×

Tarsus’ta hayırseverden okula kütüphane yapımı

Tarsus’ta Saime Özçürümez İlköğretim Okulu’na hayırsever iş kadını Esra Aydın tarafından oluşturulan kütüphane ve okuma salonu törenle hizmete açıldı. Kütüphane açılışına Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Şube Müdürü Fatih Türkmen, okul müdürü Mustafa Tulay, hayırsever Esra Aydın, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, hayırsever iş kadını Esra Aydın tarafından yaptırılan kütüphane ve okuma salonunun, öğrencilerin bilgi çağında olanaklardan en iyi şekilde yararlanmasına önemli katkı sunacağını söyledi. Demir, amaçlarının Tarsus’ta eğitimde başarı çıtasını daha da yükseklere çıkarmak olduğunu belirterek, eğitime katkı sunan Esra Aydın´a katkılarından dolayı teşekkür etti. Hayırsever iş kadını Esra Aydın ise, 260 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü okulun diğer ihtiyaçlarının da karşılanması için bundan sonra da destek vermeye devam edeceğini belirterek, “Eğitim kurumlarına destek vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Çocukların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için bizlerin de destek olması gerekiyor. İmkanlar ölçüsünde bu tür yardımları yapmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından içinde yüzlerce kitap ve bilgisayarın da bulunduğu kütüphanenin açılış kurdelası kesildi ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, hayırsever Esra Aydın´a desteği nedeniyle şükran plaketi sundu.

Kaynak: http://tarsus.meb.gov.tr