×

Emrah öğretmen 4 okula kampanya ile kütüphane kurdu

Emrah Cingöz görev yaptığı her okulda kitap bağışı kampanyası başlatıyor ve bir kütüphane kuruyor. Dördüncü Kütüphanenin de tamamlandığını bildiren Emrah Öğretmen herkese teşekkür ediyor…Emrah Öğretmenin başlattığı kampanyalar cevapsız kalmıyor ve duyarlı vatandaşların gönderdiği onlarca kitap her okulda bir kütüphaneye dönüşüyor. Şanlıurfa, Kahramanmaraş’dan sonra Adana Tufanbeyli Pekmezli İlköğretim Okulu’na da Türkiye’nin her yerinden 9-10 bin civarında kitap gönderildi. Böylece Emrah Öğretmenin bir hayali daha gerçeğe dönüşürken öğrenciler de zengin bir kütüphaneye kavuştular.

Emrah Öğretmen başlattığı tüm kampanyaları turizmhaberleri.com’a bildiriyordu. Bizler de yaptığımız haberlerle sosyal medyayı da yönlendirerek bu kampanyayı geniş kitlelere duyurmaya çalışıyorduk.  Emrah Öğretmen dördüncü kütüphaneyi de 10 bine yakın kitap bağışı ile kurduğunu bildirdi. Değerli öğretmenimizi gösterdiği çabalardan ve ardında bıraktığı güzel eserlerden dolayı kutluyor, kampanyaya katılan duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

İşte Emrah Hoca’nın gönderdiği mektup:

Merhabalar
Eylül-Ekim ayında başlatmış olduğumuz kitap toplama kampanyamız tamamlanmıştır. Kampanya sonucunda elimize ulaşan yaklaşık 9-10.000 civarında kitap ile kütüphanemiz kurulmuştur.

Şanlıurfa Siverek’te başladığım, görev yaptığım okullarda kütüphane oluşturma çalışmalarımın böylece 4.ncüsünü de sizlerin katkısıyla tamamlamış oldum.

Bundan önce tamamlanan kütüphaneler:
1. Şanlıurfa Siverek Şehit Öğretmen Metin Gençdal İlköğretim Okulu Kütüphanesi
2. Şanlıurfa Siverek Üstüntaş İlköğretim Okulu Kütüphanesi
3. Kahramanmaraş Andırın Boğazören Taşoluk Işıkdibi İlköğretim Okulu Kütüphanesi
4. Adana Tufanbeyli Pekmezli İlköğretim okulu kütüphanesi

ve daha nicelerini el birliğiyle oluşturmak dileğiyle… katkısı bulunanlara sonsuz teşekkürler..

Bu arada sizinle paylaşmak istediğim bir bilgi var :
Başvuruda bulunduğum eş durumu tayinleri sonucunda eşimin bulunduğu Adana ili Yüreğir İlçesi Tahsilli İlkokuluna tayinim çıktı.. İnşallah okulların yarıyıl tatili sonrası başlayacağım 2. dönem eğitim öğretim çalışmalarında bu okulda görevime devam ediyor olacağım…

Sevgi ve selamlar..
Emrah Öğretmen

Kaynak: www.turizmhaberleri.com