×

Türk Kütüphaneciler Derneği’nin 70.Yıl Sloganını Sen Belirle-Son Tarih-1 Kasım 2019

Türk Kütüphaneciler Derneğinin kuruluşunun 70. Yıl etkinliklerinde kullanmak üzere, Türk Kütüphaneciler Derneğinin oluşum amacını yansıtan yaratıcı ve çarpıcı sloganların üretileceği bir “70.Yıl Slogan Yarışması” düzenleniyor. TKD’den yapılan açıklamaya göre yarışmanın amacının gençlerin yaratıcılığını öne çıkarmak olduğu belirtildi.

KİMLER YARIŞMAYA KATILABİLİR

Yarışmaya Bilgi ve  Belge Yönetimi Bölümlerinde Lisans ve Yüksek Lisans programlarında okuyan öğrenciler katılabilir.

Slogan Yarışması Jürisi

TKD Genel Merkezi YK üyeleri jüride yer alacak; birinci olan ve dereceye giren öğrencilere TKD Genel Merkezi 70. yıl etkinliklerinde sürpriz hediyeler verilecek. Birinci olan ve dereceye giren sloganlar 70. yıl etkinlikleri sürecinde sosyal medyada hashtag olarak kullanılacak ve birinci sloganın olduğu afiş, poster vb. görseller üretilecektir.

En son katılım tarihi 1 Kasım 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar derneğin mail adresine (tkd.dernek@gmail.com) yapılmalıdır. Bir katılımcı birden fazla slogan önerisi ile katılabilir.

Sloganların gönderildeceği e-posta adresi: tkd.dernek@gmail.com

Slogan yarışmasının sonuçları 5 Kasım 2019 Salı günü 09.00’da Derneğin sosyal medya hesaplarından ve Kutup-l yazışma listesinden açıklanacaktır.

TKD Genel Merkezi Yönetim Kurulu