×

Beylikdüzü Halk ve Çocuk Kütüphanesi’nden Kitap Alana Oyuncak Hediye

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediyesi Halk ve Çocuk Kütüphanesi’ne üye olan ve kitap alan çocuklara bir de oyuncak hediye ediyor. Ayrıca, çocuklar 15 gün sonra kitapları değiştirebileceği gibi oyuncaklarını da yenileriyle değiştirme imkânına sahip oluyor. Kütüphane’de kitap okuma, elektronik kitap, video, süreli ve süresiz yayınlar olan dergi ve gazete gibi yayınların arşivleri ise halka açık olacak.

Çocuklar, ödevlerini kütüphanede yapabilecekleri gibi, ödevleri için gereken yazılı metinleri bilgisayardan çıktı alma imkanına da sahipler. Beylikdüzü Halk ve Çocuk Kütüphanesi’nin öğrencilere sunduğu imkanlar bunlarla da sınırlı kalmıyor. Öğrenciler kütüphanenin web sitesine girdiklerinde, o gün hangi dersleri öğrendiyseler o dersin, kısa bir özetini web sitesinde bulabilecek.

Beylikdüzü Halk ve Çocuk Kütüphanesi’ni gezip, kitap okuyan Mehmet Gesoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri kütüphanenin kendilerine sunduğu imkanların sevindirici olduğunu dile getirdi. Öğrenciler kendilerine bu imkanları sunan Başkan Uzun’a teşekkür etti. Öğrencilere eşlik eden Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, çocuklarla birlikte kitap okudu.

Kaynak : http://www.haber3.com/