×

Kütüphane Karıncaları Kütüphaneler Kuruyor

Bahçeşehir Kolejleri ve Beşiktaş Koleji “Kitaplarınız Raflarda Durmasın Minik Ellerde Parıldasın” sloganıyla “Kütüphane Karıncaları Kütüphaneler Kuruyor” projesi başlattı. Proje kapsamında ihtiyacı olan okullara kütüphaneler kurulacak. Kampanyaya destek vermek için 15 Ocak – 15 Mayıs 2012 tarihleri arasında en yakın Kütüphane Karıncası öğrencisine kitaplarınızı ulaştırabilirsiniz. Öte yandan proje kapsamında hedeflenen kitap sayısı ise 150 bin olarak açıklandı.

Proje için toplanması planlanan kitaplar şöyle:  Milli Eğitim Bakanlığı’nın öngördüğü yayınlar ile gençlik klasikleri, çocuk klasikleri, klasikler, üniversite ve Anadolu liseleri hazırlık kitapları, çocuk hikâyeleri, psikoloji kitapları, çocuk romanları, anaokulu çocuklarına yönelik kitaplar, bilimsel ve edebi kitaplar, dergiler ve öğretmen eğitim kitaplar.

Evinizde okuduğunuz veya vazgeçebileceğiniz kitaplarınız varsa, çalışmaya destek vermek için kitapları 15 Mayıs 2012 tarihine kadar Bahçeşehir veya BJK kolejlerinden birine ulaştırmanız gerekiyor. Kitaplar taşıyamayacağınız kadar çoksa, 0 212 270 75 25 no’lu telefonu arayıp evinize bir görevlinin gelip kitapları teslim almasını isteyebilirsiniz.

Kaynak: http://egitimtercihi.com