×
Bilgi ve Belge Yönetimi (BBY) Haber Portalı

Information and Records Management (IRM) News Portal

Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’nü tercih edecek öğrenciler için genel bilgiler

BBY Haber; bilgi teknolojilerini, sosyal medyayı, görsel ve yazılı basını sürekli takip ederek alanımızdaki gelişmeleri izlemekte, haber değeri olan her türlü bilgiyi/belgeyi denetim altına almaya çalışmaktadır ve bu doğrultuda amaçlarını/hedeflerini şu şekilde oluşturmuştur; “Bilgi ve Belge Yönetimi (BBY) Haber Portalı; Kütüphane, Arşiv, Dokümantasyon ve Enformasyon merkezleri hakkında ulusal basında ve elektronik ortamda yayınlanmış haberleri sunmak ve arşivlemek hedefiyle yola çıkmış ve tek bir noktadan bu haberlere erişim sağlamayı amaç edinmiştir.”

Bilgi ve Belge Yönetmi (BBY) Haber Portalı’nın temelleri 2008 yılında atılmış; 13.11.2009 tarihinde de yayın hayatına başlamıştır. Mesleki çevremiz içerisinde ve Türkiye’de ilk BBY Haber Portalı/Kütüphane Haber Portalı olma özelliğini yakalamıştır.

BBY Haber’i

Facebook üzerinden 5.967,

Twitter üzerinden 3.513,

Instagram üzerinden 1.898 ve

LinkedIn üzerinden ise 2.159 (05/12/2020 tarihi itibari ile) kişi takip etmekte ve kurulduğu günden itibarende takipçi sayısı giderek artmaktadır. Mesleki çevremizin göstereceği ilgi ile bu sayıyı daha da artırmak mümkün olacaktır.

Türkiye’deki tüm bilgi merkezlerinde çalışan meslektaşlarımız haber portalına üye olabilir; istedikleri takdirde portala kendi kurumları veya bulundukları il/ilçedeki alanımızla ilgili gelişmeleri/haberleri/duyuruları anında ekleyerek veya e-posta yollayarak haber arşivini daha da zenginleştirebilirler. Bunları yapabilmeniz için lütfen aşağıdaki iletişim kanallarını kullanınız.

BBY Haber’in Kategori Alanları: Kategorilere sağ sütundan erişim sağlayabilirsiniz

BBY Haber İletişim Adresleri:

E-Posta bbyhaber@gmail.com
BBY Haber Portalı  bbyhaber.com
BBY Haber Facebook facebook.com/groups/bbyhaber
BBY Haber Twitter  twitter.com/bbyhaber

BBY Haber Kullanım Sözleşmesi

Alıntı ve Yeniden Kullanım Hakkında

 

BBY Haber ile iletişime geçin:
[contact-form-7 id=”20198″ title=”İletişim Formu 1″]