×

Mutfak Sanatları Akademisi Yiyecek-İçecek Kütüphanesi

MSA Kütüphanesi’nde, akademik çalışmalardan, güncel kaynaklara, nadir eserlerden, eşsiz eserlere uzanan yeme – içme ile ilgili çok sayıda önemli kaynak yer alıyor.

Yalnızca MSA öğrencilerinin ve mezunlarının değil, yurtiçi ve yurtdışında eğitim gören, mutfakla ilgilenen herkesin yararlanabileceği, sektörle ilgili dünya genelinde basılan birçok yayına sahip MSA Kütüphanesi, zamanın nasıl geçtiğini size unutturacak, mutfak yolculuğunuzda durak yeriniz olacak özel bir yer.

Herkesin faydalanabileceği MSA Yiyecek – İçecek Kütüphanesi’nde bugün, 4000’e yakın yayın bulunuyor. Kütüphanede gastronomi konularının yanı sıra, işletmecilik, mimari, yetiştiricilik, seracılık, ziraat, beslenme ve sağlık, görgü kuralları, sofra düzeni ve sofra adabı, ilk yardım gibi farklı konuları da kapsayan kitaplar, danışma kaynakları ve süreli yayınlar da mevcut.

Kütüphaneden Nasıl Yararlanabilirsiniz?

MSA Yiyecek-İçecek Kütüphanesi’nden okulumuzun öğrencileri ve bu alana ilgi duyan herkes yararlanabilir.
MSA öğrencileri doğal üye kabul edilirler.
Üyelerimizin ödünç alma, kitap iadesi, süre uzatma gibi hizmetlerden yararlanabilmeleri için kütüphanemize başvurmaları yeterlidir.
Kütüphanedeki bilgi kaynakları çerçevesinde araştırma yapmak isteyen kişiler ise yerinde okuma ve fotokopi hizmetlerinden yaralanabilirler.

MSA Kütüphanesi

Kütüphanemiz, haftaiçi Pazartesi – Perşembe günleri arasında ve haftasonu pazar günleri 09:00 -18:00 saatleri arasında açıktır.
Cuma ve Cumartesi günleri kütüphanemiz kapalıdır.

Kaynak: http://www.msa.com.tr/kampus/kutuphane.aspx