×

Türk Kütüphaneciliği yeni web sayfası yayında

Türk Kütüphaneciliği dergisinin sunucu değişikliği süreci tamamlanarak yeni alan adı http://www.tk.org.tr olarak tanımlanmıştır. Dergi arşivinin OJS 2.4.2 versiyonu üzerinden güncelleme işlemi yarılanmıştır, araştırmalarınıza eski hızıyla devam edebilmeniz için dergimizi mevcut haliyle http://www.tk.org.tr adresinden hizmetinize sunuyoruz.

Bu vesile ile sistemin kurulum aşamasındaki teknik sorunların giderilmesinde yardım ve desteğini esirgemeyen Bilgi Dünyası Dergisi Yayın Kurulu üyesi Hüseyin Körpeoğlu’na teşekkür ederiz.

Bu süreçte veri giriş işlemini yapmakta olan derneğimizin gençlik birimi Kampüs Grubu’na sabırlı ve verimli çalışmaları için teşekkür ederiz. Çalışmaları başından bu yana sabır ve özveri ile koordine eden Yayın Kurulu üyemiz Rahmi Akkılık ve çalışmalar kapsamında yurt dışı bağlantılarımızı bildirerek iletişim kanallarını sürekli açık tutan Yayın Kurulu üyemiz Zehra Taşkın’a teşekkür ederiz.

Yeni alan adı alınması sürecini kısaltmak için olanaklarını kullanan TKD Yönetim Kurulu üyesi Emre H. Akbayrak ve meslektaşımız Reşit Sarıgül’e ayrıca teşekkür ederiz.

Bu süreçte manevi desteği ile bizleri yalnız bırakmayan, çalışmanın her aşaması ile ilgilenen Sayın Genel Başkanımız Ali Fuat Kartal’a özel teşekkürlerimizi sunarız.

Çalışma sürecinde bizleri anlayış ve sabırla karşılayan siz değerli meslektaşlarımıza saygılarımızı sunar, yapıcı eleştiri, öneri ve yorumlarınızı bekleriz.

Türk Kütüphaneciliği Yayın Kurulu

TK Facebook sayfası için tıklayınız