×

Sözleşmeli Astsubay-Başvuru Tarihi-06 Nisan-04 Mayıs 2015

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2015 yılı sözleşmeli astsubay başvuruları başlamıştır. Başvuruları Kabul Edilecek Lisans Bölümleri arasında “Arşivcilik” lisans bölümü de vardır ve personel sınıfında istihdam edilecektir. Kılavuzda yer alan kurallar, kılavuzun yayım tarihinden sonra yürürlüğe girebilecek yasama, yürütme ve yargı organları kararları ile Genelkurmay Başkanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığının kararları gerekli kıldığı takdirde değiştirebilir. Bu durum, başvuru sahipleri için bir hak doğurmaz. Başvuru sahipleri bu durumu önceden kabul etmiş sayılır. Bu ve benzeri durumlarda izlenecek yol, Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından belirlenir ve kamuoyuna internet aracılığı ile duyurulur.

Başvuru İşlemleri:

(1) Hv.K.K.lığı sözleşmeli astsubay başvuruları, 06 Nisan – 04 Mayıs 2015 tarihleri arasında sadece www.tekok.edu.tr internet adresinde yer alan başvuru linkindeki ilgili alanlara gerekli bilgileri doldurarak yapılacaktır.

(2) Başvuru formunun internet üzerinden doldurulmasından sonra, adaylara başvuru işleminin başarıyla tamamlandığını belirten bir şifre verilecektir. Bu şifre kullanılarak doldurulan bilgiler kontrol edilebilecek, varsa başvuruların sona ereceği tarihe kadar değişiklik yapılabilecektir. Başvuru bilgilerine başkaları tarafından ulaşılıp değiştirilmemesi için, şifrelerin gizli tutulması gerekmektedir.

(3) Elektronik ortamdaki kesinti, aksaklık vb. nedenlerden dolayı, vaktinde başvuru yapamayanlar ile hatalı başvuruda bulunanlar için ayrıca bir süre veya tekrar başvuru imkanı tanınmayacaktır.

(4) Başvuruların tamamlanmasından sonra adayların adreslerine herhangi bir belge gönderilmeyeceğinden, adayların internet adresinden durumlarını takip etmeleri ve yapacakları işlemleri öğrenmeleri gerekmektedir. İnternet ilanlarının takip edilmemesi nedeniyle yazılı sınav ve seçim aşamalarına katılamamaktan doğan sorumluluk adaylara aittir.

Başvuru kılavuzunu görmek ve başvuru yapmak için tıklayınız

3 yorum

comments user
Ekin

2014 yılında Botaş’a uzman yardımcısı olan Ezgi sizseniz, Botaştan memnunmusunuz?Ne iş yapıyorsunuz?

comments user
Ezgi

@kütüphaneci
Bence başvurulabiliyor, şu an arşivcilik diye bir bölüm mevcut mu ki zaten

comments user
kütüphaneci

Arkadaşlar merhaba, Arşivci başlığıyla açılan kadroya bilgi ve belge yönetimi mezunları başvuru yapabilir mi? Bilginiz varmıdır.