×

Türkiye’nin İlk Futbol Kütüphanesi Trabzon’da Açılıyor @FutbolKutuphane

Trabzonsporlu taraftarlarca önce internet blogu olarak kurulan daha sonra dernekleşen Joganita, yeni projesiyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Trabzonspor taraftarlarının takımlarıyla ve futbolla alakalı yazdıkları yazıları yayınlamak  amacıyla yaklaşık 2 yıl önce kurulan Joganita.net yeni projelerle dikkat çekmeye devam ediyorlar.

Geçtiğimiz yıl yapılan “Kardeş Takım Şanlıurfaspor” belgeseli ile medyada yer alan oluşum bir süredir Trabzon Futbol Kültürü Derneği adıyla kurumsallaşma çalışmalarını yapıyordu. Bu yapıyı oluşturduktan sonra, “Kardeş Takım Drogheda United” belgeselinin çekimleri için İrlanda’ya giden Joganita ekibi projelerine aralıksız devam ediyorlar.

Uzunca bir süredir Türkiye’nin ilk futbol kütüphanesini Trabzon’da kurmak için çalışan Trabzon Futbol Kültürü Derneği, bunun müjdesini de verdiler. Trabzon Futbol Kültürü Derneği, 24 Ağustos’ta Türkiye’de bir ilki Trabzon’da gerçekleştiriyorlar. Kütüphane açılışında “Kardeş Takım Drogheda United” belgeselinin gösterimi ve diğer sürprizler de Trabzonlulara sunulacak.

Trazon Futbol Kültürü Derneği şu açıklamayla tüm Trabzonluları açılışlarına davet ettiler:

“Türkiye’nin İlk ve Tek Futbol Kütüphanesi, futbolda ilklerin şehri Trabzon’da açılıyor! Joganita öncülüğünde dostlarımızla birlikte oluşturduğumuz futbol kütüphanesinin açılışında konuğumuz olun..

Adres: Tabakhane yokuşu Makine Mühendisleri Odası karşısı Yavuz Selim İş merkezi No:75″

Kaynak: http://www.medyatrabzon.com