×

Genç MÜSİAD’dan İlköğretim Okuluna Kütüphane Desteği

Genç MÜSİAD Yönetimi, Erzurum’un Pasinler İlçesine bağlı Karavelet Köyündeki ilköğretim okuluna kütüphane ve kırtasiye yardımında bulundu. 23 Nisan Dünya Çocuk Bayramı kutlamalarına denk getirilen kütüphanenin açılış ve bağış törenine, Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz da katıldı. Genç Müsiad’ın, köyün iki sınıflı okulunun tüm öğrencilerine hediyeler de dağıttığı ktörene çevre köylerden gelen köylü vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Törene Milletvekili Yılmaz’ın yanı sıra Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşar ve Genç Müsiad Erzurum Şube Başkanı Emre Durmazpınar katıldılar. Törende konuşan Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Genç MÜSİAD Erzurum Şubesine ve yönetim kuruluna, Karavelet Köyü İlköğretim okulu için gerçekleştirdikleri bu yardım hareketi için teşekkür etti.

Küçükler için oluşturulan bu kütüphanenin onların eğitimi için çok önemli olacağını dile getiren Yılmaz, mecliste kabul edilen 4+4+4 kademeli eğitim sistemi yasasıyla ilgili olarak da; ‘’Bu yasa devrim niteliğindedir. Cenab-ı hakka Şükrederek bu yasayı çıkarmak bizlere nasip olmuştur’’ dedi. Daha sonra okul kütüphanesinin açılış töreninin yapılmasından sonra, Genç MÜSİAD Erzurum Şubesi tarafından hazırlanan hediyeler küçük öğrencilere dağıtıldı.Program sonunda davetliler, okuldan köy odasına kadar yürüyerek burada köylüler tarafından hazırlanan yemeğe katıldılar.

Kaynak: http://www.haberyurdum.com