×

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İlanı-Son Başvuru-28-07-2016

Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra teşkilatında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Esaslar ile ek ve değişiklikler çerçevesinde istihdam edilmek üzere, Kütüphaneci (200), Arkeolog (100), Müze Araştırmacısı (100), pozisyonlarında KPSS (B) grubu KPSS P3 puan sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacak sözlü sınav ile toplam (400) adet sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

DUYURU

Bakanlığımız taşra teşkilatında 657 sayılı Kanunun 4(B) maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere kütüphaneci, arkeolog ve müze araştırmacısı pozisyon unvanlarında açılan sınava katılmak amacıyla Bakanlığımız resmi internet sitesi olan www.kulturturizm.gov.tr adresi üzerinden 2014 yılına ilişkin KPSS (B) grubu KPSS P3 puanları üzerinden 15/07/2016 Cuma günü saat 14:30’a kadar başvuru yapan adaylardan, 28/07/2016 Perşembe günü saat 17:30’a kadar, 2016 yılına ilişkin KPSS (B) grubu KPSS P3 puanları üzerinden başvurularını yenilemek isteyenlerin 2014 yılına ilişkin KPSS P3 puanlarına göre yaptıkları başvurularının aşağıda örneği yer alan dilekçe ile iptal edilmesini istemeleri gerekmektedir.

Bu şekilde 2014 yılına ilişkin KPSS P3 puanlarına göre yaptıkları başvuruyu iptal ettirmek isteyen adayların eksiksiz düzenleyecekleri dilekçelerini öncelikle aşağıda yer alan telefon numaralarına faks yoluyla göndermeleri ve asıllarını da çok ivedi olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Balgat/Ankara adresine iletmeleri gerekmektedir.

Başvuru süresi içinde yapılmayan, başka bir ifadeyle başvurunun son günü olan 28/07/2016 Perşembe günü saat 17:30’a kadar aşağıdaki faks numaralarına veya yukarıda belirtilen adrese gönderilmeyen dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

Öte yandan, 2014 yılına ilişkin başvurularının iptalinden sonra adayların yeni başvurularını duyuruda belirtilen şekilde 28/07/2016 Perşembe günü saat 17:30’a kadar yapmaları ve ıslak imzalı başvuruları ile ekinde istenen belgelerin duyuruda belirtilen süreye kadar Personel Dairesi Başkanlığının yukarıda yer alan adresine göndermeleri ya da elden getirmeleri gerekmektedir.

İlgilisine duyurulur.

Faks Telefon Numaraları

0312 311 14 56

0312 311 81 45

 

(NOT: ŞİFRE ALINABİLMESİ İÇİN HESABINIZIN gmail.com  UZANTILI OLMASI GEREKMEKTEDİR. AYRICA; ŞİFRE GELMEMESİ DURUMUNDA 0312 309 90 50 BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞINA veya bilgiislem@kultur.gov.tr  ADRESİNDEN BİLGİ ALINMASI GEREKMEKTEDİR.)

Dilekçe Örneği

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINA

(Personel Dairesi Başkanlığı)

Bakanlığınız taşra teşkilatında 657 sayılı Kanunun 4(B) maddesi kapsamında sözleşmeli olarak istihdam edilmek amacıyla açılan ve duyurusu 13/07/2016 tarihinde yayımlanan sınava ………………………… pozisyon unvanına KPSS (B) grubundan 2014 yılına ilişkin KPSS P3 puanımla ……………… tarihindehttp://www.kulturturizm.gov.tr internet sitenizin “Sınav Başvuru Sistemi” linki üzerinden başvuruda bulunmuştum.

Ancak, 2016 yılına ilişkin KPSS puanlarının anılan sınavın başvuru süresi içerisinde açıklanması nedeniyle, başvurumun 2016 yılına ilişkin KPSS P3 puanıma göre yeniden yapmak istemekteyim.

Bu nedenle, 2014 yılına ilişkin KPSS P3 puanıma göre internet siteniz üzerinden yaptığım başvurumun iptal edilmesini arz ederim.

Tarih

Ad-Soyad

İmza

T.C. Kimlik No:

Cep Tel No:
SÖZLEŞMELİ PERSONEL POZİSYON UNVANLARININ YER VE ADETLERİ

KÜTÜPHANECİ (200):

İLLER AÇILAN KADRO 
Adana 3
 Adıyaman 4
 Afyonkarahisar 4
 Ağrı 1
 Aksaray 2
 Amasya 3
 Ankara 6
 Antalya 4
 Ardahan 1
 Artvin 2
 Aydın 3
 Balıkesir 3
 Bartın 2
 Batman 2
 Bayburt 2
 Bilecik 2
 Bingöl 1
 Bitlis 2
 Bolu 2
 Burdur 2
 Bursa 3
 Çanakkale 3
 Çankırı 2
 Çorum 3
 Denizli 3
 Diyarbakır 3
 Düzce 1
 Edirne 2
 Elazığ 2
 Erzincan 2
 Erzurum 3
 Eskişehir 3
 Gaziantep 3
 Giresun 1
 Gümüşhane 1
 Hakkari 1
 Hatay 3
 Iğdır 1
 Isparta 3
 İstanbul 7
 İzmir 6
 Kahramanmaraş 5
 Karabük 1
 Karaman 2
 Kars 1
 Kastamonu 2
 Kayseri 3
 Kırıkkale 2
 Kırklareli 3
 Kırşehir 2
 Kilis 1
 Kocaeli 2
 Konya 6
 Kütahya 3
 Malatya 3
 Manisa 2
 Mardin 2
 Mersin 3
 Muğla 2
 Muş 1
 Nevşehir 3
 Niğde 2
 Ordu 3
 Osmaniye 1
 Rize 2
 Sakarya 3
 Samsun 2
 Siirt 2
 Sinop 2
 Sivas 4
 Şanlıurfa 2
 Şırnak 2
 Tekirdağ 2
 Tunceli 1
 Tokat 1
 Trabzon 3
 Uşak 2
 Van 3
 Yalova 1
 Yozgat 3
 Zonguldak 3

1-GENEL ŞARTLAR:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin 4, 5, 6 ve 7 nci alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak

“Madde 48 –

Devlet memurluğuna alınacaklarda aşağıdaki genel ve özel şartlar aranır.

A) Genel şartlar:

1. ……..

2. ……..

3. ……..

4. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

6. Askerlik durumu itibariyle;

a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,

b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak,

c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

7. 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.”

b) Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan, başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresini kaybetmemiş, Kamu Personeli Seçme Sınavının (KPSSP3) puan türünden asgari 70 ve daha yukarı puan almak kaydıyla, müracaat edenlerin en yüksek puandan başlanarak sözleşmeli pozisyon unvanları, müze araştırmacısı pozisyon unvanı için ayrıca bölümler itibariyle, sıralanması neticesinde alınacak sözleşmeli personel sayısının üç katı aday arasına girmek.

2-SINAVA KATILMA ŞARTLARI:

A- Kütüphaneci:

— Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren; bilgi ve belge yönetimi, kütüphanecilik, arşivcilik ve dokümantasyon ve enformasyon veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının birisinden mezun olmak,

B- Arkeolog:

— Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren Arkeoloji, Arkeoloji ve Sanat Tarihi, Klasik Arkeoloji, Prehistorya, Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi, Protohistorya ve Ön Asya Arkeolojisi, Prehistorik Arkeoloji, Tarih Öncesi Arkeolojisi veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının birisinden mezun olmak,

— Arazi ve şantiye şartlarında çalışmaya engel hali bulunmamak.

C-Müze Araştırmacısı:

— Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren;

Sanat Tarihi: Sanat Tarihi programından,

Antropolog: Antropoloji programından,

Hititolog: Hititoloji programından,

Etnolog: Etnoloji, Türk Halk Bilimi, Türk Halkbilimi, Halk Bilimi veya Halkbilimi programlarından birinden,

Tarih: Tarih programından,

Sümerolog: Sümeroloji programından,

Filolog (Arap Dili ve Edebiyatı): Arap Dili ve Edebiyatı programından,

veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının birisinden mezun olmak,

— Arazi ve şantiye şartlarında çalışmaya engel hali bulunmamak.

3- BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ:

Başvurular elektronik ortamda 13/07/2016-28/07/2016 tarihleri arasında alınacaktır. Sınava katılmak isteyen adaylar http://www.kulturturizm.gov.tr sitemizin ana sayfasında bulunan “

” başlıklı linkten başvurularını gerçekleştirecektir. Adayların gerekli işlemleri yapmadan önce, sorunla karşılaşmamaları açısından aynı sayfada yayınlanan Sınav Başvuru Kılavuzunu incelemeleri önemle rica olunur.

Sınav başvuruları Sınav Başvuru Sisteminin 14/07/2016 tarihinde açılmasıyla başlayacak ve 28/07/2016 tarihi saat 17:30’da kapanacaktır. Bu tarihten sonra sistem kesinlikle açılmayacak ve elektronik ortamda yapılmayan başvurular kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

Elektronik ortamda başvuru yapan adayların, “Sınav Başvuru Sistemi” aracılığıyla alınan 657-4/B Sözleşmeli Personel Başvuru Formunun ıslak imzalı çıktısı ile sisteme yüklenen eklerin (diploma, adli sicil belgesi vs.) birer çıktısını alarak “Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:50 100.Yıl-ANKARA” adresinde bulunan Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığına 08/08/2016 tarihi mesai saati bitimine kadar elden veya posta yolu ile teslim etmesi gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmaz. Form ve eklerinin belirtilen tarihe kadar verilmemesi ya da gönderilmemesi halinde başvuru yapılmamış kabul edilecektir. Ayrıca, eksik belge ve bilgilerle yapılacak başvurular işleme konulmayacaktır.

Aranan şartlardan herhangi birini taşımadığı tespit edilen adayların başvurusu değerlendirmeye alınmaz. Aranılan nitelikleri taşıyan adaylar, KPSS (B) grubu KPSS P3 puan türünden en yüksek puanı alan adaydan başlamak üzere bir sıralamaya tabi tutulur. Atama yapılacak pozisyon sayısının üç katını geçmemek üzere, ilanda pozisyon unvanları itibariyle belirtilen sayıda aday belirlenir ve Bakanlık internet sitesinde ilan edilir. KPSS (B) puan türü itibariyle en son adayın aldığı puanla aynı puana sahip adaylar da giriş sınavına çağrılır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca ilgililere yazılı tebligat yapılmayacaktır.

4- ELEKTRONİK BAŞVURU SONRASINDA İSTENİLECEK BELGELER:

a) Başvuru formu çıktısı

b) Yükseköğrenim diploması/çıkış belgesi örneği.

c) Nüfus cüzdanının fotokopisi,

ç) Başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi sona ermemiş KPSSP3 sonuç belgesinin çıktısı,

d) 13/07/2016 tarihi ve sonrası itibariyle alınan Adli Sicil Belgesi (Asıl). (e-devlet ile alınabilir)

5- SINAVIN ŞEKLİ VE DEĞERLENDİRMESİ:

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar,

a) Pozisyon unvanına ilişkin mesleki bilgi düzeyi,

b) Kavrama, muhakeme etme, özetleme ve ifade etme yeteneği,

c) Liyakati, temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu,

ç) Özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı,

d) Genel yetenek ve genel kültürü,

e) Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı,

yönlerinden ayrı ayrı puan verilmek suretiyle değerlendirilir.

Adaylar, sınav komisyonu tarafından (a) bendi için elli puan, diğer bentlerde yazılı özelliklerin her biri için onar puan üzerinden değerlendirilir. Sözlü sınav puanı giriş sınavı başarı notunu teşkil eder. Sözlü sınavda başarılı sayılmak için komisyon başkan ve üyelerinin yüz tam puan üzerinden verdikleri puanların aritmetik ortalamasının en az yetmiş olması gerekir.

Giriş sınavı başarı notu eşit olan adaylardan KPSSP(3) puan türü yüksek olan adaya öncelik tanınır.

6- DİĞER HUSUSLAR:

Sözleşmeli personel, kamu hizmetlerinin gördürülmesini temin maksadıyla, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, kurumlar arasında yer değişikliği yapılamaz. Sözleşmeli personelin Kurum içi yer değişikliği ise anılan Esasların ek 3 üncü maddesinde belirtilen hallerde gerçekleştirilebilir.

Arkeolog ve Müze Araştırmacısı unvanından başvuracaklarda aranan “Arazi ve şantiye şartlarında çalışmaya engel hali bulunmamak” şartı hususunda, ilgililerin yazılı beyanları dikkate alınacaktır.

Yanlış bilgi ve sahte belge vererek ya da belgelerde tahrifat, silinti ve kazıntı yapmak suretiyle gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmaz. Atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Bunlar hiçbir hak talep edemezler. Kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilir. Kurumu yanıltanlar hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacak, yukarıdaki şekilde kurumu yanıltanlar kamu görevlisi ise ayrıca çalıştıkları kurumlara da bildirilecektir.

7- SINAV YERİ VE TARİHİ:

Sözlü Sınav: Sınav tarihi, saati ve yeri daha sonra www.kulturturizm.gov.tr adresinde ilan edilecektir.

8- YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI:

Başarılı olan adayların listesiwww.kulturturizm.gov.trinternet adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca ilgililere tebligat yapılmayacaktır.

Ataması yapılacaklar, başvuru sırasında istenen belgeler dışındaki, Bakanlığımız resmi internet sitesinde belirtilecek diğer belgeleri, sonuçların yukarıdaki şekilde ilan edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içinde Personel Dairesi Başkanlığının belirtilen adresine elden teslim edeceklerdir.

Başarı sırasına göre atamaları yapılan adaylardan ikamet ettikleri yere atananlar atanma onaylarının kendilerine tebliği tarihini izleyen iş günü, ikamet ettikleri yer dışına atananlar ise atanma onaylarının kendilerine tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde, görevlerine başlamak zorundadırlar.

İlan olunur. 13/07/2016


http://pdb.kulturturizm.gov.tr/TR,162565/kultur-ve-turizm-bakanligi-sozlesmeli-personel-alimi-ha-.html

 

417 yorum

comments user
emir

arkadaşlar sıralamalar açıklanmış sıralamalarınız nedir hangi puanda

comments user
dewey

inşAllah bekliyoz bakalım

comments user
berivan

sadece benim düşüncem dewey. sabah kültür bakanlığını aradım. sözleşmeli alım evrak teslim birimini. ne zaman belli olur dedim mulakata gırecekler. daha belgeler düzenleniyor çalışmalar yapılıyor dediler. ınsallah agustos ayı ıcerısınde olur.

comments user
dewey

hemen belli olur mu ki berivan? bide halâ başvuru işlemde duruyo

comments user
berivan

bu hafta içinde mülakata gireceklerin belli olacağını düşünüyorum.

comments user
Behram

Arkadaşlar Sözleşmeli Kütüphaneci hakkında haberi olan ya da bilgi alan var mı? Sözde bugün açıklanması gerekiyordu ama halen hiç bir yerde bir açaklama göremiyorum

comments user
seyit

Leyle çok teşekkürler bu bilgiyi verdiğin iyi oldu,tedirgin bir halde bekliyoruz bakalım ne olacak

comments user
Leyla

Arkadaşlar eksik belgeniz veya başka birşey olsaydı mutlaka aranırdınız çünkü arkdaşımın başına geldi eksil belgesi var diye aradılar ayın 28inde daha sonra kargonuz gelmedi hala eksik belgeniz var diye tekrar da aranmış. Bu konuda çok ilgililer eksik belgeniz olsaydı işleme konmaz sizde aranırdınız mutlaka diye düşünüyorum. Keşke belli olsada hemen kurtulsak şu ummalı bekleyişten…

comments user
dewey

aynen halâ işlemde nasıl olucak napcaz peki

comments user
seyit

başvurular hala bekliyor hayır eksik bir evrak olur belge olur dalgınlığımıza gelmiştir kabul oldu mu olmadı mı bilmiyoruz ki 8 ağustos son gün denmiş şehir dışından olan bir sürü insan var oldu da son günü adamın başvurusunu kabul etmedin eksik diye ne olacak sonra

comments user
deniz

arkadasrlar basvurusu onaylanan var mı acaba ?

comments user
seyit

Berivan evet bu süreç çok daha uzayacak gibi son olan olaylardan sonra çok ince eleyip sık dokuyacaklar öğretmenlik sınavları olmadan sıralamalarımızı göremeyeceğiz mülakatlar eylüle bile sarkabilir şuan tüm kamu kurumları tasfiye ile uğraşıyor

    comments user
    Bankaci

    Arkadaslar ben basvuruda ozgecmis eklemedim bi sorun olurmu mecburi deil diye biliyorum ama okudugum kadariyla bir cok kisi gondermis bir sorun olur mu ki sizce

comments user
berivan

8 AĞUSTOSA KADAR BELGE GÖNDERİLEBİLİR. BU NEDENLE 8 İNDEN SONRA BELLİ OLUR SANIYORUM. ARKADAŞLAR ÖĞRETMENLIK ALAN BILGISI SINAVI DA 20 AĞUSTOSA ERTELENDİĞİ İÇİN SIRALAMALARIMIZ DA 20 AĞUSTOSTAN SONRA BELLI OLACAK DIYE DUSUNUYORUM. MULAKAT ASAMASI DA EYLUL AYINA KALDI SANIRIM.

comments user
Osman

seyit bildiğim kadarıyla kadrolu bir çalışanın aldığı paradan yaklaşık 200 tl eksik alıyorsun. Kadroya alma da her zaman olmuyor olacağı zamanı ise siyasetin seyri belirliyor seçin öncesi en genelde oluyor. Sözleşmeli olarak yerleştiğin bir kuruma bir sonraki merkezi atama için tercih hakkın da var diye biliyorum.

comments user
seyit

arkadaşlar biraz bilgi verebilir misiniz
bu sözleşmeli pozisyonu 4B mi?
bizimle her yıl sözleşme mi imzalanacak,kadroya geçme durumları nasıl oluyor ?
maaşlar ne durumda mesela kadrolu bir kütüphaneciye göre ne kadar eksik alırız ?

comments user
osman

ayın 28’i demek istedim

comments user
osman

Arkadaşlar başvurusu onaylanmış kaç kişi var? ayın 18’i geçmesine rağmen benim hala onaylanmadı

comments user
mehmet

sözleşmelide eğer mülakata çağrılacaklar olacaksa puanlarını yada sırasını burda yazsalardı az çok herkes sıralamasını öğrenirdi benim puanım 78 bu arada 🙂

comments user
semih

arkadaşlar 2014 puanı ile başvurmuş ve puanı 70 altı olanlar başvurunuz iptal edilecek bilginiz olsun. personel daire başkanlığındaki bayanın söylediği bu

comments user
semih

berivan öncelikle ilgin için teşekkür ederim. bakanlığı aradım. konuştuğum bayan 2014 puanı ile başvuranlar için de 70 puan şartının olduğunu söyledi. ama benim 2014 puanım da 70 altıydı ancak sistem başvurumu kabul etmişti dedim. sistemde yanlışlık vardı kabul etmiş zaten biz o başvuruların 70 altı olanları da iptal ediyoruz dedi.yani her türlü 70 altı başvuru yapamıyormuş. 2014 puanıyla başvurunuz dursa bile 70 altı olduğu için zaten biz iptal edecektik dedi.

comments user
berivan

semih hemen bakanlığı ara hatta gidebiliyorsan git. geri dönüşü olabilir.

comments user
fatma..

Arkadaşlar öncelikle merhaba
Benimde başvurum hala işlemdeki başvurular olarak gözüküyor.Bakanlığı aradığımda ayın 28 inden sonra personel daire başkanlığının kontrol ederek onaylayacağını söylediler.Bilginize
iyi günler..

comments user
semih

arkadaşlar 2016 puanıyla 70 barajı şartını görmeden, 2014 başvuru mu dilekçe vererk iptal ettim ve şimdi ortada kaldım 2016 puanım 70 altı olduğu için başvuru yapamıyorum. ben ne yapacağım şimdi. dilekçemi iptal ettirme hakkım var mı acaba?

comments user
dewey

evet benim de halâ öyle BBY

comments user
BBY

Sizde hala İşlemdekiler kısmında mı görünüyorsunuz arkadaşlar

comments user
berivan

HERHANGİ BİR ARKADAŞININ DA AKRABANIN NUMARASINI VEREBILIRSIN glsmn

comments user
seyit

110 kişi açığa alınmış kültür bakanlığından sayı artabilir de diyorlar umarım etkisini görürüz alımlarda

comments user
glsmn

başvuru yaparken sabit telefon zorunlu diyor ancak sabit telefon kullanmıyorum bilgisi olan var mı? @bbyhaber

comments user
Osman

“Seyit” Doğru diyorsun kardeşim bu haksızlık

comments user
seyit

osman büyükşehirlerde onlarca halk kütüphaneleri var bunların yanı sıra belediyelerin kütüphaneleri var ama hiç birinde kütüphaneci çalıştırmıyorlar,suç bunun mücadelesini vermeyen değerli büyüklerimizde,bi halk kütüphanesine gidin 1 ya da 2 tane anca bölüm mezunu var diğerleri alakasız insanlar

comments user
Osman

“Berivan” hepimiz için hayırlısı. istanbulda bi sürü belediyenin kütüphanecileri ile görüştüm çoğu bölüm mezunu değil bizim bölüm olarak bunun önlenmesi için hukuk çerçevesinde mücadele etmemiz gerekir. Susunca hakkın yeniliyor

comments user
Alperen

Merhaba Arkadaşlar. Başvuru yaparken Eğitim bilgileri bölümüne Lise bilgilerinizi de eklediniz mi yoksa sadece Üniversite bilgisini mi eklediniz ?

comments user
dewey

aynen benimde öyle ben posta yolu ile göndermiştim iletilmiş ama aynı

comments user
berivan

HALA İŞLEMDEKİ BAŞVURU OLARAK GÖRÜNÜYOR.

comments user
dewey

başvurusu onaylanan var mı arkadaşlar?

comments user
berivan

Osman sen merkezi atamada zaten atanırsın sözleşmelide yerleşemesen de üzülme puanın gayet iyi.

comments user
Osman

“bbyhaber” bizi kendi mesleğimiz ile ilgili haberler olduğunda bilgilendirdiğiniz ve yeni iş ilanları olduğunda bize haber verdiğiz için bütün meslektaşlarımı bir arada topladığınız için kendi adıma teşekür etmek istiyorum. Bu işin gönüllülük esasına göre yapılması da ayrı bir övgüyü hak ediyor.

    comments user
    BBY Haber

    @osman,

    ilginiz ve görüşleriniz için teşekkürler.

comments user
Osman

Arkadaşlar benim puanım 80 ama şansımın az olduğunu düşünüyorum çünkü mülakat varsa torpil de var benim torpilim yok ama referans desen herkes gibi Puanım ve “Allah”. gönlüm bütün meslektaşlarımın yerleştirilmesinde yana inşaallah hepiniz de yerleşirsiniz çünkü dünyanın en kutsal mesleğini yapmaya adaysınız ve atanmayı hak ediyorsunuz. bu yerleşmeden sonra atama bekleyen arkadaşlarımızın atanma şansı yüksek olacaktır. şahsi kanaatim atama puanının en son 70 ya da daha aşağı düşebilir. Çünkü iki yılda alamadıkları kütüpahne sayısını bir seferde alacaklar üstelik sayı olarak da daha fazla. ikincisi bu 200 kişi dışında daha üç atama hakkımız var. üçüncüsü Bilgi ve belge mezunlarının hepsinin atama beklemediği çoğunun yüksek puan almasına rağmen özel sektörde çalıştığı bazılarının ise öylesine girdiğini söyleyebilirim.
Sevgi ve saygılarımla…

comments user
seyit

bu görevden almaların bize hiç bir yararı olacağını sanmıyorum,hiç gördünüz mü kültür bakanlığından bilmem kaç personel açığa alındı diye,bütün bakanlıklara sızmışlar bi kültür sızmamış bu fetocular 🙂

comments user
dewey

bende gormustum bunu da ne olcak ki şimdi

comments user
berivan

http://www.memurlar.net/haber/598372/ AŞAĞIDAKI 4. MADDE BU LINKTEN ALINMADIR.

comments user
berivan

(4) Bu madde kapsamında kamu görevi sona erdirilen personele ait kadro ve pozisyonlara, Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ve diğer mevzuattaki kısıtlamalara tabi olmaksızın Bakanlar Kurulunca belirlenecek sayıda kadro ve pozisyon için atama yapılabilir.”

comments user
BBY

@Zuhal bende de durum aynı kurumu aramadım

comments user
dewey

rica ederim @deni yani olur derken olumlu anlamda olur demek istedim 🙂

comments user
Zuhal

Arkadaslar işlemi onaylanan kimse var mı ?

comments user
BBY Haber

Değerli meslektaşlar,

Bir süredir 2016 puanlarına ait bir sıralama oluşturulması ve herkesin puanlarını paylaşmasına dair bazı istekler gelmektedir; bu istekleri bbyhaber olarak gerçekleştirmek mümkün değildir; çünkü daha önceki yıllarda yapılan sınavlara dair böyle bir form hazırlanmış ve herkesten puanlar ve kaçıncı sırada olduğuna dair bilgiler istenmişti, ancak çok büyük problemler yaşandı, herkes doğru bilgi vermedi, formda istenen bilgiler ile forma girilen bilgiler anlamsızdı ve bbyhaber in güvenilirliğini de zedelemekteydi, ilgili form zamanla siteden kaldırıldı.

Kısaca, birkaç kişi doğru bilgilerini paylaşıyordu; fakat çoğu, malesef hiçbir şekilde doğru bilgi paylaşmıyordu. Bu tarz puan paylaşan, sıralama paylaşan kişilere itibar etmemenizi de öneririm, bilginize.

iyi günler,

    comments user
    Osge

    @bbyhaber sözleşmeli kutuphaneci ve kadrolu kutuphaneci arasında ki maaş farkı nedir ? Eğer bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim. Teşekkürler teşekkürler

    comments user
    BBY Haber

    @osge,

    Maaş farkları hakkında çok net bilgiye sahip değiliz. Bundan dolayı “şu kadardır, bu kadar olabilir” gibi net olmayan bilgiler veremeyiz.

comments user
Deni

@dewey, teşekkür ederim. Bakanlıktan biriyle konuştum sonunda. Problem olmaz dedi.

comments user
dewey

bence olur @Deni ama yinede ara sor garanti olsun

comments user
Deni

arkadaşlar, ben henüz diplomamı alamadım, geçici mezuniyet belgesi de yok. e-devletten mezun belgesi yüklesek bir problem olur mu?

comments user
dewey

BBY bende yaptım benimki de öyle görünüyo arayıp sormustum işlemde olarak görülür evraklariniz gelsin öyle onaylanır demişti sen hic arayıp sordun mu

comments user
BBY

intenetten başvurumu yaptım belgelerimi salı günü teslim ettim ama sistemde hala “İşlemdeki Başvurularım” olarak görünüyor “Onaylanan Başvurularım” olarak gözükmüyor

comments user
mehmet

ARKADAŞLAR SIRALAMA BELLİ OLANA KADAR BİR SAYFA AÇIP ORDAN PUANIMIZI YAZIP ONA GÖRE SÖZLEŞMELİYE BAŞVURSAK DAHA İYİ OLMAZ MI EN AZINDAN YÜKSEK YAPAN ARKADAŞLAR SÖZLEŞMELİYE BAŞVURMAZDI ÖNÜMÜZ AÇILIRDI HERKES KAÇICI OLDUĞU AZ ÇOK ÇIKARDI ORTAYA

    comments user
    BBY Haber

    @mehmet,

    Değerli meslektaşlar,

    Bir süredir 2016 puanlarına ait bir sıralama oluşturulması ve herkesin puanlarını paylaşmasına dair bazı istekler gelmektedir; bu istekleri bbyhaber olarak gerçekleştirmek mümkün değildir; çünkü daha önceki yıllarda yapılan sınavlara dair böyle bir form hazırlanmış ve herkesten puanlar ve kaçıncı sırada olduğuna dair bilgiler istenmişti, ancak çok büyük problemler yaşandı, herkes doğru bilgi vermedi, formda istenen bilgiler ile forma girilen bilgiler anlamsızdı ve bbyhaber in güvenilirliğini de zedelemekteydi, ilgili form zamanla siteden kaldırıldı.

    Kısaca, birkaç kişi doğru bilgilerini paylaşıyordu; fakat çoğu, malesef hiçbir şekilde doğru bilgi paylaşmıyordu. Bu tarz puan paylaşan, sıralama paylaşan kişilere itibar etmemenizi de öneririm, bilginize.

    iyi günler,

comments user
berivan

evet 8 ağustos.

comments user
seyit

belgelerin teslimi için son tarih 8 ağustos kesin dimi arkadaşlar

comments user
üniversite kütüphanecisi

şu anki siyasi durum bu sözleşmeli alımı ya da kasım atamalarını etkiler mi sizce?

    comments user
    Sinan

    Alım olur ama ileri bi tarihe ertelenebilir diye düşünüyorum.

comments user
berivan

arkadaşlar ösymnın sınavları da 1 ay ertelenmiş. benim fikrim biraz zaman alır ancak ohalın bıtmesı beklenmez.

comments user
BBY

intenetten başvurumu yaptım belgelerimi salı günü teslim ettim ama sistemde hala “İşlemdeki Başvurularım” olarak görünüyor “Onaylanan Başvurularım” olarak gözükmüyor

comments user
seyit

arkadaşlar karamsar olmak istemiyorum ama ohal ilan edildi hemde 3 ay,ben alım falan olacağını sanmıyorum

comments user
dewey

evet berivan o şekil görünüyo onu da sordum belgeler teslim edilince onaylanacak dedi.

    comments user
    Merve

    Basvuru yapan arkadaslar sisteme girdiginizde il tercihi varmi ? Kac tane acaba ?

comments user
berivan

arkadaşlar kültür bakanlığının sitesindeki sınav başvurusuna giriş yaptığımızda benım basvurum işlemdeki başvuru sayısı olarak görülüyor. onaylanan başvuru olarak görünmüyor. sizlerin de mi öyle acaba? belgeler bakanlıga teslim edildikten sonra mı onaylanacak.

comments user
berivan

DEWEY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

comments user
dewey

diploma fotokopisiymiş berivan aradım sordum

comments user
berivan

ARKADAŞLAR BİR SORUM DAHA OLACAK ELEKTRONİK BAŞVURU SONRASINDA ISTENILECEK BELGELERDEN B MADDESINDEKI YÜKSEKÖĞRETİM DİPLOMASI/ÇIKIŞ BELGESİ ÖRNEĞİ DEMEK DİPLOMAMIZIN FOTOKOPİSİ Mİ DEMEK? BELGELERİ TAMAMLAYIP BAKANLIĞA GÖTÜREN VAR MI ARKADASLAR? DİPLOMA FOTOKOPİSİ Mİ YOKSA NOTER ONAYLI MI YOKSA ASLI GIBIDIR KASESI MI ?

comments user
dewey

tamam berivan teşekkür ederim arayıp sorayım bi

comments user
Emre

Merhabalar ben bu bölümü okumayı düşünüyorum sizce okumalı mıyım tavsiyeniz nedir ?

comments user
berivan

evet arkadaşlar ben de görüştüm bakanlıkla. 8 ağustos belgelerin bakanlığa son teslim tarihi. Fotoğrafın küçük olması problem olmaz. Sen tanınıyorsundur herhalde dewey. Yıne de bakanlığı arayıp sormakta fayda var.

comments user
dewey

arkadaşlar benim başvuru formumda vesikalık fotoğrafım küçük çıkmış bi sıkıntı olur mu acaba. başvuru yaparken foto da bi sıkıntı olmadı tekrarda düzeltme yapamıyoz ne yapmalıyım

comments user
üniversite kütüphanecisi

arkadaşlardün bakanlığa gittim bu başvuru tarihi olayını da sordum. 28 i elektronik başvurunun son günü onu yaptıktan sonra 8 ine kadar evrakları götürebilirsiniz.

comments user
gkaya

Arkadaşlar başvuru formunda belgeleri en geç 28.07.2016 tarihi mesai bitimine kadar ulaştırmış olmak gerekiyor diye bilgi var.

comments user
dewey

yok ben sistemde onaylandı mı onu sordum var ya hani işlemdeki başvuru onaylanan reddedilen diye

comments user
BBY

dewey onaylandı sanırım evraklarımı teslim ettiğimde görevli bilgisayara giriş yaptı başvuru evrağının arkasına bir kod yazdı işleminiz tamamdır dedi

comments user
dewey

onu bende fark ettim berivan

comments user
dewey

bu arada BBY başvurun onaylandı mi ?

comments user
berivan

Elektronik ortamda başvuru yapan adayların, “Sınav Başvuru Sistemi” aracılığıyla alınan 657-4/B Sözleşmeli Personel Başvuru Formunun ıslak imzalı çıktısı ile sisteme yüklenen eklerin (diploma, adli sicil belgesi vs.) birer çıktısını alarak “Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:50 100.Yıl-ANKARA” adresinde bulunan Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığına 08/08/2016 tarihi mesai saati bitimine kadar elden veya posta yolu ile teslim etmesi gerekmektedir. ARKADAŞLAR BURADA BELGELERİN 8 AĞUSTOSA KADAR GETIRILMESI YA DA GÖNDERILMESI GEREKIYOR DENIYOR AMA BAŞVURU FORMUNUN ALTINDAKI AÇIKLAMALAR KISMINDA ISE 28.07.2016 MESAI SAATINE KADAR GETIRILMESI GEREKIYIR DENIYOR NE YAPACAĞIZ? YARIN BAKANLIĞI ARAYALIM MI BEN MI YANLIS ANLADIM

comments user
dewey

sağol BBY

comments user
BBY

Arkadaşlar ben bugun belgelerimi teslim ettim. İstedikleri aynen şöyle;Başvuru formu çıktısı (Sisteme Yüklediğiniz belgeleri de istiyorlar)
Yükseköğrenim diploması/çıkış belgesi örneği.
Nüfus cüzdanının fotokopisi,
Başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi sona ermemiş KPSSP3 sonuç belgesinin çıktısı,
13/07/2016 tarihi ve sonrası itibariyle alınan Adli Sicil Belgesi (Asıl). (e-devlet ile alınabilir)

comments user
İSSİZ

arkadaşlar kültür turizm bakanlığı 70 barajı istiyormuydu ben istemiyor diye biliyorum ama internetten 70 baraj istiyorlar zaten te başvuru yapamıyorsun

comments user
dewey

aynen seyit klavuza baktım ben buradaki hiçbir işlem zorunlu değildir diyor fakat diploma isteniyo o kesin zaten neyse sanırım dediğin gibi teşekkür ederim

comments user
seyit

bir sorun olacağını sanmıyorum hatta bu konuda net bilgi almak için personel işlerini aramak lazım,duyuruda elektronik başvuru sonrası istenen belgeler diyip sıralamış neler gönderileceğini ama sitede başvuru esnasında ekler kısmı biraz muallakta kalmış ve bu kısıma ait herhangi bir bilgi bulamadım açıkçası kılavuzu da tam incelemedim

eğer adli sicil eklenmesi gerekiyorsa ve benim gibi eklemeyen varsa paniklemesin posta ile göndereceğiz zaten ellerine

comments user
dewey

bu arada teşekkür ederim seyit

comments user
dewey

1 dakika ile geç gördüm yorumunu seyit 🙁 simdi yaptım bende diploma özgeçmiş adli sicil ekledim, adli sicilim yok ama ekledim bi sorun olur mu ?

comments user
seyit

dewey ben sadece diploma ile özgemişi ekledim,adli sicilim olmadığı için o kısmı hayır işaretleyip bişey eklemedim

başvurudan sonra
başvuru formu,sicil belgesi,kpss sonu belgesi,diploma ve kimlik fotokopisi

bunları ankaraya postalıyorsun

comments user
dewey

diploma dışında adli sicil belgesi tc kimlik fotokopisini falan da ekliyor muyuz

comments user
dewey

arkadaşlar sistemde ekler kısmına neler ekliyoruz

comments user
anlam

teşekkür ederim berivan

comments user
berivan

0312 309 90 50 309 90 16 309 90 17 bu numaralardan dırek cıkıolar. Ben dun sabah arayıp soledım sıfre gelmedı dıye gun ıcınde aradılar.

comments user
anlam

arkadaşlar ben bilgi işlemi ulaşamıyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen 03123090850 4237 dahili numaraya arıyorum sürekli aynı kadın çıkıyor bana yardımcı olur lütfen

comments user
cem

@üniversite kütüphanecisi eğer gitmeyecekseniz başvuru yapmanız halinde başvuru yapmak isteyen bir kişinin önünü kapamış oluyorsunuz. atıyorum 601. kişi başvuru yapamıyor. sizde kendinizi garebtiye almak istiyorsunuz anlıyorun umarım sıralamalr belli olur ve sözleşmeli düşünmeyen veya kadroluya yerleşecek kadar iyi puan alan arkadaşlar tercih yapmazlar. zaten az olan kadrolarımız ne boş kalsın nede yansın…

comments user
İsmail Karaca

Dilekçe Örneği

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINA

(Personel Dairesi Başkanlığı)

Bakanlığınız taşra teşkilatında 657 sayılı Kanunun 4(B) maddesi kapsamında sözleşmeli olarak istihdam edilmek amacıyla açılan ve duyurusu 13/07/2016 tarihinde yayımlanan sınava ………………………… pozisyon unvanına KPSS (B) grubundan 2014 yılına ilişkin KPSS P3 puanımla ……………… tarihinde http://www.kulturturizm.gov.tr internet sitenizin “Sınav Başvuru Sistemi” linki üzerinden başvuruda bulunmuştum.

Ancak, 2016 yılına ilişkin KPSS puanlarının anılan sınavın başvuru süresi içerisinde açıklanması nedeniyle, başvurumun 2016 yılına ilişkin KPSS P3 puanıma göre yeniden yapmak istemekteyim.

Bu nedenle, 2014 yılına ilişkin KPSS P3 puanıma göre internet siteniz üzerinden yaptığım başvurumun iptal edilmesini arz ederim.

Tarih

Ad-Soyad

İmza

T.C. Kimlik No:

Cep Tel No:

comments user
İsmail Karaca

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İÇİN ÖNEMLİ DUYURU
DUYURU

Bakanlığımız taşra teşkilatında 657 sayılı Kanunun 4(B) maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere kütüphaneci, arkeolog ve müze araştırmacısı pozisyon unvanlarında açılan sınava katılmak amacıyla Bakanlığımız resmi internet sitesi olan http://www.kulturturizm.gov.tr adresi üzerinden 2014 yılına ilişkin KPSS (B) grubu KPSS P3 puanları üzerinden 15/07/2016 Cuma günü saat 14:30’a kadar başvuru yapan adaylardan, 28/07/2016 Perşembe günü saat 17:30’a kadar, 2016 yılına ilişkin KPSS (B) grubu KPSS P3 puanları üzerinden başvurularını yenilemek isteyenlerin 2014 yılına ilişkin KPSS P3 puanlarına göre yaptıkları başvurularının aşağıda örneği yer alan dilekçe ile iptal edilmesini istemeleri gerekmektedir.

Bu şekilde 2014 yılına ilişkin KPSS P3 puanlarına göre yaptıkları başvuruyu iptal ettirmek isteyen adayların eksiksiz düzenleyecekleri dilekçelerini öncelikle aşağıda yer alan telefon numaralarına faks yoluyla göndermeleri ve asıllarını da çok ivedi olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Balgat/Ankara adresine iletmeleri gerekmektedir.

Başvuru süresi içinde yapılmayan, başka bir ifadeyle başvurunun son günü olan 28/07/2016 Perşembe günü saat 17:30’a kadar aşağıdaki faks numaralarına veya yukarıda belirtilen adrese gönderilmeyen dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

Öte yandan, 2014 yılına ilişkin başvurularının iptalinden sonra adayların yeni başvurularını duyuruda belirtilen şekilde 28/07/2016 Perşembe günü saat 17:30’a kadar yapmaları ve ıslak imzalı başvuruları ile ekinde istenen belgelerin duyuruda belirtilen süreye kadar Personel Dairesi Başkanlığının yukarıda yer alan adresine göndermeleri ya da elden getirmeleri gerekmektedir.

İlgilisine duyurulur.

Faks Telefon Numaraları

0312 311 14 56

0312 311 81 45

(NOT: ŞİFRE ALINABİLMESİ İÇİN HESABINIZIN gmail.com UZANTILI OLMASI GEREKMEKTEDİR. AYRICA; ŞİFRE GELMEMESİ DURUMUNDA 0312 309 90 50 BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞINA veya bilgiislem@kultur.gov.tr ADRESİNDEN BİLGİ ALINMASI GEREKMEKTEDİR.)

comments user
seyit

@üniversite kütüphaneci hocam allah razı olsun senden keşke herkes senin gibi düşünse,sıralamalar bu ay sonuna doğru açıklanır,zaten mülakatların başlaması ağustosun ortasını bulacak gibi yani başvurulardan sonra sıralamalar açıklanırsa sıralamanız iyi gelirse mülakata gitmezsiniz bu durumda sizin altınızdakilere yer açmış olursunuz

sıralamalar geldi mi az çok fikir sahibi olursunuz zaten 80 ve üstü ilk 50 olur muhtemelen bu kişiler merkezi alımlarda istedikleri şehire çok rahat yerleşiyorlar

bu arada ankaraya göndermemiz gereken evraklar başvuruda verdiğimiz ekler sanırım,diploma fotokopisi,özgeçmiş eklediyseniz onun çıktısı,başvuru formunun çıktısı imzalanmış halde,varsa adli sicil belgesi bunlar eklenecek

bu belgelerin en son ulaşması gerkene tarih 8 ağustos epey geç bi tarih mülakatların yapılması falan derken eylülü bulur 2 ay için umarım kadro yakmaz yüksek puan alan arkadaşlar çünkü çok yazık olacak

comments user
üniversite kütüphanecisi

evet berivan o yüzden başvurumu yapacağım ama sıralamam iyi gelirse mülakata girmeyeceğim. sıralamamı tahmin etmye çalışıyorum ama kimse söylemiyor puanını. eğer sıralama başvuru tarihinden sonra açıklanırsa ve kötü gelirse diye korkuyorum. sıralamamın iyi olacağını bilsem başvuru da yapmam ama emin olamıyorum.

comments user
berivan

tabi şu da var sıralamalar başvuru tarıhınden sonra da acıklanabılır ıste bu da sıkıntı arkadaslar.

comments user
berivan

SIMDI PUANLAR ÖNEMLİ DEGİL 10 GÜN İÇİNDE SIRALAMALARIMIZ BELLİ OLACAK. BU PORTALDAN HERKESIN HABERI OLMAYABILIR. SU ANDA DA HERKES SOZLESMELI TELASINDA. SIRALAMALARI BEKLEYIN.

comments user
üniversite kütüphanecisi

bilmiyorum ki neden kimse puanını söylemiyo sanki değişecek söyleyince… benim puanım 79 buçuk eğer ki sıralamam iyi gelirse(ilk ya da ikinci atamada atanabilecek bir sırada isem) bu sözleşmeli alımın mülakatına girmemeyi düşünmüyorum.
sözleşmeli kadrosuna benim yerime atanmayı bekleyen birileri varken ben önce sözleşmeli girip sonra kadrolu alımla atanmaktansa doğrudan merkezi alımı bekleyeceğim. umarım sıralamam iyi gelir.

comments user
berivan

zaten iş başı yapılması eylülü bulacak kasımda da merkezı atama var. lütfen merkezi atamada yerleşebilecekler 2 3 ay ıcın sözleşmeli kadroları yakmasınlar. hasssasiyet rica ediyoruz.

comments user
esra

herkes puanını yazarsa bir fikir oluşabilir geçen sene bir liste hazırlanmıştı yine öyle bişey yapsak herkes puanını ve tercih yapıpı yapmayacağını yazsa güzel olur

comments user
üniversite kütüphanecisi

80 üzeri kaç kişi var acaba? çevrenizde çok duydunuz mu bby den 80 üstü?

önemli olan sıralama.. umarım çok fazla yoktur ve ilk 50 de olan arkadaşlar merkezide atanabilecekleri halde sözleşmeli alıma başvurup sonradan bir de merkezi atamayla kadroya geçerek sözleşmeli alımdaki kadroları boşa harcamazlar.

comments user
bahtsızbedevi

arkadaşlar posta yolu ile göndermemiz gereken belgeler neler

comments user
bahtsız

http://pdb.kulturturizm.gov.tr/TR,162589/sozlesmeli-personel-icin-onemli-duyuru.html arkadaşlar 2014 puanı ile başvuru yapıp 2016 puanı daha yüksek gelen arkadaşlar bu duyuru bizi ilgilendiriyor. Bir an önce dilekçeleri yazıp teslim edelim. Çünkü bakanlığı aradım bu dilekçeler komisyon tarafından onaylandıktan sonra bilgi işleme bildirileceği sonra sistemin bizim için tekrar açılacağını söyledi. 9 gün var umarım bir aksilik olmadan başvuruyu yaparız.

comments user
seyit

@Leyla hemen hemen bir çok kişinin puanı 70-80 aralığında,bu aralıkta acayip bir yığılma var,keşke 80 üstü alan arkadaşlar bu sözleşmeli alımlarda kadroları yakmasa ama nerdee 80 üstü alanların hemen hemen hepsi hem buraya yerleşecek daha sonra merkezi alımlarda yine tercih yapıp kadroları ziyan edecek

    comments user
    Oguzhan

    Vatan elden gidiyorken otu boku paylasip hem sosyal medya hesaplarinda hemde sitede bir bayrak paylasip halkina bassagligi DİLEMEYEN bu sitenin adminlerinin hepsini kınıyorum. Ve sizin aranizda olduğumdan dolayi utaniyorum. Face sayfasinda paylastigim bayragi kaldırıp beni engellediniz. ikiyüzlüsunuz. adamsaniz yorumumu onaylarsiniz. ne halt olduğunuz ortaya cikti

comments user
Leyla

Arkadaşlar puanlar nasıl, kendi aramızda bir sıralama yapsak birbirimize yardımcı olsak.. Puanım 76.960 mülakatlara girebilecekmiyim hiç bilmiyorum sıralama yapsak fikirlirimizi paylaşsak.. olmadı ben ve benim gibi birçok kişi eminim ki iş arayışına başlayacak

comments user
Yasemin

Arkadaşlar merhaba sistemi açabilenler yardımcı olabilir mi, şehir seçimi var mı acaba?

comments user
BBY

hala aynı sistem bir değişiklik yok

comments user
bahtsız

sistem açılmış arkadaşlar ama 2014 puanı ile başvurup 2016 daha iyi gelenler için durum biraz zor görünüyor. bu durumda olanların acele etmesi lazım

comments user
BBY

çok var diye diye 1 haftayı yedirler ya ne sistemmiş çözemediler

comments user
berivan

bakanlıkla görüştüm az önce yıne gırıs yaptıgım bılgılerı ıstedıler. Panik yapmayın daha çok var 2 gun ıcınde en gec gelir aktivasyom kodunuz dediler.

    comments user
    Gül

    Arkadaşlar puanlar Nasıl ! Ben 76.5 sizce atamam olur mu ?

comments user
berivan

yapılmıyor. hala bu tcyle yaptınız dıyor.

comments user
gkaya

Başvurusunu tamamlayabilen var mı? Bana hala mail gelmedi.Bakanlığı aradım görüştüm mail gönderin dediler ama hala sistem düzelmedi.

comments user
berivan

ARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK POZİSYON SAYISININ 3 KATI DENİYOR. PEKİ BU HER İLİN SAYISININ 3 KATI MI YOKSA 200 KÜTPHANECİNİN 3 KATI MI ? YANI 600 KIŞI KULTUR BAKANLIĞINA MI MULAKATA ÇAĞRILACAK?

comments user
KADİR

Arkdaşlar sınav başvurusu yapıyorum 2016 yılına ait puanınız bulunmamaktadır diyor bilgisi olan var mı ?

comments user
dewey

il tercihi var mı ki sistemde yoktu sanırım

comments user
seyit

arkadaşlar izmiri kimler yazacak tercihlerde puanlarınız ne durumda bizde ona göre tercih edelim yüksek puanlı var mı 80 üstü olup izmir yazacak

comments user
selin

Merhaba arkadaşlar,

2016 puanım daha yüksek ancak sistem onu çekmiyor ne yapacağız?

    comments user
    Sinan

    Bende 2014 puanı ile tercih yaptım fakat 16 puanım daha yüksek geldi acaba 16 pyani güncellenecek mi merakı içindeyim.Aşırı bilgi kirliliği var.

    comments user
    Bankaci

    Arkadaslar kultur bakanliginda giris yapabilen arkadas varsa kac il tercih hakkimiz var bilgisi olan varsa soyleyebilirmi

comments user
berivan

aynen öyle olacak ne yazık ki.

comments user
2014KPSS

Sadece 2014 yılındaki KPSS ile başvuracak olanlar ; 2016 yılındaki KPSS puanlarıyla da yarışacak yani. Aynı sınav değil ama aynıymış gibi değerlendirilecek. Sıralamada belki önümüzde 5 kişi bile yokken şimdi kimlerle yarışacağız. Çok adil gerçekten..

comments user
berivan

ıyı de zaten 2014 puanıyla önümüzde çok kışı yoktu ve 200 lerdeydık. sımdı 2016 acıklandı 2014 puanımdan daha yuksek ama sıralamam cok gerılerde. sımdı adalet bunun neresınde.

comments user
Berkan

Kpss puanını 65 e indirseler bari haksız mıyım kütüphaneci arkadaslar

comments user
deniz

@ismail karaca bi sorum olacak size. Dün kültür bakanlığından ısrarla 2014 puanı ile tercih yapan bunu bir daha değiştiremez 2016puanı ile güncelleyemez dedi. Ancak bu paylasılan haberlerin birinin altında bi arkadaş Ali Fuat Kartal ın söylemlerini paylaşmıştı. böyle bir seyın mümkün olduğuna dair. Öyle bi habare denk gelemdim Bu konuda bi bilginiz var mı ?

    comments user
    İsmail Karaca

    Merhaba @deniz,

    TKD Genel Başkanı bizzat KYGM başkan yardımcısı ile görüştüğünü, hangi puan yüksekse onun işleme alınacağına dair açıklama yaptı. Ayrıca sistemdeki sorunların Pazartesi günü düzeltileceği belirtiliyor. 28.07.2016 tarihine kadar daha uzun bir süre ve elimizde konuyla ilgili üst merciden bir açıklama var. Bakanlığın tutumu ne yönde olur bilinmez ancak bir çok bakanlık çalışanından aldığımız bilgiye göre her iki sonucun da değerlendirileceği hangisi yüksekse onun işleme alınacağı fikri ağır basıyor.

comments user
madur

2014 puanı ile alım dün kapandı şuan ben 2016 puanı ile başvuru yapmaya çalışıyorum ama olmuyor kpss puanı göstermiyor 2016 puanı ile başvuru yapabilen arkadaşlar var mı aceba cvp verebilirseniz çok sevinirim…

comments user
İsmail Karaca

KYGM yetkililerinden mail sorunu ile ilgili yapılan açıklamaya göre:

Bilgi İşlem Daire Başkanlığının konuyla ilgili gece de dahil olmak üzere çalışmasını sürdürdüğü. Mail sorununun yakın zamanda çözüleceği. Pazartesi günü yeniden işlemlerin sorunsuz bir şekilde yapılabileceği/güncellenebileceği belirtilmiştir.

BBYHABER olarak özellikle outlook.com, hotmail.com uzantılı Microsoft şirketi tabanlı mail adreslerinde sorun olduğundan Gmail hesabınızdan başvuru yapmanızı öneriyoruz. 28/07/2016 tarihine kadar başvuru sistemi elbette düzelecektir arkadaşlar, acele etmeye ve strese girmeye gerek yok şimdiden.

Herkese hayırlı olsun.

comments user
gmz

2014 ile alınması saçma diyenlere sesleniyorum..
2 yıldır atamayı siz beklemediniz biz bekledik. Ayıp olmuyor mu biraz? Takip etseydiniz de kadro açılmadığını, 70 üstünde aldığımız halde atanamayan yüzlerce insan olduğunu anlardınız. Tabii siz yaşamadınız bilemezsiniz mağduriyetin anlamını. 2 sene geçerli olacak zaten 2016 puanınız, neden can sıkıntısı yaşıyorsunuz anlamış değilim. Biz “2016 ile atamasınlar onlar beklemedi biz bekledik” diyor muyuz? Demeye hakkımız var ama çünkü bize 2014 puanı ile bu atamalar olacak dendi. Yani tuzunuz kuru, şimdi de yine bizim yerleşme şansımız çok düşük. Önceliği 2014 puanlılara vermeleri gerekiyor bu da bir gerçek.. He bu arada siz birbirinize sahip çıkmadıktan sonra başkalarından hayır beklemeyin zaten!!!

    comments user
    librarian

    agzina saglik arkadasim
    2014 puanlarina oncelik verilmeli

comments user
şeyma

nasıl yani bu alımları biri anlatabilir mi nasıl oluyor
benim anladığım ve düşündüğüm tüm mülakatlar ankarada olmayacak mı oraya gün gün adaylar sıra halinde alınacak

her kurum kendi mülakatını mı yapacak

comments user
ankara

Ben mülakat için 600 kişi çağrılma mantığını anlayamadım? Herkes tutturmuş ilk 500-600. Bana göre örneğin İstanbul 6 kişi şu kurum sözleşmeli 3 kişi diyecek oraya başvuranlar arasından şu kadar katı çağrılacak diyecek örneğin 5 katı, oraya başvuran ilk 15 kişi çağrılacak. 200 kişi alınır 3 katı çağrılır mantığı bana biraz ütopik geliyor. Bu konuda bir fikrim yok daha önce nasıl olduğu konusunda, bilen varsa aydınlatırsa iyi olur.

    comments user
    İsmail Karaca

    @ankara genel olarak açıktan sözleşmeli alımlar söylendiği üzere kaç kişi alınacaksa 3 katı aday çağırılarak yapılıyor ki zaten bakanlığın açıklaması da bu yönde.

comments user
şeyma

arkadaşlar 73 puanla mülakata çağrılma şansım var mı,sizce 2016 branş sıralamasında kaçıncı kişiye kadar düşer çağrılma sırası benim için çok önemli lütfen cevap verin

ilk 500 de olur muyum bu puanla

comments user
dewey

sistem de 2016 puanları görünüyor mu?

comments user
bahtsız

puanı 80 den yüksek kaç kişi vardır. tahmini olan var mı? çevrenize sorduğunuz kadarıyla nasıl?

comments user
Osman

2014 puanı ile tercih yapmak isteyenler 2016 puanı açıklanmadan önce başvuru yaptılarda 2014 puanı geçerli 2016puanı açıklandıktan sonra 2016 puanı geçerli oluyor ve 2014 puanı geçersiz oluyor benim anladığım bu

    comments user
    İsmail Karaca

    @Osman hocam evet doğru anlamışsınız tam anlamıyla böyle oluyor.

comments user
Esma

Arkadaşlar merhaba kültür bakanlığı sitesinde baş vuramıyorum email adresim ya da şifre yanlış diyor sizde de böyle bir sorun var mı?

comments user
ayse

arkadaşlar merhaba
şimdi 2016 kpss puanı ile 200 sözleşmeli personel alımı için başvuruyu nasıl yapacağız bir link falan göremedim ben??? sadece şartalrı yer almıs

comments user
Leyla

Arkadaşlar branş sıralaması ne zaman açıklanacak bilen biri varmı? yada 2014 de ne kadar sonra da açıklanmıştı hatırlıyormusunuz?

comments user
Leyla

Ya Allahını seven bir yorum yapsın kafayı yicem arkadaşlar 76,960 puanlar mülakata çağrılırmıyım sizce? Branş sıralamam kaç olur sizce tahmini ilk 500e girebilirmiyim nolur bir fikir verin

    comments user
    Oguzhan

    bu puan ile birak ilk 500 u ilk 200 de olma ihtimalin yuksek. kesin cagirilirsin kardeşim. 2014 kpss de 69 alan arkadasm 550. sirada idi. bende 77,5 yaptim bakalim hayirlisi

    comments user
    Leyla

    İçimi ferahlattın inş senin dediğin gibi olur 🙂 ama şöyle bir gerçekte var 2014 de ben 67 puan ile 800lerdeydim iki puan yüzlerce kişi oynatmış demek ki. Şu branş sıralaması açıklansa hemen keşke bizde ona göre iş arasak 🙁

comments user
ozden

2014 te ve 2016 da da 70 puanın üstündeyim fakat farklı bakanlıkta kadrolu memurum.müracaat edebilir miyim?? bilgisi olan var mı?

comments user
Gereksiz

2014 puanı ile almaları hata zaten. Dalga geçer gibi sınavın açıklanmasına bir gün kala milleti neden bir birine düşürüyorlar anlamadım. Madem alacaksınız sınav yapılmadan önce alın. 2014 yılının üzerinden geçmiş iki yıl. Hani dalga geçilir de bu kadarı da bir ilk bence:)) gülsek mi ağlasak mı bilemedim.

comments user
kutuphaneci

puanlar nasıl? 77,5 alan arkadas 2014 te kacıncı olmustu brans bazında?

comments user
Erol

mail gelmedi herhangi bir çözüm de bulmadılar

comments user
berivan

puanlar acıklandı yandı 2014 puanoları tebrıkler

comments user
Bahar

son 20 dk arkadaşlar ve hala mail yok…

comments user
ktphnc

bizim mağduriyetimizi kim giderecek peki böyle bişey olur mu ya bu nasıl bi alım ya ben şu an sistemşn mağduruyum mail gelmediği için bişey yapamıyorummm ve saat 4 oldu hiçbişey demiyorum artıkkk…

comments user
deniz

kimseye mail gelmedi. değişen hiç bir şey yok. Bu mağduriyeti gidermek zorunda. bunu sakın unutmayın ve aramaya devam edin.

comments user
Yunus Kaplan

Arkadaşlar bugün saat 16 30 a kadar geçen süre içinde 2014 kpss puanı geçerli, saat 16 30 dan sonra yani osym nin 2016 sonuçlarını açıklamasından sonra ise 2016 kpsss puanlaruı geçerli olacak. Yani hangisinden yüksek puan alındıysa onunla başvuru yapılacak. Bu ne biçim iş anlayamadım. Tam bi rezalet. Sayın bakan Nabi Avcı Milli Eğitimi fethetti şimdi kültür Turizm bakanlığında. Başımız daha çok ağrıyacak gibi.

comments user
Rabia Çınar

başvuru yapan mail gelen var mıı yazsın biiii

comments user
Rabia Çınar

Allah büyük napalım artık nasip kısmet dayıları olanlara gün doğduuu

comments user
berivan

ya arkadaslar 45 dakıka kalmıs ne yapmayı dusunuosunuz

comments user
Rabia Çınar

mail gelen var mııııı

comments user
alp

bis sorum olacak arkadaşlar.. oldu da 2014 puanımızla başvuru yaptık 2016 puanı yüksek gelirse güncelleyebiliyor muyuz ? bilgisi olan var mı ?????

comments user
bby2010

aranızda atanan var mı şimdiden hayırlı olsun

comments user
berivan

EEEE NE OLCAK BIZIM MAGDURIYETIMIZ ACABA

comments user
Bahar

arkadaşlar hala aktivasyon maili gelmedi, mail göndercez dediler saat kaç oldu.. göndercez deyip de mail alan var mı arkadaşlar??

comments user
Rabia Çınar

nasıl bir sistemdir arkadaş hala mail gelmedi sınav sonucu acıklanacak şimdi kalcaz dımdızlak yinee :@

comments user
Bbby

2016/1 yerleştirme sonuçları açıklandı

comments user
Kırık Tırnak

Arkadaşlar bakanlık açmıyor birçok sayfa alımların 2014 puanıyla olacağını söylüyor ama 2016 lıları da kapsadığına dair yorum okudum. Kesin bilgisi olan var mı ?

comments user
mrv

mail göndercez dediler daha gelecek böyle deyipte gönderilen var mı arkadaşlar

comments user
BBY

…….

comments user
Bilgi ve Belge Yntim

bu arada merkezi tercihler açıklanmış

comments user
deniz

yok arkadaşlar göndermediler. gelseydi haber ederdim. bir umuttu o da sanırım.

comments user
bby2010

deniz mail adresini aldılar peki şifre geldi mi

comments user
ARKEOLOG

Arkadaşlar alım 4 30 dan sonra 2016 lıları mı kapsıyor

comments user
bby2010

meşgul değil şu an ama açan yok şimdi de. mail adreslerinizi yazın iletelim

comments user
bby2010

evet görünüyor emir

    comments user
    emir

    Tamam o zaman bende de öyle de sağolasın

comments user
bahtsız

ZATEN SON YARIM SAATTİR DE ARALIKSIZ MEŞGUL ÇALIYOR.

comments user
berivan

ya kafayı yıcem ya buraya yazalım da barı maıl adreslerımzı arayabılen bızımkını de versın olmaz mı herkes yazsın 2 bucuk saat kaldı bu ne ya bkucukertunc@hotmail.com

comments user
bby2010

problem değil ben başvurdum fakat başvuramayan arkadaşlarım için arayacağım. teşekkür ederim

    comments user
    emir

    Bby2010 kültür Bakanlığında kaydin gözüküyor değil mi

comments user
ahmet

Arkadaşlar sisteme nasıl kayıt oluyoruz bir türlü link bulamadım. Girebilen var mı

comments user
bahtsız

BEN DE ARADIM O NUMARAYI VE 2 BUÇUK SAATIR YARIM SSAT İÇİNDE 10 DK İÇİNDE DİYİP KAPATIYOR HALA GELMEDİ

comments user
deniz

afedersin acele edince … 0312 309 90 50

comments user
bby2010

312 309 50 de kalmış

comments user
deniz

numarayı yazdım bby2010. ancak soyle bir yolda deneyebılırsınız. dahılı numarayı gırmeden operatore baglanın. sorunu anlatı. o bılgı ısleme yonlendırecektır

comments user
bby2010

numarayı tam yazar mısın deniz

comments user
deniz

arkadaslar bilgi işlemi aradım. mail adresimi aldırlar. 10 dakika içerisinde size gönderecegiz sıfreyi dediler. numarayı yazıyorum. sık sık arayın acana kadar. 0312 309 50 dahili numarası 4237

comments user
Kırık Tırnak

ARKADAŞLAR LÜTFEN BİLGİ VERİN. SABAHTAN BERİ BAKANLIĞI ARIYORUM KİMSE AÇMADI. BAZI SAYFALARDA SAAT 16 : 30 DAN SONRA ALIMLAR İÇİN 2016 KPSS PUANIYLA OLACAĞI SÖYLENİYOR. BU KESİN Mİ ?

comments user
bahtsız

hala hiç bir ilerleme kaydedemedim mail dahi gelmedi… bakalnlığı aradım YEMEK YİYORLAMIŞ.. VALLA SİNİRDEN NASIL ZIKKIM YİYİN DEYİP KAPAMADIM BİLMİYORUM. SAATLERDİR DÜZELCEK DEYİP KAPATIRYOLAR ZATEN VAKİT KALMADI

comments user
BBY

BBY2010 2 saat önce bende aradım bana da aynısını dediler yarım saate düzelir hala aynı ve başvuruyu yapamadım

    comments user
    emir

    Arkadaşlar kayıt yapan yok mu benim dışımda. Kaydim kültür bakanlığı sitesinde görünüyor olmuştur değil mi bilen var mi

comments user
Emir

arkadaşlar kaydı tamamladım sözleşmeli başvuru formunu da aldım tamamlanmış oluyor sanırım değil mi

comments user
bby2010

arayan arkadaşlar var düzeltileceğini söylemişler yarım saat bekleyin demişler ama siz yine de mail adresinizdeki bütün kutuları kontrol edin

comments user
BBY

aynen

comments user
Leyla

Arkadaşlar sözleşmeli personel alımının merkezi atamadan eksileri nelerdir bilgi sahibimisiniz? Ayrıca kültür turizme bağlı olarak çalışan sözleşmeli personel olacağız maaşlar tahmini kaç olur sizce?

comments user
bahtsız

iyi de hotmaillle kayıt yapıldı diyor gmaille tekarar kayıt yapmıyor bu tc kayıtlı diyor hotmaile e de göndermiyor…

comments user
bby2010

0312 309 08 50 – 22 01
numara bu arkadaşlar

comments user
bby2010

Hotmail de sıkıntı yaşanıyor yukarıdaki numarayı arayın bilgilendirin arkadaşlar. gmail spam kutusuna geliyor.

comments user
ankara

Şehir tercihleri ile ilgili bilgisi olan var mı? Başvuru sırasında böyle bir alanla karşılaşan?

comments user
BBY

bende hala yapamadım hotmaile gelmiyor

comments user
Barış

@Gmz e devlet üzerinden, yökten alabirisin diplamanı dosya halinde
@berivan sistem şuan yoğun diyorlar. sen bütün sekmelere iyice bak derim.

comments user
berivan

arkadaşlar hotmaile aktıvasyon kodu gelmıyor galıba gmaıl olan arkadaslar yapmıs aynı tcyle de gmaıl gıremıoruz ne yapmalıyım hala yapamayan var mı

comments user
gmz

barış… bende de aynısı oldu yapıyorum kaydımı ama diploma mı ekledın yoksa ozgecmıs mı ? benım dıplama evde cunku alamam zaten ozgecmıs koyucam olur mu?

comments user
bby2010

Bende de spam kutusundaydı. bütün dosyalara bakın. herkes için hayırlısı olsun.

comments user
Barış

gelen e postalardan bütün dosyalarınıza tıklayın spam olarak geldi banada . yaptım şükür.

comments user
ankara

Çok şükür beklenen açıklama geldi! Hiç kimsenin emeğini zayi etmez Allah, hepimize hayırlı olsun inşallah.

comments user
seyit

bby2010 adamın yazdığını görmüyor musun 2016 ile alım olmayacakmış söz konusu değilmiş utanmadan bunu yazabiliyor,halbuki bakanlık yarından sonra 2016 ile başvurular olacak diyor yazık yazık milletin ahını almayın misliyle çıkar,belki 2016 sınavı iyi geçen adam burada yazıyı okuyup 2014 puanı ile başvuracak bahtsızbedevi gibiler yüzünden

    comments user
    bahtsızbedevi

    Ben arkadasimin dedigini soyledim boyle duydum bana dedigi sekliyle aktardim burda bana bu kadar laf soylemenin geregi ne anlamadim. Varsa bi sıkıntın ara bakanligi sor. Burda laf ebeligi yapma bosuna

    comments user
    bahtsızbedevi

    Burada yazan her sey icin bi sorumlu arayacaksan sende sorumlusun 2016 ile de alim yapilacak diye net bi bilgide yok ona bakarsan sen de 2016 kpss ye giren insanlari heveslendirip gunahlarina giriyosun ayip ayip misliyle cikar bu ahlar.

comments user
bby2010

kavga etmek çok manasız değil mi ? bugün 16.30a kadar 2014 puanı ile yarından itibaren de 2016 puanı ile başvurulacak. hangi puanla başvuracaksınız siz ona karar verir. yazılanları ve duyulanları yanlış yorumlayıp ortamı germeyin kimsenin hakkına da girmeyin

comments user
gmz

sınav için kayıt yapmaya calısıyorum sizler gibi ben de arkadaslar ama hala mailime herhangi bir bilgi gelmedi gelse de yapsak. basarılı bı sekılde basvurusunu yapabilen buraya yorum atsın lütfen. teşekkürler.. hayırlısı olsun hakkımızda..

comments user
anlam

arkadaşlar bana yardımcı olabilir misin kültür turizm bakanlığında sınav başvurusu linkini bulanmadı nerde olduğunu bileniz varmı.şimdiden teşekkür ederim

comments user
seyit

bedevi milletin aklını bulandırma,madem 2014’e göre alınacak şimdiye kadar neden çıkmadı bu ilen adamlar size yarım gün süre tanımış neredeyse geriye kalan koskoca 10 iş günü var bu sürede kimse başvuru yapmayacak mı üstelik bugün 2016 açıklanıyor

sen o yalanlarına kendini inandır

    comments user
    Oguzhan

    universite okumus ama ilani okuyup anlamayan insanlar var hala şaşıyorum. kpss sonucu aciklanana kadar yani saat 16.30 a kadar 2014 puani olacak. 2016 aciklandigi an 2014 puani bitecek 2016 ile alim olacak. yani 2014 te 70 alip 500. olmaniz işi garantiye almiyor 2016 sonuçlarıda önemli

comments user
seyit

elif sen ne saçmalıyorsun ya bu başvuru 28 temmuza kaar geçerli 15 temmuzdan itibaren bizde başvuracağız önce bi oku sonra gel yorum yap,neyse görürsünüz artık kazananlar açıklandığında ne olacağını

comments user
mrv

sistem 16:30 da kapanacaksa başvurular neden 28 ine kadar sürüyor ? sadece 2014 puanı ile olsaydı başvurular bugün başlayıp bitmesi gerekmez mi?

comments user
bahtsızbedevi

arkadaşlar bakanlığı arayan arkadaşım 2014 puanına göre alım yapılacak cevabını almış. 2016 ya göre alım söz konusu değil

comments user
elif

hala 2016 olacak dıyenler var pardon da 2016 bugun 16.30 acıklanıo sıstem 16.30 kapanıo sen puanını elıne alınca sitem acılmayacak acaba nasıl basvurcaksın

comments user
berivan

çok komik ve saçma hakikatten bir rahata eremedik o kadar bekledik ilan yayınlandı gene sorular sorular…

comments user
bby2011

Bu ne şimdi 2014 ve 2016 yani hak mı? 2014 puanıyla başvuranlar ya 2016 dan yüksek alırsa bidaha başvuramaz gidemez böyle saçmalık mı olur? Hangisiyle olacak derken 2siyle birden olacağını hiç hesap etmedik ama bu ilanda yüzlerine gözlerine bulaştı.

comments user
seyit

elif sen 2014 ü baz alıyorsun da 2016 ile başvuran yüzlerce kişi olacak onu napcan,2015 sıralamana göre tamam sana kesin sıra geliyor ama bizde başvuru yapıcaz bi tek size mi açıldı bu ilan

comments user
seyit

nasıl kurumun insiyatifinde ya 80 puanlı adayı çağırmayıp 70 puanlıyı mı çağıracaklar saçma sapan konuşmayın bunu bilgisayar ortamında sistem belirler kurum olayı mülakatta devreye girer 80 puanlıya düşük puan verilir 70 puanlıya yüksek verilir o girer

comments user
elif

benım puanım 71 sıralama 390 gidenleri saymıyorum 600 alımda nasıl sıralama gelmiyor iyice sacmaladınıxz

comments user
Emir

berivan ne olacağı belli değil tamamen kurulun insafında. herkes bir şeyler sallıyor

comments user
Emir

yürü git sallama. kurul karar verecekmiş ona. milletin kafasını karıştırma barı.

comments user
berivan

İLANA BAŞVURU YAPANLAR ARASINDAN EN YÜKSEK PUANLIDAN BAŞLAYARK İLK 600 KİŞİ YANİ DEİL Mİ. TAMAM TEŞEKKÜRLER. BÖYLE ZAMANLARDI İŞTE İNSAN ÇOK KURCALIYOR.

comments user
seyit

berivan sistem en yüksek puanlılardan başlar en düşük puana göre 600 kişiyi belirler,2014 2016 ayrımı yapmaz yani

comments user
bby2010

şimdi aradım operatördeki hanım kendi görüşüne göre 2014 ve 2016 puanları hepsi baz alınıp öyle sıralama yapılır dedi. 2016 sınavını az çok bilirsin nasıl geçtiğini diyip dalga geçer gibi güldü. karar sizin arkadaşlar ne diyim. Allah yardımcımız olsun

comments user
berivan

ARKADAŞLAR PEKİ ŞUNU SORACAĞIM 600 KİŞİ ÇAĞRILACAK MÜLAKATA BUNUN KAÇ TANESİ 2014 PUANIYLA KAÇ TANESİ 2016 PUANIYLA OLACAK 300 300 MU OLUR? BENCE BU COK ÖNEMLİ. PEKİ ÖNÜMÜZDEN GİDENLERDEN SONRAKİ SIRALAMAMIZ MI ILK SIRALAMAMZI MI BAZ ALINIR?

comments user
bahtsız

aktivasyon maili gelmedi ve şimdi de tamamen 404 eror diyo

ayrıca mail gelenlerde de kullanıcı adı şifre hatalı diyo

comments user
İstanbul34

Bana aktivasyon maili geldi ancak gönderdikleri şifre ile girdiğimde bu kez de kullanıcı adı veya şifre hatalı mesajı alıyorum

comments user
Barış

aktivasyon bilgisi mailene gelen varmı?
gelmiyor bana

comments user
BBY

birde siz arayıp bilgi alın teyit edelim

comments user
ankara

Böyle bi bilginin olduğunu hiç sanmıyorum, Allah aşkına görülmüş şey midir 2 sınavla alım yapılsın. Galeyana gelmeye gerek yok.

comments user
BBY

0312 309 08 50 @ankara bu umarayı aradım operatöre bağlandım onlar söyledi

comments user
mrv

bahtsız arkadaşim ilana 15 inde çıkınca başta 2014 puanı ile alacaz dedikleri için tepki toplamamak adına gece yarısında ilan çıkardılar. Bizi düşünen bir bakanlığımız olsa anlaşılır bir açıklama yaparlar ama her söyledikleri bir muamma içinde.

comments user
Deni

başvuramıyorum, arkadaşlar sürekli hata veriyor. başvuru yapan biri yardımcı olurmu. aktivasyon maili gelmedi bir türlü

comments user
bahtsız

henüz yapabileni duymadım

comments user
berivan

yani sıralamalar puan acıklandıktan daha sonra bellı oluyor. boyle sacmalık mı olur belkı 2016 sıralamam daha ıyı ondan yapmak ıstıyorum. ama bılmıyorum sıralamamı. 600 kısının kacı 2014 kacı 2016 olacak boyle adaletwsızlık mı olur

comments user
Barış

Başvuru yapabilen var mı?
yada ben mi yanlış işlem yapyorum anlamadımki

comments user
bahtsız

ya madem böyle bir halt yiyeceksiniz adam gibi çık 15 inde ilana 2014 geçerliliği bitti şimdi alıyorum 2016 yla de… aylardır dalga geçtikleri yetmedi hala devam ediyorlar. başvuruya bir kaç saat süre tanıyıp sistemi kapamak nedir ya

comments user
bby2010

öncelik kimin olacak 2014 mü? yoksa hepsi baz alınıp sıralama öyle mi yapılacak ??

comments user
Emir

arkadaşlar iki tarafa da gülücük atmışlar anlışalan. nasıl sıralayacaklar nasıl yapacaklar bilmiyorum ama karışık bir durum ortadaki

comments user
bahtsız

BİR İLANA İKİ FARKLI SINAVDAN NASIL ALIM OLUR YA… AYRICA İKİ SINAVA DA GİRENLER VAR NOLCAK

comments user
ankara

hangi birimden aldınız bu bilgiyi paylaşabilir misiniz? @BBY

comments user
BBY

benımde 2014 ve 2016 puanım var ve 2016 puanımı kullanmayı düşünmeye başladım

comments user
seyit

70 ve yukarısı diyor 3 katı çağrılacak diyor yani 600 kişi valla bu durumda 2014 den başvuracak arkadaşlar 72-73 puanlılara sıra gelmeyebilir de 2016 sınavı 2014’e göre kolaydı yani bolca yüksek alan olacaktır

comments user
BBY

aradım öyle söylediler

comments user
bahtsız

böyle bir saçmalık mı olur ya ? bir ilana iki farklı sınavdan alım mı olur? bu doğru ise haksızlığın saçmalığın daniskası olur

comments user
BBY

arkadaşlar detaylı bilgiyi aldım sanırım; 2014 puanı ile başvurmak isteyenler bugun 16:30’a kadar başvuru yapmak zorundaymış; 2016 puanı ile başvuru yapmak isteyenler 15 temmuzdan itibaren yapabilirlermiş

comments user
seyit

2014 ile ilgili herhangi bir ibare yok bugün akşam 5 de 2016 açıklanıyor 2014 yandı bence yanmasa bile 2016 ile başvuran epey insan olacak valla çetin bi yarış bekliyor sözlü mülakatta varmış hadi bakalım kim hak ediyorsa onlar girsn diyelim bizde başvurumuzu bu akşam yaparız 2016 cılar olarak

comments user
ömer

siteye giremiyorum ve şifreyi mail adresime de göndermiyor. yeni kayıt da oluşturulmuyor. ne vakit kaydoldum o da meçhul. ne biçim iş anlayabilen var mı?

comments user
bahtsız

ki zaten ilan 2014 geçerli iken çıktı.. içerisinde 2016 puanı ile alıncak gibi bir ibare de yok uzatmalılar byle saçmalık olmaz

comments user
bahtsız

aynen herkes hata uyarısı alıyor henüz yapabilen yok
bence uzatmak zorundalar hem çok kısa zaman verip hem sitemi kapatıp hem de 2016 açıklandı bitti diyemezler

comments user
elif

Basvuru yapabilen var mı bu epostayla daha önce giriş yaptınız diye hata veriyor sistem kaydı kabul etmiyor yardımcı olurmusunuz

comments user
Ali diken

16.30a kadar 2014 puaniyla..16.30dan sonra 2016 puaniyla basvuru yapilacakmis. Guzel bi manevrayla 2014u de yediler yani. Gecmis olsun dalga gecilen herkese

comments user
gkaya

70 ve üzeri puan alanlar mı başvurabiliyor?

comments user
BBY

o durum bende de var bende giremiyorum mail adresine gönderilemedi yazıyor ayrıca sınav bugun 16,30 da açıklanacakmış

comments user
BERİVAN

sisteme giriş yapamıyuorum arkadaşlar. kendi mail adresimiz ve şifremizle girmeyecekmiyiz? bugun saat kacta açıklanacak acaba

comments user
BBY

ya yazmışlar işte neyini anlamadınız hala 2016 kpss sınav sonucu açıklanana kadar ilana elektronik olarak başvura bilirsiniz diyor hala 2014 mü 2016 mı onu tartışıyorsunuz 2014 puanı ile 14 temmuz 2016 kpss puanı açıklanana kadar geçerli ilan

    comments user
    Alperen

    Başvurular 28 Temmuza kadar devam ediyor. Başvurduğun anda geçerli Kpss puani esas alinacak yani 2016 açiklanmadan başvurursan 2014 Kpss puaniyla 2016 açıkladıktan sonra başvurursan 2016 Kpss puanıyla başvurmuş olacaksın. Neden insanların kafasını karıştırıyorsun arkadaşım?
    2016 açiklanana kadar başvurabilirsinizi nerden çıkardın çok merak ettim.

    comments user
    Alperen

    Pardon ben yanlış anlamışım sanırım 2104le basvurmak isteyenler icin bugun 2016 aciklanana kadar elektronik ortamda basvurular son demek istemişsin. Yanlış anlaşılmaya müsait bir yorum olmuş ama ben de aciklama yapmış oldum başkalarının da kafası karışmasın. Herkes için hayırlısı olsun.

comments user
Ali diken

69 puan aldim basvuramayacak miyim:/

comments user
cem

en sonda 2014 ile alım olacak diyor.

    comments user
    Bankaci

    KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI HAKKINDA DUYURU

    ADAYLARIN DİKKATİNE
    2014 yılı KPSS puan esasına göre alınacak adayların ÖSYM nin 2016 yılı sınav sonucunun 14/07/2016 tarihinde ilan edeceği saate kadar elektronik ortamda müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu saatten sonra müracaatları geçersiz sayılacaktır.
    Önemle duyurulur.
    Arkadaslar bole bir aciklama var 2016 puaniylada ile girilebiyor sanirim ,karma mulakat olacaga benziyor

comments user
bbyy

başvuruyu hangi linkten yapıyoruz arkadaşlar? yazar mısınız

comments user
emir

başvuru yapabilen var mı şimdi

comments user
admatk

ADAYLARIN DİKKATİNE

2014 yılı KPSS puan esasına göre alınacak adayların ÖSYM nin 2016 yılı sınav sonucunun 14/07/2016 tarihinde ilan edeceği saate kadar elektronik ortamda müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu saatten sonra müracaatları geçersiz sayılacaktır.
Önemle duyurulur.

comments user
bbyy

2014 puanına göre başvuru yapılıyor. 2016 puanı açıklanana kadar süremiz var

comments user
BERİVAN

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan, başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresini kaybetmemiş,

    comments user
    Bby

    İlan 13ünde çıktı ama başvuru 14 ünde başlıyor. Başvuru tarihi itibariyle dediği kısmı dikkate alırsak 14u kabul edilir ki 2014 için çok geç olur. Ama inş. Sizin dediğiniz gibi 13u esas alınır.

    comments user
    Bankaci

    Her iki 2014 ve 2016 puani olabilirmi peki en yuksek puani ile basvuru yapsin diye

    comments user
    emir

    Şimdi şu saatte başvuru yapılabiliyor mu

comments user
BERİVAN

arkadaşlar ilanı ıyıce okuyun dıyor kı ılanın cıktıgı tarıhte gecerlılıgını yıtrmemıs dıyor ılan tarıhı 13 temmuz dıyor bugun hala 2014 gecerlı bence yetıstırmek ıcın gece yayınlandı.

comments user
Leyla

Arkadaşlar ösym açıklama yaptı 2014 puanı 2016 sınav sonucu açıklanana kadar geçerli diye. Yani bu ilanı 2016 puanları açıklanmadan yaptıklarına göre 2014 puanladı tercih yapabilecek ama 2016 puanı ile de tercih yapabilcekmiyiz bilen biri yazsın lütfen. 2016 puanı ile tercih yapmak bizimde hakkımız 2014 ile sınırlayamazlae

comments user
AVB

2014 PUANINI HİÇ ETTİLER GİBİ ANLADIM BEN. ALLAH BELALARINI VERMELİ ARTIK.

comments user
Artkyter

Gece 12 de gelen habere bak 3 aydr bunu bekliyoz biri lutfen hangi kpss sonucu ile alinacagini yazarsa sevinirim

    comments user
    Bby

    Başvuru tarihi itibari ile geçerlilik suresini kaybetmemiş KPSS P3 puanı ile diyor. Yani ucu açık.
    Yarın 2016 kpss açıklanırsa ki 14 temmuz oluyor bu, bu ilana basvuru da 14 temmuzda başlıyor bu durumda 2014 puanı yanar. Osym sayfasında 2016 kpss sınav sonucu açıklanma tarihı de zaten 14 temmuz. Kisacasi yarın ki duruma bağlı hangi sınavla başvuru olacağı.

    comments user
    Bby

    Yani ben bu sekilde düşündüm ve yorumladim yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar. Kesin bi yargıdan bahsetmiyorum, yanlış anlaşılmasın.

    comments user
    Cansu

    3- BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ:
    Başvurular elektronik ortamda 13/07/2016-28/07/2016 tarihleri arasında alınacaktır.
    Bu ibare alakasız ilan daha yeni yayınlanmadımı nasıl 13 ü geçmiş tarih oluyor