×

Alanımıza Yeni Bir Dergi Katıldı: Kütüphane, Arşiv ve Müze Araştırmaları Dergisi (LAMRE Journal)

Bilgi ve Belge Yönetimi ile Müzecilik bilim dallarında önemli dergilerimiz bulunmaktadır.

TR Dizin, Scopus, WOS vb. önemli dizinlerde dergilerimiz taranmakta ve alan uzmanlarına önemli katkılar sağlamaktadır. BBY ve Müzecilik Bilim dallarında yayın yapan birbirinden kıymetli tüm dergilerimizle söz konusu alanlara katkı sağlamak, ulusal ve uluslararası tanınırlık sağlamak, kütüphane, arşiv, müze ve diğer bilgi merkezlerinde sahada yapılan uygulamalara, özel sektörün ve öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla LAMRE Journal ismiyle yeni bir dergi oluşumu yola çıkmıştır.

Kütüphane , Arşiv ve Müze Araştırmaları Dergisi (Library, Archive, Museum Research Journal- www.lamrejournal.org) olarak yeni bir vizyon ve açılımla, yabancı dizinlerde taranan önemli bir dergi durumuna gelebilmenin hedeflediğini, bilim dallarına hizmet veren dergilerimize rakip olarak değil, tam tersine destekleyici bir konjonktür ile yola çıkıldığı belirtilmiştir

Bu bağlamda dergi; Bilgi ve Belge Yönetimi ile Müzecilik bilim dallarındaki akademisyen, alan uzmanı, çalışan, araştırmacı, öğrenci ve özel sektörün desteklerini beklemektedir.

LAMRE JOURNAL Editörler Kurulu