×

Bursa Uludağ Üniversitesi 2 Kütüphaneci, 1 Öğretim Görevlisi Kadrosunda Kütüphaneci Alım İlanı

 

1 Öğretim Görevlisi kadrosunda Kütüphaneci İlanı Ayrıntıları

BİRİM KADRO ÜNV. Kadro Derecesi Adet AÇIKLAMA
REKTÖRLÜK (Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı) ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (Uygulamalı Birim) 4 1 Bilgi ve Belge Yönetimi, Dokümantasyon ve Enformasyon, Arşivcilik veya Kütüphanecilik lisans programlarının birinden mezun olmak ve bu alanların birinde Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. Rektörlük Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında görevlendirilmek üzere

Son Başvuru: 04.07.2022 Pazartesi

Kaynak

 

2 Kütüphaneci İlanı Ayrıntıları

Özel Şart: Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşı doldurmamış olmak.

Notlar: Üniversite merkez / ilçe birimlerinde vardiyalı olarak çalıştırılmak üzere

KPSS Başvuru Puanı: 60 ve üzeri

Son Başvuru: 22.07.2022 Cuma

 

 

BAŞVURU ŞEKLİ YER VE ZAMANI

1) Başvuru işlemleri Bursa Uludağ Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

2) Adayların bu ilanın Resmi Gazete’de yayım tarihinden itibaren 15 (On beş) gün içerisinde başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

3) Başvurulan pozisyon için aranan özel nitelikler bulunması halinde; istenen evrakların başvuru süresi içerisinde teslim edilmesi gerekmektedir.

İlanın bitiminden sonra alınan sertifika ve kurs bitirme belgeleri başvurularda kabul edilmeyecektir.

4) Teslim edilen tüm belgelerin ilgili kurumlardan doğrulaması yapılacaktır.

a) Gerçeğe aykırı belge verdiği/beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği tespit edilen adayların başvuruları iptal edilecektir.

b) Gerçeğe aykırı belge verdiği/beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenlerin başvuruları iptal edilecektir. Kendilerine bir ödeme yapılmış ise yasal faizi ile tazmin edilecektir.

5) Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecektir. Birden fazla pozisyona başvuranların başvuruları iptal edilecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARIN AÇIKLANMASI

1) Başvuru sonunda yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmayacaktır.

2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak sözleşme yapmaya hak kazanan adayların isim listesi Bursa Uludağ Üniversitesi web sayfası (www.uludag.edu.tr) adresinde ilan edilecektir.

Bu ilan tebligat mahiyetinde olacağından ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

2) Değerlendirme KPSS puan sıralamasına göre yapılacağından, adayların KPSS puanlarının eşit olması durumunda diploma tarihi itibari ile önce mezun olmuş olan, diploma tarihlerinin de aynı olması

halinde yaşı küçük olan aday tercih edilecektir.

3) Asil olarak atanmaya hak kazanan adayların başvuru yapmamaları, feragat etmeleri veya belirtilen şartları taşımadıklarının tespit edilmesi halinde, yerlerine, ilan edilen yedek adaylar sırası ile çağırılarak atamaları yapılacaktır.

Konu ile ilgili yapılan duyurular web sayfamızdan (www.uludag.edu.tr ve http://personel.uludag.edu.tr) takip edilebilir.

4) Atanmaya hak kazanan yedek adayların asil adayların taşıdıkları şartları yerine getirmeleri gerekmektedir.

5) İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri uygulanır.

Kaynak