×

Samsung’un mobil kütüphanesi

Samsung akıllı telefon ve tablet kullanıcılarına özel olarak geliştirilen “e-Kitap” uygulaması sayesinde, kullanıcılar en çok satan romanlardan dergi ve gazetelere kadar, sayısı her geçen gün artmakta olan on binlerce içeriğe ulaşabilecekler. Kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan e-Kitap uygulaması, Samsung Android tabanlı mobil cihazları ve Windows 8 işletim sistemini destekliyor. Kullanıcılar, uygulama sayesinde edebiyat, inceleme, eğitim, kişisel gelişim, sağlık, yemek ve teknoloji olmak üzere birçok kategorideki onbinlerce kitap, binlerce dergi ve gazete içeriğine erişebilecekler.

Samsung e-Kitap Yardım
Samsung e-kitap üzerinden ekitap almak için üyelik gerçekleştirmeniz gerekir. Üyelik işlemi sonrası istediğiniz kitaba mağaza veya arama sekmesi aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Daha önceden indirmiş olduğunuz e-Kitaplar, kitaplığım sekmesi altında depolanmaktadır. Samsung e-Kitap mağazası içerisinde kitap, dergi, gazete ve katalog olmak üzere dört ayrı kategori bulunmaktadır. Bu kategorilerden indireceğiniz e-Kitaplar, kitaplığım sekmesi altındaki ilgili kategori içerisine depolanır.

Samsung E-kitap Uygulaması Nedir?
Samsung E-kitap uygulaması mobil cihazlarda okunabilmek için geliştirilmiş ve basılı örnekleriyle aynı özellikleri taşıyan kitap, dergi, gazete ve katalogları Android işletim sistemine sahip Samsung cihazlara indirebilmenizi ve okuyabilmenizi sağlayan uygulamadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız