×

Kütüphanecilere Kütüphane Haftasına Özel Etkinlik

Kütüphanecilere Kütüphane Haftasına Özel Yaratıcı Okuma Atölyesinin İlki 16 Mart Cumartesi 2013 (Yarın) Gerçekleşecek. Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, Türk Kütüphaneciler Derneği ve Okul Kütüphanecileri Derneği’nin işbirliği ile Kütüphanecilere Yaratıcı Drama Atölyeleri Yapı Kredi Kültür Merkezi, 25-31 Mart 2013 tarihleri arasında kutlanan 49.su kutlanacak olan Kütüphane Haftası’na özel ve yalnızca kütüphanecilerin katılımına açık olan iki etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Meslektaşımız ve Yaratıcı Drama Eğitmeni Çiğdem Odabaşı yönetiminde düzenlenen Yaratıcı Okuma Atölyeleri, kütüphaneciler için okumaya farklı bakış açıları kazandırmayı hedefliyor.Kitabın içeriğinde yer alan toplumsal ve kişisel değer yargılarının okuma grubunun eşliğinde sorgulanmasıyla çeşitli sonuçlara varmaya ve farklı disiplinlere de uyarlanabilecek yeni yöntem ve yaklaşımlar geliştirmeye yardımcı olacak atölyeler Mart ayında kütüphanecilerin başvurularına açık olacak.

Yapı Kredi Kültür Merkezi’ndeki Yaratıcı Drama ile Kitap Okuma Atölyeleri ilerleyen aylar boyunca her Cumartesi eğitimciler ve kütüphaneciler için gerçekleştirilmeye devam edecek. Bu özel etkinlik için Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık’a ve meslektaşımız Çiğdem Odabaşı’na teşekkür ediyoruz.Tüm meslektaşlarımızı atölyelere katılmaya davet ediyoruz. Atölye kontenjanları sınırlı sayıdadır.

Rezervasyon ve bilgi için; 0212 252 47 00, -503

Yaratıcı Okuma Atölyeleri

• 16 Mart 2013 Cumartesi
Atölye Adı: “Mavi Gözlü Dev”
Atölye : Nâzım Hikmet
Saat : 13.00-14.30 / 90 d

• 30 Mart 2013 Cumartesi
Atölye Adı: “İnce Memed”
Atölye : Yaşar Kemal
Saat : 13.00-14.30 / 90 d

Kaynak: Aydın İleri