×

Tapu arşiv memuru alacak mı? sorusuna verilen cevap!!!

2015 Haziran tercih döneminde “arşiv memuru” kadrosunun açılıp açılmayacağına dair Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne bilgi edinme yolu ile aşağıdaki soru sorulmuş ve buna istinaden de hemen altındaki cevap gönderilmiştir.

BİLGİ EDİNME TALEBİ-SORUSU:

Devlet Personel Başkanlığı’nın 21.04.2015 tarihinde yayınlamış olduğu “2015 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE KANUNU GEREĞİNCE AÇIKTAN ATAMA VE NAKİL SAYILARININ KAMU İDARE KURUM VE KURULUŞLARA DAĞILIMI (14/1/2015 TARİHLİ DAĞILIMA İLAVE OLARAK YAPILAN 21/4/2015 TARİHLİ DAĞILIM LİSTESİ)” adlı çizelge incelendiğinde TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’ne toplam 300 kadronun açıklandığı görülmektedir.

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’ne açılan toplam 300 kadronun içerisinde “Arşiv Memuru” unvanlı kadro açılacak mı ve açılacak ise kurumunuz 2015’in Haziran tercih döneminde kaç adet “Arşiv Memuru” alımı yapacaktır.
Bilgilerini içeren konu hakkında gereğini arz ederim.

GELEN CEVAP:

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nden alınan Elektronik posta bilgi edinme başvurunuz incelenmiştir. Kurumumuz personel politikası, kurumumuzca yapılan hizmetlerin daha etkin, daha hızlı ve vatandaş memnuniyeti odaklı bir şekilde yürütülmesini sağlamakla beraber, kamu yararı ve hizmet gerekleri de gözetilerek kurumun gelecek vizyonuna uygun; değişime ve gelişime açık, nitelikli personelin istihdamını sağlamaktır. Kurumumuz yapılacak hizmetin gereği olarak KPSS sonucu atama yapılacak kadro ve pozisyonlar için aranan nitelikler ve bu niteliklerin kodlarını dikkate almak suretiyle öğrenime ilişkin koşulları belirlemekte olup ihtiyaç duyulan personelin ve niteliğinin planlaması da buna göre yapılmaktadır.

Genel Müdürlüğümüze 2015 yılında KPSS yerleştirmeleriyle alınacak personelin nitelik dağılımı Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından web sitesi üzerinde yayımlanacaktır.

Bilgilerinizi rica ederim.

1 yorum

comments user
frederic

sağ olsunlar çok açıklayıcı olmuş.