×

Hakkari Üniversitesi Öğretim Görevlisi İlanı-Son Başvuru-27 Ağustos 2015

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ—>SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU—>TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ—>TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK PR.’na; Fakülte veya Yüksekokulların Sağlık Kurumları Yöneticiliği veya Kütüphanecilik  Bölümünden Mezun Olup, Yükseköğretim Kurumlarında En Az 3 (üç) Yıl Çalışmış  Olmak, özel şartları ile 1ÖĞRETİM GÖREVLİSİ” personel alınacaktır.

Kadro Unvan ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
ALES 70
ÜDS/Dengi
Kadro Sayısı 1
Kadro Derecesi 6
Başvuru Tipi Posta, Şahsen
Başvuru Yeri Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Son Başvuru Tarihi 27.08.2015
Ön Değerlendirme Tarihi 28.08.2015
Sınav Giriş Tarihi 31.08.2015
Sonuç Açıklama Tarihi 01.09.20155

Daha fazla bilgi ve belge için tıklayınız

6 yorum

comments user
ela

merhaba Nuri Karataş,

Bu konuyla ilgili olarak YÖK’ün, bu bölümlerin aynı olduğuna dair verilmiş bir kararı var zaten.
Ben de kütüphanecilik programından mezunum. Arkadaşlardan bu karara dair yazının fotokopisini almıştım.

comments user
Mehmet ARSLAN

Saçma adam üzülerek söylemeliyim ki adın gibi resmen saçmalamışsın. Türkiye Cumhuriyeti bir bütünse o bölücülüğü kafanda bitireceksin.

comments user
Nuri KARATAŞ

Böyle bir problemden dolayı yök bilgi edinmeye yazmıştım umarım faydası olur. Kütüphanecilik mezunuyum BBY mezunu yazmışlardı başvurumu kabul etmediler aslında aşağıda okuyacağınız gibi bölümler aynı bütün paydaş bölümler başvuru yapabilir.

Yürütme Kurulu’nun 29.01.2002 tarihli toplantısında; Ankara, Hacettepe ve İstanbul Üniversiteleri bünyesinde yer alan Kütüphanecilik Bölümü adının Bilgi ve Belge Yönetimi olarak değiştirilmesine, Kütüphanecilik Bölümü altında yer alan anabilim dallarının kapatılmasına, 2547 sayılı Kanun’un 2880 sayılı Kanun’la değişik 7/d-2 ve 7/h maddeleri uyarınca karar verilmiştir.

Yürütme Kurulu’nun 08.07.2004 tarihli toplantısında; Arşivcilik ve Kütüphanecilik Bölümlerinin kapatılarak Bilgi ve Belge Yönetimi Programına öğrenci alındığı ve bu programın henüz mezun vermemiş olmasına rağmen bazı kurum ve kuruluşların açmış olduğu sınavlarda Bilgi ve Belge Yönetimi Programı adı yer aldığından Arşivcilik ve Kütüphanecilik Programları mezunlarının da söz konusu sınavlara girip giremeyecekleri konusu görüşülmüş, Üniversitelerarası Kurul’un görüşü de dikkate alınarak, 2547 sayılı Kanun’un 2880 sayılı Kanun’la değişik 43/b maddesi uyarınca, bölüm adı değişikliğine rağmen bu bölümlerden mezunlarının söz konusu sınavlara girebileceğine karar verilmiştir.
________________________________________

comments user
t36

kütüphanecilik diyor bby mezunu da başvurabiliyor mu?

comments user
saçma adam

kendi dilinden adamlar harici kimse gitmez..