×

İstanbul Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Öğrencileri Topluluğu Bülteni

Biz İstanbul Üniversitesi öğrencileri olarak, siz değerli okurlarımıza bölümümüz hakkında gelişen yeni bilgilerin yer aldığı, bununla birlikte sosyal ve kültürel açıdan kaleme alınmış yazıların bulunduğu, okurken hoşça vakit geçirebileceğiniz bir bülten oluşturmaya karar verdik. Bu kararı vermemize sebep olan ana unsur; bugüne kadar İstanbul Üniversitesi bünyesinde bölümümüzle alakalı böyle bir çalışmanın gerçekleştirilmemiş olmasıydı.

Bilgi profesyonelleri olarak, bültenimizde öncelikle çok değerli meslektaşlarımıza ve bölüm öğrencilerimize yer verdik. Onların penceresinden bir bakış attık dünyaya… Ve bu bakış açılarını harmanlayarak okurlarımızın beğenisine sunduk.

Yazılarını bizlerle paylaşan, bültenimizin hazırlık aşamasında yardımlarını bizlerden esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunarız. Özellikle de bu oluşum sırasında, her anımızda bizimle olan, elinden gelen her türlü desteği sağlayan, bölüm başkanımız Prof. Dr. Mehmet Canatar’ a ve değerli hocamız Yrd. Doç. Dr. Işıl İlknur Sert’ e teşekkür ederiz. Katkıda bulunmak isteyen herkes bizimle irtibata geçebilir.  Sizlerin desteği ile büyümek, sesimizi duyurmak ve zenginleşmek çok daha kolay.

Bültenimizin ilk sayısı ile küçük bir kıvılcım oluşturduk, umarız bu kıvılcımı siz değerli okurlarımızla birlikte büyütürüz, geniş kitlelere sesimizi duyurabiliriz. Keyifli okumalar.

BBYON ÖĞRENCİ TOPLULUĞU

Kaynak: http://www.bbyon.com/ adresindeki bülten içinden alınmıştır.