×

TKD İstanbul Şubesi’nden BBY Öğrencileri İle Dayanışma Buluşması

TKD İstanbul Şubesi, İstanbul’da bulunan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm’lerinde okuyan öğrencilerle birlikte fikir alışverişinde bulunmak, mesleki bilincin gelişimine katkı sağlamak gibi amaçlarla dayanışma buluşması gerçekleştirecek. TKD İstanbul Şubesi İstanbul Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi ve Marmara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi öğrencilerini “TKD Kampüs İstanbul” projesiyle ortak bir çatı altında toplayacak. Bu bağlamda TKD İstanbul Şubesi resmi facebook sayfasından çağrıda bulundu ve aşağıdaki detaylara değinildi:

“Biliyoruz ki, bir mesleğin en önemli itici gücü, o mesleğin formasyonunu alıp, yine o mesleğin geleceğini inşa edecek olan öğrencilerdir. Bunun farkında olmanın bilinciyle, genç meslektaş adaylarımızla dayanışmayı, karşılıklı fikir ve eylem paylaşımını önemsiyor, gençlik dinamizminin kararlılığına ve temsiliyet gücüne güveniyoruz. Verdiğimiz önemden ve duyduğumuz bu güvenden hareketle İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi öğrencilerini, TKD Kampüs İstanbul projesiyle ortak bir çatı altında toplamak ve her iki yapının özerk hareket alanını koruyarak, işbirliği içinde çalışmalarını başlatmak arzusundayız. Birlikte hareket ederek, sorunların çözümü için daha güçlü, daha sağlam adımlar atabileceğimizi biliyoruz. Bu bağlamda her türlü eleştirinizle ve önerinizle mesleğimize güç katacağınıza inanıyoruz. Gücünü gençlikten alan düşünsellik ve eylemsellik ile üretmek, bugüne kadar yapılanların üzerine sizlerle birlikte yenilikler katarak ilerlemek TKD İstanbul Şubesi olarak temel arzumuzdur. Bu amaçla, sizleri; bir araya gelmek, tanışmak ve neler yapılabileceğine dair fikir alış-verişinde bulunmak için 16 Aralık Çarşamba günü, Tarih Vakfı’nda gerçekleştireceğimiz toplantımıza davet ediyoruz.”

Katılın birlikte geliştirelim, Katılın mesleğimizi umut ve güvenle geleceğe birlikte taşıyalım.

Tarih ve Saat: 16 Aralık Çarşamba — 18:00-20:45

Adres: Tarih Vakfı – Sarıdemir Mah. Ragıp Gümüşpala Cad. Değirmen sok. no: 10 Eminönü, Fatih İstanbul*

(*Tarih Vakfı Binası; Eminönü otobüs durakları ve Turyol motor iskelesinin hemen yanında yer almaktadır. Harita için; bkz. http://tarihvakfi.org.tr/

1 yorum

comments user
şakir

bu tarz faaliyetlere aktif olarak katılmayan öğrenciler kadroyu da devlete atanmayı da hakkediyorlar mı tartışılır