×

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi 1 DOÇENT İlanı

İzmir Katip Celebi Üniversitesi Rektörlüğüne;”Doktora ve Doçentliğini Bilgi ve Belge Yönetimi alanından almış olmak, e-devlet uygulamaları, elektronik belge yönetimi ve üstveri konularında çalışmış olmak.” özel şartı ile 1 DOÇENT alınacaktır.

Kadro Unvan DOÇENT
Kadro Sayısı 1
Kadro Derecesi 1
Başvuru Tipi Posta, Şahsen
Özel Şart Doktora ve Doçentliğini Bilgi ve Belge Yönetimi alanından almış olmak, e-devlet uygulamaları, elektronik belge yönetimi ve üstveri konularında çalışmış olmak.
Başvuru Yeri iletişim bilgileri ve ilgili mevzuat http://personel.ikc.edu.tr sitemizde bulunmaktadır.
Son Başvuru Tarihi İlan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde başvuru yapılması gerekmektedir,

Diğer Şartlar:

1- 657 sayılı Karıun’un 48. maddesindeki şartları taşımak gerekir.

2- Profesör ve Doçent kadrosuna atama daimi statüde yapılacaktır.

3- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların ilgili kurumdan denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

4- Profesör kadrolarına başvuracaklar, dilekçelerinde başvurdukları Fakülteyi ve Anabilim dalını ve İlan Numarasını belirterek, ekinde Özgeçmiş, Noter tarafından veya Resmi Kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Belgesi, Doçentlik Belgesi, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, 3 adet Fotoğraf ve Başlıca Araştırma Eserinin açıkça belirtildiği, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan Yayın Listesi ile birlikte, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 6 (Altı) takım dosya ve 6 (Altı) adet CD’yi ekleyerek Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapılacaktır.

5- Doçent Kadrosuna başvuracaklar, Dilekçelerinde başvurdukları Fakülteyi ve Anabilim Dalını ve ilan Numarasını belirterek, ekinde Özgeçmiş, Noter tarafından veya Resmi Kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik Belgesi, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, 3 adet Fotoğraf ve Başlıca Araştırma Eserinin açıkça belirtildiği, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan Yayın Listesi ile birlikte, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (Dört) takım Dosya ve 4 (Dört) adet Cd’yi ekleyerek Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapacaklardır.

6- Dr.Öğr.Üyesi Kadrolanna Başvuracaklar Dilekçelerine başvurdukları Fakülteyi ve Anabilim Dalını ve ilan Numarasını belirterek ekinde Özgeçmiş, Noter tarafından veya Resmi Kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, 3 adet Fotoğraf ve Yayın Listesi ile birlikte Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (Dört) takım dosya ve 4 (Dört) adet Cd’yi ekleyerek ilgili birimlere şahsen başvuru yapacaklardır.

7- Bir Üniversitede Profesör kadrosuna atananlar Doçent, Doçentlik unvanını alanlar Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuramazlar.

8- ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde başvuru yapılması gerekmektedir, iletişim bilgileri ve ilgili mevzuat http://personel.ikc.edu.tr sitemizde bulunmaktadır. Üniversitemiz Senatosu’nca belirlenen, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan Üniversitemiz Öğretim Üyeliği kadrolarına Başvuru, Atama ilkeleri ve Uygulama Esasları’na Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığının http:// http://personel.ikc.edu.tr/S/11131/usul-ve-esaslar internet sitesinden de ulaşılabilmektedir.

* Bu ilanlara Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dille Öğretim Yapılmasına Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik Uyarınca İngilizce Ders verme yeterliliğine sahip olduğunu belgelendirenler başvurabilir.

Not: Herhangi bir Kamu Kuruluşunda çalışanların (Daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı Hizmet Belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz etmeleri gerekmektedir.