×

2015 Kütüphaneler Takvimi-Instagram Fotoğraf Yarışması #kutuphanelertakvimi

Informascope 2015 Kütüphaneler Takvimi Instagram Fotoğraf Yarışması Başladı! 6 Kasım-5 Aralık  2014 tarihleri arasında düzenlenecek yarışma kapsamında, kütüphane temalı fotoğraflarınızı #kutuphanelertakvimi  ve #informascope  etiketleri  ile birlikte paylaşın, en çok beğeni alan 12 fotoğraftan birinin sahibi olun ve kayıt olan tüm kütüphanelere ücretsiz ulaştırılacak olan Informascope 2015  Kütüphaneler Takvimi’nde fotoğrafınız ile yer alma şansını yakalayın!

Instagram Fotoğraf  Yarışması Katılım Koşulları

1. Informascope 2015 Kütüphaneler Takvimi – Instagram Fotoğraf Yarışması, kütüphanelerden görüntüler ana teması ile 6 Kasım – 5 Aralık 2014 tarihleri arasında Informascope Instagram sayfası üzerinden gerçekleştirilecektir.

2. Yarışma, 5 Aralık 2014 Cuma günü saat 17:00 itibariyle sona erecektir. İlgilli tarih ve saat itibariyle instagram üzerinde yer alan beğeni sayaçları üzerinde en çok beğeni alan ilk 12 fotoğraf,  Informascope 2015 Kütüphaneler Takvimi’nde yer alacaktır.

2. Yarışmaya instagram hesabı olan herkes katılabilecektir. Katılımcılar diledikleri sayıda fotoğraf ile katılım sağlayabilecektir.

3. Yarışmaya katılım için gönderilen fotoğraflarda mutlaka kütüphane temasının yer alması gerekmektedir.

4. Fotoğrafın çekildiği kütüphanenin adı ve katılım sağlayan eser sahibinin adı ve soyadı mutlaka gönderide yer almalıdır.

5. Yarışmaya katılım için gönderilen fotoğraflar, mutlaka #kutuphanelertakvimi ve #informascope etiketleri (hashtag) ile gönderilmelidir.

6.  Katılımcılar, gönderdikleri fotoğrafların en çok beğeni alan 12 fotoğraf içerisinde yer alması durumunda, takvim baskı çalışmalarında kullanılmak üzere yüksek çözünürlüklü kopyalarını Informascope’ye elektronik ortamda ulaştırmalıdırlar.

7. Katılımcılar,  #kutuphanelertakvimi ve #informascope etiketlerini (hashtag) birlikte  kullanarak, Instagram üzerinden paylaştıkları fotoğraflara ilişkin olarak  Informascope’ye, süresiz, sınırsız ve ücretsiz olarak, her türlü fikri ve sınai hakkı verdiklerini; kendilerinin ve/veya üçüncü kişilerin, hiçbir hakkının bulunmadığını kabul ve taahhüt ederler.

8. Yukarıda belirtilen koşulları sağlamayan gönderiler değerlendirme kapsamına alınmayacaktır.

9. Katılımcılar, yarışma ile ilgili duyuru ve bilgilendirmeleri  Informascope Facebook ve Twitter adreslerinden takip edebilirler.

Informascope 2015 Kütüphaneler Takvimi’nin size ücretsiz ulaştırılmasını talep ediyorsanız kayıt için lütfen tıklayınız