×

Bilgi ve Belge Yönetiminde Bölgesel İşbirliği Olanakları Paneli-Kırklareli Üniversitesi

49. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenecek “Bilgi ve Belge Yönetiminde Bölgesel İşbirliği Olanakları” isimli  panel, 26 Mart 2013 Salı günü  saat 14:00‘de Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilecektir. Panel yöneticiliğini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mehmet CANATAR’ın yapacağı panele;

Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Serap KURBANOĞLU, “Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’nün Uluslararası Proje ve İşbirlikleri”

Sofya Kütüphanecilik Çalışmaları ve Bilgi Teknolojileri Üniversitesi Öğretim üyeleri Prof.Dr. İvanka YANKOVA ve Yrd.Doç.Dr. Tanya TODOROVA “Implementation in LIS programs in SULSIT of the findings from international research about Reference Service Competencies.”

Bulgaristan Ulusal Kütüphanesi Yazma Eserler Departmanı Sorumlusu Prof.Dr. Stoyanka KENDEROVA, “Türk ve Bulgar Tarihinin Ortak Kültür Mirası: Bulgaristan Ulusal Kütüphanesi’ndeki Osmanlı Arşiv Dokümanları”

Sofya Kütüphanecilik Çalışmaları ve Bilgi Teknolojileri Üniversitesi Öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Dobri BOYADZHİEV, “The Website of State University of Library Studies and Information Technologies – an information model for relationship between LIS education and practice”

Balkan Kütüphaneler Birliği Başkanı Recep ZOGO, “Balkanlarda Bilgi ve Belge Yönetimi Alanında İşbirliği Fırsatları ve Balkan Kütüphaneler Birliği” isimli sunumlarıyla katılacaklardır.

Kaynak: Öğr. Gör. Ahmet ALTAY-Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Bilgi Yönetimi Programı