×

Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel Alımı-Son Başvuru Tarihi-05.12.2012

2010/285 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına istinaden 3238 sayılı Kanunun 8 inci maddesinin üçüncü fıkrasına göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile diğer kanunların sözleşmeli personel çalıştırılmasına dair hükümlerine bağlı kalınmaksızın sınavla; Proje Asistanı ünvanlı pozisyonda çalıştırılmak üzere B grubu 7 (yedi) kadro karşılıksız sözleşmeli personel alınacaktır.

1. Sınava Katılma Şartları

A) Genel Şartlar:

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak.

B) Özel Şartlar:

Proje Asistanı Pozisyonu:

Bağlı bulunduğu proje gruplarında ilgili yazışmaların yapılmasından, rutin raporların ve istenen belgelerin hazırlanmasından, toplantı organizasyonlarının yapılması ve toplantı tutanaklarının tutulmasından ve proje ofisinin diğer idari görevlerinden sorumlu olarak çalıştırılacak kadro karşılıksız sözleşmeli personel için aşağıdaki şartlar aranır:

1. En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Bilgi ve Belge Yönetimi, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Biyoloji, Fizik, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Kimya, Matematik, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden birinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurtiçindeki veya yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden birinden mezun olmak,

2. 9-10 Temmuz 2011 ve 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarından (KPSS) birinden KPSS P(1) puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak,

3. Yabancı dil (İngilizce) yeterliliği için son beş yıl içerisinde Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)’ndan en az 70 (yetmiş) puan veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği olan başka bir puana sahip olmak.

4. Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Proje Asistanlığı giriş sınavında daha önce iki defa başarısız olanlar sınava kabul edilmeyecektir.

Başvuru:

(1) Başvurular 21 Kasım 2012 tarihi saat 9:00’dan itibaren 5 Aralık 2012 günü saat 18:00’e kadar yapılabilecektir.

(2) Başvurular, Müsteşarlığın internet sayfası üzerinden (www.ssm.gov.tr) veya Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı İnönü Bulvarı, Kirazlıdere Mevkii Süleyman Emin Caddesi 6/7, 06100 Bahçelievler – Ankara adresine şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Detaylı bilgi ve belge için tıklayınız