×

HÜ BBY Yönetimi Mezunlarına Sahip Çıkıyor-KPSS Kadro Açıklaması

“Hacettepe Üniversitesi (H.Ü.) Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü (BBY), mezunlarının KPSS ile işe alımları konusundaki kontenjan azlığı ve bunun artırılması konusundaki değerlendirmelerini gerekçelendirerek Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ömer Çelik’e iletmiştir.”

HÜ BBY’nin mezunları adına yapmış olduğu bu önemli gelişme tüm BBY mezunlarını ilgilendirdiğinden dolayı, girişimleri ve her daim duyarlı yaklaşımları nedeniyle HÜ BBY yönetimine tüm mezunlarımız adına teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

NOT:
Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşlarından yerleştirme taleplerinin (KADROLARIN) toplanacağı son gün 15 Mayıs 2015’dir.

14 yorum

comments user
açılınbenkütüphaneciyim

Yeri bu başlık değil belki biri bu iş ilanına başvurmak ister.
http://ilan.memurlar.net/ilan/31396/

comments user
Secc’e cevap

Tarih Mayıs 2013.
Fatoş, “Sacit, bizde asistanlık yaptık bence bu kadar kesin yargılı olmayalım.”
Sacit “ne yani, dünkü asistana mı verelim ek ders ve sınavları. Onların ücretiyle ben tatil yapıyorum, olmaz arkadaşlar.”
O arada fahrettin hoca toplantı odasından dışarıya çıkar telefonu çaldığı için ve “yarın geleceğim inşallah. tübitak projesi yattı, başka kaynaklar lazım.”

2-3 yıldır Ankara BBY proje alamamakta, çünkü aldıkları birçoğunu yüzüne gözüne bulaştırdılar. (Mesela Milli Kütüphane, PTT..)

Özlem Hoca daha insancıldır. Nevzat, Hakan ve Özlem temiz kalplidir. Gerisiyle bence zaman bile kaybetmeyin..

comments user
secc

Tuylerim urperdi..okudum ustune bir daha okudum..inanmak istemez insan bu soylenenlere. boyle bir zihniyet kabul edilemez. Bu zihniyet varoldukca cokusumuz hizlanacak. Cok uzuldum hic beklemezdim o kisilerden boyle tavirlari yakistiramadim yazik..ozlem hocam ve sacit hocamla gorusecegim ben. onlarin degerli olduklarini dusunmusumdur her zaman..umarim onlar da yuzumu kara cikarmaz ve destek olurlar. Ben yine arkadaslarim icin, kendim icin, gelecegimiz icin bir seyler cabasinda olacagim..

comments user
rfıd

insanlar okadar tırsmışlarki kral neder diye… aman kızmasınlar… yerimden olmayayım diye…seslerini çıkaramıyorlar.
evet haklısınız düşüncelerinizde ama kaçımız prof iken elini taşınaltına koyardı?
hoca çıksa benim öğrencilerim işsiz ben buradan mezun vermem artık dese kaç kişi arkasında durur.
eminolun insanlar batan geminin fareleri gibi kaçışırlar…ta bi ki bazı hocalarımızda yok değil gemileri yakmış…ama tamamen kendi karekteri ve kararlılğıyla yapabilmekteler bunu…

hocalarımız için de zor zamanlar…prof olsanda sınav bitmiyor işte…

comments user
Deni

Sayın “Secc’ e cevabı” nı yazan arkadaşım bu ne ya! resmen şok oldum, bu nasıl bir akademik zihniyettir? Utanç verici, sanırım okul meselesi değil bu, bu zihniyet meselesi. BBY lerde çok değerli ve iyi niyetli hocalar da var, emekten, öğrenciden, adaletten yana olan. Mesela, Hasan S. Keseroğlu bence kütüphanecilik alanında gelmiş geçmiş en iyi akademisyenlerin başında gelir (ki bu benim fikrimdir), hakkı çok yendi İ.Ü.’de zaten kendisi bu yüzden başka bir üniversiteye geçti. Yani iyi olan “tutunamayandır”. Bülent Yılmaz Hoca da keza duyduğumuz kadarıyla öğrenci mücadelesine katlıları olmuş ve olacak değerli bir Hocadır ama bunların sayıları da öyle az ki! İ.Ü.de Işıl Selvi Sert’i de es geçemem o da bu uğur da çok emek verdi, emeği geçen tüm hocalara teşekkürler, ancak sırtını öğrencisine dönen sevgili hocalara da diyecek çok şey var ama burası yeri değil ve konumuz değil

comments user
secc’e cevabım

Sevgili “secc” arkadaşım. Seninle aynı yılda mezun olmuşuz Dtcf’den.

Hangi hocaya ileteceksin.

-Doğan hocanın kırıkkaleden istifa edip gelen bir bayan kütüphaneciyi “sana ihtiyaç yok dedi rektör” diye geri çevirdiğini ve memurluğunun yandığını

-Tülay ve oya hocanın kapısından öğrenci- mezun kovduğunu,

-Fatoş hocanın “cumhurbaşkanlığından arşiv liseleri kuralım, ders açalım ve eleman(kütüphaneci) alalım diye soran yazıya cevaben; gerek yok biz o işi yapıyoruz diye cevap verdiğini,

-Bby bölümleri toplantısında doğan hocanın ” GİH’den, TH’ye geçince görevde yükselme şansımız bitti diye bir soruya karşı, kaçınız hayal edebiliyorsunuz daire başkanı olmayı, sıradan kütüphanecisiniz siz” diye bizi aşağıladığını ve yine diğer bir soruya ” ben personel başkanı değilim, ne bileyim kaç kadro geleceğini” diye açık açık söylediğini biliyormusunuz.

Ben hepsini duydum. Kendinizi yormayın..

comments user
secc

2009 DTCF mezunu olarak Hacettepe BBY bölümüne sonsuz tesekkurler. Ayrica bugun degerli hocalarimla iletisime gececegim. Onlar da umarim bir seyler yapabilir. Ankara Universitesinden mezun olan arkadaslarima sesleniyorum. Lutfen sizler de hocalarimizla iletisime gecin.

comments user
nüans

Arkadaşlar bilgi belge yönetimi mezunları artık tapu arşivlerine giremiyor mu? Öyle bir duyum mu var.Sadece Arşiv mezunları mı tapuya girebiliyor.Ben mi yanlış anladım.Aydınlatırsanız sevinirim?

comments user
Kütüphaneci dilek

Teşekkürler değerli okulum, değerli bölümüm ve en değerlisi Bülent Hocam. Emeklerinizin boşa çıkmaması dileğiyle…

comments user
Sena

Bülent Yılmaz Hocamızın duyarlılığı ve öğrencilerine verdiği destekler takdire şayandır. Destekeleriniz ve duyarlılığınız için sonsuz teşekkürler HÜ BBY ve Bülent Yılmaz Hocamız. Umarım çok geç olmadan diğer üniversitelerin BBY’si de harekete geçer, bilhassa Tapu Kadastronun BBY Bölümünden öğrenci almaması sebebiyle Marmara Üniversitesi başta olmak üzere desteklerinizi bekliyoruz. Mağdur olmak istemiyoruz! Saygı ve sevgiler

comments user
metehan

Sonsuz teşekkürler beklediğimiz buydu

comments user
yas

bi de atamalarla ilgili ses getirecek bi eylem yapabilsek..

comments user
şakir

Tebrikler.
Diğer Üniversitelerden de beklenen böylesi bir hassasiyettir.
Ne eksik ne fazla sadece bu kadar.

comments user
firestrak

Bu adımı için Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi bölüm başkanlığına sonsuz teşekkürler.