×

KDZ. Ereğli Ören İlkokulu Kütüphaneye Kavuştu-Zonguldak

Kdz. Ereğli Gündem Gazetesi ile Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe Bölümü öğrencilerinin ortaklaşa hayata geçirdiği Ören İlkokulu Kütüphanesinin açılışı düzenlenen tören ile gerçekleştirildi. Kütüphanenin açılış kurdelesini Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç Dr. Soner Yavuz ile Gündemi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser birlikte kesti.

Törenin açılış konuşmasını yapan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yavuz okulların projelere devam ettiğini belirterek, topluma hizmet dersi kapsamında bugün üç farklı okulda proje açılışı gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu kütüphanenin oluşmasında emeği geçenlere teşekkür eden Yavuz, okulların eksiklerin giderilmesi amacıyla sosyal sorumluluk projelerin aralıksız olarak süreceğini ifade etti.

Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ise, okuma alışkanlığının artırılması amacıyla üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmek istediklerini belirterek, Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe Bölümü öğrencileri Aysel Şener, Filiz Köragözoğlu, Başak Taşdemir, Merve Ulusoy ve Merve Şaldırdık ile Gündem Gazetesi’nin düzenlediği etkinlikte örnek proje hayata geçirildi. Okulları kütüphane ile buluşturmak en büyük hedefimiz. Okumu kültürünü artırmaya çalışıyoruz. Bu kütüphaneden vatandaşların ve öğrencilerin faydalanması en büyük dileğimiz” dedi.

Açılış sonrası kütüphaneyi gezen davetliler büyük emeklerle yapılan kütüphaneyi ve içersinde bulunan eserleri çok beğendiler. Ardından misafirlere çeşitli ikramlar yapılarak tören sona erdi.

Kaynak: http://www.medya73.com