×

Maltepe’ye bir kütüphane daha kazandırıldı

Maltepe Muhsine Zeynep İlköğretim Okulunda bir bağışçı tarafından yeniden düzenlenen çok amaçlı salon ve Kütüphane Maltepe Kaymakamı Ahmet OKUR tarafından açıldı. Açılış törenine Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur’un yanısıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik KAPTAN, Bağışçı Sacide KARATAŞ, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kütüphane açılışıyla okulun yeni kitaplara kavuşması öğrencilerin yüzlerine yansımıştı. Gayet mutlu gözüken öğrenciler emeği geçenler için Kaymakam Okur’a teşekkür ettiler. Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur, açılışta yaptığı kısa konuşmada öncelikle bağışçıya ve okul idarecilerine teşekkürlerini iletti. Öğrenci ve öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada da öğrencileri; “Kaymakamlık binası altında bulunan ilçenin en büyük Halk Kütüphanesine üye olmaya ve kitaplarından faydalanmaya” davet etti.

Konuşma sonrası Kütüphane de kitapları da inceleyen Kaymakam OKUR, okulun en fazla kitap okuyan öğrencisi ile de tanışarak, öğrenciye kitap tavsiyelerinde bulundu. Daha sonra okul aile birliği ve veliler, hazırladıkları ikramları Kaymakam OKUR ve katılımcılara sundu. Hatıra fotoğrafı çekiminden sonra da açılış programı sona erdi.

Kaynak: http://www.samanyoluhaber.com