×

Tapu Arşiv Memurları, Memur, Bilgisayar İşletmeni, Enformasyon Memuru ve VHKİ kadrolarındaki meslektaşlarımızın durumlarına dair bir açıklama

2010/1 KPSS  yerleştirme sonuçlarına göre Bilgi ve Belge Yönetimi mezunu toplam 200 kişi Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne “Tapu Arşiv Memuru” olarak  atandı ve BBY mezunu olmalarına rağmen kurumdaki meslektaşlarımız teknik hizmetler sınıfına dahil edilemediler, bu durumdan dolayı haklarını aramaktadırlar; aynı duruma benzer bir konu ise, yine BBY mezunu olmalarına rağmen farklı atama dönemlerinde farklı ünvan (memur, enformasyon memuru, bilgisayar işletmeni, VHKİ gibi) ile atanan meslektaşlarımız da mevcuttur.

Şu an için teknik hizmetler sınıfı yalnızca “kütüphaneci” kadrosuna atananları kapsasa da, biliyoruz ki aynı bölümden mezun olmamıza rağmen diğer (memur, enformasyon memuru, bilgisayar işletmeni, VHKİ) meslektaşlarımızın da hakkıdır ve haklarına sahip çıkılmalıdır.

Konuyla ilgili gelişmeler:

3 yorum

comments user
altı üstü bi maddelik işti bizim durumumuz !.

bu beş unvan için gerekli olan bölüm mezunu olanlar ve bu bölüm mezunu olma şartıyla kpss den ataması yapılıp fiilen de bir kütüphane arşiv vs. de mesleğini icra edenler de bu teknik hizmetler haklarından aynı şekilde yararlanırlar.

bunu beceremeyenler utansın şimdi…

bu maddeyi koymayanlar utansın !…

isyan edesim geliyor… yapmıyorum kütüphanecilik ben de o zaman o işleri kütüphaneci unvanında olan yapsın nasıl parasını alıyosa işlerini de yapsın hem teknik di mi biz ne anlarız o işlerden !!!!!

comments user
gözün kör mü kütüphanecilik yazaydın (!)

yeniden gir kpss ye ve kütüphaneciliği yaz kazan arkadaş…

ya da bekle unvan değişikliği sınavı olursa ve kurumunda o kadro varsa geçersin…

o zamana kadar kütüphanecilik mesleğini yapmaya devam et ama….

kütüphanecilik işlerini yap ama parasını almaya geldi mi unvan sor unvan iste !….. o kütüphanecilik işlerini yaptırırken de senin unvanın kütüphaneci değil sen bu işleri yapamazsın deseler ya bize !…..

comments user
ibrahim

Memur olarak çalışıyorum 2 senedir halen sınav açılmasını bekliyorum. Bu kadar bizim için emsal teşkil eder mi?