×

Beylikdüzü’ne İkinci Kütüphane!

‘Türkiye Okuyor’ kampanyası çerçevesinde Beylikdüzü Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçedeki 3 okula kazandırılan kütüphanelerin ikincisi de hizmetine açıldı.

Geçen hafta Gürpınar Lisesi’nde halka açılan kütüphanenin ardından bu kez Cahit Zarifoğlu Lisesi’ndeki kütüphane halka açıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte çok sayıda davetlinin kurdelesini kestiği kütüphanenin açılışına ilgi yoğun oldu.

Açılışta konuşan Başkan Uzun, okuma kültürünün önemine değinerek, öğrenci ve vatandaşların daha fazla kitap okuyabilmesi ve bilgiye ulaşabilmesi için ellerinden geline yaptıklarını ifade etti.

Daha sonra okul öğrencileri tarafından hazırlanan plaket Okul Müdürü Behçet Söğüt tarafından Başkan Uzun’a takdim edildi. Okul Aile Birliği Başkanı da Başkan Uzun’a katkılarından dolayı çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, okul müdürleri, öğrenci ve vatandaşlar birlikte kurdeleyi keserek kütüphaneyi hizmete açtı.

Kaynak: http://www.buyukhaber.com