulduk galiba.

comments user
hatice

merhaba bende gazi üni. de memur kadrosunda kütüphaneci olarak çalışıyorum, asaletim tasdik olunca eğer kadro açılırsa kütüphaneci kadrosuna geçebilirmişim. ya açılmazsa? bu süreçte ne yapılabilir? sonuçta lisans banabu hakkı vermiş kadromu ne zaman alırım?

comments user
Emre

Arkadaşlar MSB’de davayı kazanan sadece bir tarihçi değil. Aynı işi yapan, Arşivcilik, Arap Dili ve Edebiyatı, İlahiyat toplam 16 kişi AYİM’e açtığı davayı kazandılar.