×

ANKOS Personel Değişim Programı-Son Başvuru-15 Haziran 2015

ANKOS’un sadece elektronik kaynaklar alanında bir pazarlık yürütücü olmamasının ve Türk üniversite kütüphaneciliğini ve kütüphanecilerini bilgi ve tecrübe paylaşımı konularında desteklemeyi ve yakınlaştırmayı da misyon edinmesi kapsamında düzenlenen ANKOS Personel Değişim Programı (APDP) dördüncü yılında 31 Ağustos-4 Eylül 2015 tarihleri arasında İzmir’de 3 kurumun ortaklığı ve ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.Ev sahibi kurumlar İYTE, Yaşar Üniversitesi ve Gediz Üniversitesidir. 5 gün sürecek olan akademik program 31 Ağustos 2015 Pazartesi günü başlayacak ve 4 Eylül 2015 Cuma günü tamamlanacaktır.

Başvurular 14 Mayıs 2015 – 15 Haziran 2015 tarihleri arasında http://apdp.ankos.gen.tr/?p=6 adresinde yer alan başvuru formu doldurularak yapılabilecektir.
Programa 5 katılımcı alınacaktır. Başvurular ANKOS Başkanlığı’nca değerlendirildikten sonra, programa katılımı uygun bulunanlar ayrıca duyurulacaktır.

Program hakkında detaylı bilgiye http://apdp.ankos.gen.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Ev sahibi kurumların yapacağı ayrıntılı program daha sonra yukarıdaki web adresinden ve e-posta listelerinden duyurulacaktır.

ANKOS Personel Değişim Programı 2015

Program Tarihi
31 Ağustos -4 Eylül Cuma 2015

Katılımcılarda Aranan Özellikler
1. ANKOS üyesi bir üniversite kütüphanesinde görevli olmak;
2. Bilgi ve Belge Yönetimi ya da diğer bir 4 yıllık bölüm mezunu olmak;
3. Meslekte 5 yılı doldurmamış olmak;

Ayrıca katılımcının yöneticisinden programa katılım için izin ve mali destek almış olması beklenmektedir.