×

Bien Seramik Okul Kütüphanesi Yaptırdı

Bien Seramik, Bilecik Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne kütüphane yaptırdı.  Bilecik’in en büyük seramik üreticilerinden olan Bien Seramik, sektördeki başarısını sosyal sanayicilik yönüyle de taçlandırıyor. Bilecik’in sosyal hayatına en çok katkı sağlayan firmalardan birisi olan Bien Seramik, özellikle eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor.

Bien Seramik’in son yatırımı ise, Bilecik Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne kütüphane yapmak oldu. Bien Seramik Yönetim kurulu Başkanı Ali Ercan tarafından, hayatını kaybeden ablası Meliha Ercan adına yaptırılan kütüphane düzenlenen bir törenle açıldı.  Törene, Bilecik Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Enver Kandil, Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan’ın katıldı.

 Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, en kalıcı yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu belirtirken, Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan’a teşekkür etti.Okul Müdürü Meryem Avcu’da, konuşmasında gerçek bilgi kaynaklarının kütüphaneler olduğunu, hiçbir eğlencenin okumak gibi ucuz, hiçbir zevkinde okumak kadar kalıcı olamayacağını belirterek, okulun misyonu gereği okumaya önem verildiğini ve bu kültürel mekanların daha da donanımlı hale getirilerek etkili ve verimli bir şekilde kullanılması gerektiğini ifade etti. Avcu, okula kazandırdıkları bu güzel kütüphaneden dolayı hayır sever işadamı Ali Ercan’a teşekkür etti.

Tüm öğrenciler adına konuşan kütüphane kulübü öğrencisi Damla Borucu ise teşekkür konuşmasında kütüphane ile birlikte Meliha Ercan adının yaşatılacağını dile getirdi.Vali Yardımcısı Süleyman Deniz tarafından bu anlamlı katkılarından dolayı Ali Ercan’a plaket takdim edildi ve kütüphanenin açılışı yapıldı.

Kaynak: http://www.haber11.net/