×

Bilgi Okuryazarlığı Kitabı Çalıştayı Duyurusu-05 Aralık 2015

Okul Kütüphanecileri Derneği olarak, mesleğimizi ve meslektaşlarımızı geliştirmek adına başlattığımız çalışmaları tüm meslektaşlarımızın katılımı ve desteği ile devam ettirerek birlikte üretmeyi sürdürüyoruz.

BİLGİ OKURYAZARLIĞI KİTABI ÇALIŞTAYI

Önümüzdeki dönemde İlk olarak İlkokul, Ortaokul, Lise Bilgi  Okuryazarlığı ders/çalışma kitabı (e-kitap, basılı, online sistem) hazırlamak için yola çıkıyoruz. Deneyimlerimizi paylaşarak, kollektif kararlar alarak alanımızdaki kaynak ihtiyacını karşılamayı hedefliyoruz. Bilgi Okuryazarlığı konusunda deneyimleri olan, birlikte üretmek isteyen,tüm meslektaşlarımızı 05 Aralık 2015 Cumartesi günü saat: 09.00 da Marmara Eğitim Kurumları’na davet ediyoruz.

Konu: Bilgi Okuryazarlığı Kitabı

Çalışmalar her seviyeye göre düzenlenecektir. 1. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm seviyelerde çalışacak, öneri sunacak, üretecek meslektaşlarımıza ihtiyacımız bulunmaktadır. Çalıştay sonrasında 1-2 ay gibi kısa sürede bu çalışma tamamlanması planlanmaktadır.

Hedefimiz: Ortak deneyimlerimizden kaynak bir kitap hazırlamak.

Çalışmalara katkı sunacak, görev alabilecek tüm meslektaşlarımızdan aşağıdaki formu gerekli planlamalar ve hazırlıkları öndecen yapabilmek için 30 Kasım 2015 tarihine kadar doldurmasını rica ediyoruz.

https://docs.google.com/forms/d/15wMDuP5sLnzcLFp6cNLf6p4IJCrjvXhMjyhHNYlsUzI/viewform

Ayrıca başka iş planları ve fiziksel uzaklık nedeniyle katılamayacak  mesektaşlarımız dernek iletişim adresine konuya dair görüş ve öneri ve  uygulama deneyimlerini yazabilir.