×

Kütüphaneciler Giresun’da Toplandı

Giresun İl Merkezinde Halk Kütüphanesi temsilcilerinin katılımıyla, “Kütüphaneler Arası Eşgüdüm Toplantısı” İl Kültür ve Turizm Müdürü Emin Yılmaz başkanlığında gerçekleşti. Kütüphaneler arası iletişim ve işbirliğinin sağlanması, yerelinde çözüme kavuşturulacak sorunların tespit edilmesi amacıyla yapılan toplantıda; il sınırları içindeki kütüphanelerimizin bina onarımları, malzeme durumu, kütüphane açma-kapama-birleştirme teklifleri, yerinden materyal alımı, ciltleme işleri, teknik hizmetlerde karşılaşılan sorunlar, ayıklama ve düşüm işleri, ortak kültürel etkinlikler, derleme hizmetleri, kütüphaneler arası işbirliği ve kent arşivi kurulması vb. konular gündeme alınarak görüşüldü.

Kaynak:http://www.derelininsesi.net/

2 yorum

comments user
adsız

ahmet sen ne dıyon kardesım. fıkırlerını kendıne sakla herkes senın gıbı dusunmuyo. toplantıya katıldım ve cok sey anladım. kutuphanelerde yapılması gereken bır toplantı bu. işleri geliştirmek için bir araya gelip tartışmak ona gore kararlar alıp hızmetlerı gelıstırmek gerek. kütüphanelerdekı gelısmelere senın gıbı dar pencereden bakanlar oldukca bızım ısımız daha da zorlasıyo. en ıyısı fıkırlerını kendıne sakla da ısımızı zorlastırma..

comments user
Ahmet

aman ne önemli bir toplantı.Görseniz her üç ayda ir memleketi kurtarıyolar.Hizmete hiç bi katkısı olmayan, vakit kaybı bi şey.Personeli olmayan kütüphane ne faailiyeti yapcak.Para yok, personel yok.Ama eşgüdüm var.İnsanı güldürüyolar ya.Dört başı mamur kurumlar bile bu kadar sık bir araya gelmiyolar.Kütüphaneler neyi 3 ayda bir tartışmaya başladılar toplantıya katılanlar bile anlamadı….Kütüphnalere memur gönderin.Hepsi teker teker kapanıyoo