×

Erciş’te Gönülden Gönüle Eğitim Projesi

Van’ın Erciş ilçesinde devam eden Gönülden Gönüle Eğitim Projesi kapsamında Erciş Özel Yaşam Tıp Merkezi tarafından Atatürk İlköğretim Okulu’na kütüphane açıldı. Kütüphane açılması nedeniyle okulda bir tören düzenlendi. Törene Erciş İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Bilik, Şube Müdürü Kurbani Özdaş, Erciş Özel Yaşam Tıp Merkezi yöneticileri, okulun öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Okul Müdürü Şerafettin Çiftciler’in açılış konuşmasının ardından söz alan Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, projenin her geçen gün amacına ulaşmasının kendisini son derece mutlu ettiğini söyledi. Kardeş kurum, kardeş okul kampanyası kapsamında Erciş Özel Yaşam Tıp Merkezi yöneticilerinin Atatürk İlköğretim Okulu’nun büyük bir eksiğini giderdiğini de anlatan Kurtoğlu, “Gönülden Gönüle Eğitim Projesi ilçemizde büyük bir coşkuyla devam etmektedir. Ercişliler eğitime ciddi anlamda büyük destek olmaktadırlar. Projemizin asıl amaçlarından bir tanesi de budur. Bu desteği hem görünür hale getirebilmek, hem de gönülden gönüle bir köprü oluşturarak dayanışmayı, birlikteliği, beraberliği sağlayabilmektir. Geleceğimiz olan çocuklarımızı daha refah, müreffeh ve aydınlık bir Türkiye için daha iyi yetiştirebilmektir. Projenin ilçemizde amacına ulaştığının somut örneklerlerinden birisini de bugün Özel Yaşam Tıp Merkezi yetkileri sergilemektedir. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Erciş Özel Yaşam Tıp Merkezi adına konuşan Başhekim Dr. Murat Mıhçıoğlu ise eğitimin toplumu belirleyen ve geleceği ilgilendiren bir süreç olduğunu belirterek, “Özel Yaşam Tıp Merkezi olarak bu sürecin içersinde olmanın mutluğunu yaşıyoruz. Okul yöneticileri ile birlikte ortak bir eylem planı hazırladık. Bu planımızı yıl içersinde tek tek hayata geçireceğiz İlçemizde eğitim çıtasını yükselteceğimiz için ayrıca çok keyifliyim. Bu programı hayata geçiren yetkililerimize, amirlerimize canı yürekten teşekkür ediyorum. Onlar üretsinler, biz peşlerindeyiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Atatürk İlköğretim Okulu adına Özel Yaşam Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Murat Mıhçıoğlu’na bir plaket sunuldu. Ayrıca, Özel Yaşam Tıp Merkezi tarafından ise proje koordinatörleri Tarkan Elbir ile Bünyamin Kara’ya birer plaket verildi.

Kaynak: http://www.haberciniz.biz/