×

Çarşamba İlçe Halk Kütüphanesi Hizmete Açıldı

Kütüphane Hizmete AçıldıSamsun’un Çarşamba İlçe Halk Kütüphanesi yaklaşık 3 aylık bir tadilat sürecinin ardından yeniden hizmete açıldı.
Geçen sene Kasım ayında, kütüphaneye gelen öğrencilere daha rahat ortamda ders çalışmaları ve kitaplara kolaylıkla ulaşılabilmesi için tadilata alınmıştı. Yaklaşık 3 ay süren tadilat sürecinin ardından İlçe Halk Kütüphanesi’nin yeniden hizmete açıldığı ve öğrencilerin kütüphaneyi kullanabileceği öğrenildi.

Kaynak: http://www.tarsushaber.com

2 yorum

comments user
Kütüphaneci dilek

Halk kütüphanelerinin bir parçası olan öğrenciler için daha uygun bir ortam olması açısından tadilat yapılmış ve tekrar açılmış, bunun haberini yaparken de öğrenciler denmiş sadece, bunda bu kadar büyütüp sıkıntı yapılacak bir durum yok kütüphaneci arkadaşım. Evet, kütüphaneleri bitirdiler o konuda haklısın ama burada gösterilecek bir tepki değil sanki sizinkisi. Çok saygılar…

comments user
kütüphaneci

Halk Kütüphanesi bir tek öğrenciye mi hitap eder. Bitirdiniz kütüphaneleri bu saçma saptamalarınız yüzünden. Orası adı üzerinde “Halk ” Kütüphanesi. Bilmiyorsanız bir kütüphaneciye sorun. Ondan sonra ” efendim halk kütüphanelere gelmiyor!” Tabi gelmez. Halk kütüpahneleri öğrenciler için kurulmuş yerler ya! Halkın ne işi var orada.