×

Kültür ve Turizm Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı Sonuçları

Şube Müdürü, Müze Müdürü, Kütüphane Müdürü, Müze Araştırmacısı, Folklor Araştırmacısı unvanları için 02/02/2013 tarihinde Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezince (GAZİSEM) yapılan görevde yükselme yazılı sınavına ilişkin sınav sonuçları adı geçen merkezin 15/02/2013 tarihli ve 66 sayılı yazısı ekinde alınmış olup, aşağıda yayınlanmıştır.

Değerlendirme (Puan=100 / 80 x Doğru Cevap Sayısı) formülüne göre yapılmıştır.

70 ve üzeri puan alıp, eşit puana sahip olanların sıralaması, Bakanlığımız Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 21 inci maddesine göre yapılmıştır.

Adaylar sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını, sonuçların adaylara duyurulmasından itibaren en geç 5 iş günü içinde Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi T.C. Halkbank Gazi Üniversitesi Kampusu Şubesindeki “TR93 0001 2001 2940 0006 0000 No’lu IBAN hesabına, 40 TL itiraz ücreti yatırarak aldıkları banka dekontu ile birlikte Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığına yapacaklardır. Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile imza ve adresi olmayan dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

Öte yandan, sınavın gerçekleşmesinden sonra Bakanlığımız resmi internet sitesi olan www.kulturturizm.gov.tr adresinde yayınlanan, söz konusu sınavda sorulan sorular ve cevap anahtarları ile ilgili olarak adaylardan süresi içinde gelen dilekçeler incelenmiş, itiraz dilekçelerinin birer örneği, söz konusu sınavda sorulan soruları hazırlamaları nedeniyle, değerlendirilmesi amacıyla GAZİSEM’e gönderilmiştir.

Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin (GAZİSEM) yukarıda belirtilen yazısı ile yapılan itirazların Sınav Komisyonlarınca değerlendirildiği belirtilerek ekinde İtiraz Değerlendirme Raporu gönderilmiştir.

Söz konusu rapor, konuya ilişkin olarak dilekçe veren Bakanlığımız personelinin dilekçelerine cevap mahiyetinde ve ilgilisine tebliğ yerine geçmek üzere, aşağıda yer almıştır.

Görevde Yükselme KÜTÜPHANE MÜDÜRÜ SINAV SONUÇLARI

Kaynak:http://pdb.kulturturizm.gov.tr