×

Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı-Son Başvuru Tarihi-12-05-2014

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda unvanı, nitelikleri ve sayıları belirtilen kadrolara öğretim üyeleri alınacaktır. Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların “Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Yükseltilme ve Atanmayla İlgili Değerlendirme Yönergesi”nde öngörülen şartları sağlamış olmaları gerekir.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Unvanı Adedi Derece Açıklama
EDEBİYAT FAKÜLTESİ BBY KÜTÜPHANECİLİK DOÇENT 1 1 KÜTÜPHANECİLİK ALANINDA ÇALIŞMALARI OLMAK.
EDEBİYAT FAKÜLTESİ BBY KÜTÜPHANECİLİK YRD.DOÇ 1 3 KÜTÜPHANECİLİK ALANINDA ÇALIŞMALARI OLMAK.
EDEBİYAT FAKÜLTESİ BBY BİLGİ YÖNETİMİ VE TEKNOLOJİSİ YRD.DOÇ 1 3 BİLGİ YÖNETİMİ VE TEKNOLOJİSİ ALANINDA ÇALIŞMALARI OLMAK
EDEBİYAT FAKÜLTESİ BBY ARŞİVCİLİK YRD.DOÇ 1 3 ARŞİVCİLİK ALANINDA ÇALIŞMALARI OLMAK. (TARİH BÖLÜMÜ YENİÇAĞ/YAKINÇAĞ TARİHİ ALANINDA DOKTORA YAPANLAR DA BAŞVURABİLİR)

Öğretim Üyesi Kadrolarına Başvuracak Tüm Adayların Dikkatine

1. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48/A maddesinde belirtilen genel şartları taşımaları,
2. Müracaat esnasında lisans, yüksek lisans, doktora, tıpta uzmanlık belgesi, doçentlik belgesi, yabancı dil, askerlik durum belgesi gibi istenilen diğer belgelerinde aslı, noter onaylı sureti veya başvuru yapılacak birim tarafından aslı görülerek onaylanan suretleri olması gerekmektedir.
3. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı veya Üniversitelerarası Kurul Başkanlığınca denkliğinin onaylanması gerekmektedir.
4. Başvuru süresi:

İlan Yayım Tarihi : 25/04/2014
Son Müracaat Tarihi ve Saati : 12/05/2014 Saat : 17:00

5. Müracaatlar şahsen yapılacaktır, ancak adayın noter aracılığıyla vekalet verdiği şahıs tarafından yapılan müracaatlar kabul edilir. Posta ile yapılan, eksik ve onaysız belgelerle yapılacak müracaatlar ile süresi içinde yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecektir

Daha fazla bilgi ve belge için lütfen tıklayınız