×

Osmaniye Korkut Ata Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı-Son Başvuru-25 Aralık 2017

Üniversitemiz birimlerine 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi, 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümleri ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atama ve Yükseltme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanması gerekmektedir. Posta ile yapılacak başvurular ve eksik belge ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir. Başvuracak adayların ilan ekindeki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

YARDIMCI DOÇENT İÇİN:

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracakların başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, lisans, yüksek lisans, doktora belgesi, yabancı dil belgesi, yayın listesi ile (4) dört takım halinde hazırlayacakları bilimsel çalışma ve yayın dosyalarını ekleyerek, Üniversitemiz İlgili birimlerine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanımız 11.12.2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı web sayfası ve Sözcü Gazetesinde yayımlanmış olup, başvurular 11.12.2017-25.12.2017 tarihleri arasında alınacaktır.

Yükseköğretim Kurumunun belirlediği kıstaslar çerçevesinde yapılan merkezi yabancı dil sınavlarından belirli bir puan alma şartı getirilse bile söz konusu kadrolara atamalarda herhangi bir ayrım yapılmaksızın 2547 sayılı Yükseköğretim kanununun 23. Maddesinin (b) fıkrasının 2 numaralı bendi gereğince Üniversitemizde ayrıca yabancı dil sınavı yapılacaktır. Yardımcı Doçent kadrolarına müracaat edecek adaylar, Üniversitemizin yapacağı yabancı dil sınavına girmesi ve bu sınavdan 100 (yüz) puan üzerinden en az 65 (altmış beş) puan alması gerekmektedir. Adaylar, hangi dilden sınava gireceklerini dilekçelerinde belirteceklerdir. Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınavlarının yapılacağı yer ve tarih, daha sonra adaylara aşağıdaki internet adresimizden duyurulacaktır

BAŞVURU FORMU: Başvuracak adayların burada yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

İLAN NİTELİKLERİ

Birimi

Bölümü-ABD/
Program

Kadro Ünvanı Adet Açıklamalar
Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fak.

BBY-BBY

Yrd. Doç. Dr. 2 – Bilgi ve Belge Yönetimi alanında doktora yapmış olmak, Bilgi ve Belge alanında çalışma yapmış olmak veya Osmanlı Devletinde Fikri Mülkiyet hakları alanında çalışmış olmak..

Bilgi ve Belge Yönetimi alanında doktora yapmış olmak, Bilgi ve Belge alanında çalışma yapmış olmak veya Türkiye Cumhuriyeti Tarihi alanında doktora yapmış olmak. Gürcistan konusunda çalışmış olmak.