×

Kamu İhale Kurumu Büro Görevlisi Alım İlanı-Son Başvuru Tarihi-05.07.2013

Kamu İhale Kurumunda istihdam edilmek üzere aşağıda unvan ve sayıları belirtilen kadrolar için personel alımı yapılacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ:

Başvurular 24 Haziran 2013 tarihinde başlayacak olup, 5 Temmuz 2013 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Adaylar; sınava katılabilmek için Kurumun resmi internet sitesinde (www.ihale.gov.tr) yer alan “2013 Yılı Açıktan Atama Sözlü Giriş Sınavı” modülü içindeki “Sınav Başvuru Formunu” elektronik ortamda eksiksiz olarak doldurduktan sonra başvuru için istenen belgeleri tarayıcıda (scanner) taratmak suretiyle söz konusu modüle ekleyerek, elektronik ortamda sınav başvurusunu tamamlamış olacaktır. Başvuru formu ve ekleri aday tarafından şahsen veya posta yoluyla gönderilmeyecek olup, belirtilen gün ve saate kadar Kuruma elektronik ortamda ulaşmayan başvurular ile başvuru için gerekli belgeleri bulunmayan veya eksik olan başvurular dikkate alınmayacak ve belgelerin sonradan tamamlanması da mümkün olmayacaktır.

UNVAN KADRO
SAYISI
SÖZLÜ SINAVA
ÇAĞIRILACAK
ADAY SAYISI
KPSS
PUAN TÜRÜ
GEREKLİ
ŞARTLAR
Büro Görevlisi 5 25 KPSS P3 En az dört yıllık eğitim veren; Hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim Fakülteleri ile fakültelerin Matematik, İstatistik,Türk Dili ve Edebiyatı, Bilgi ve Belge YönetimiArşivcilik, Kütüphanecilik lisans programlarından mezun olmak.

Daha fazla bilgi ve belge için tıklayınız