×

Hayırsever İşadamından İlköğretim Okuluna Kütüphane ve Okuma Salonu-Hatay

Dörtyol Şehit Harun Taş İlköğretim Okulu’na Hayırsever İşadamı Ortadoğu Alüminyum A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Aslan tarafından oluşturulan kütüphane ve okuma salonu törenle hizmete açıldı. Törene Dörtyol İlçe Kaymakamı Hasan Ösyiğit, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, İşadamı Hikmet Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Erdal, Şube Müdürü Ahmet Türkoğlu ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Özerli Mahallesi’ndeki Şehit Harun Taş İlköğretim Okulunda düzenlenen törende konuşan Dörtyol Kaymakam Hacı Hasan Özyiğit, hayırsever işadamı Hikmet Aslan tarafından yaptırılan kütüphane ve Okuma Salonunun , öğrencilerin bilgi çağında imkanlardan daha fazla yararlanmasına katkı sunacağını söyledi. Özyiğit, eğitime katkı sunan işadamına katkılarından dolayı teşekkür etti.

İşadamı Aslan da eğitim kurumlarına destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek imkanlar ölçüsünde bu tür yardımların devam edeceğini söyledi. Okul Müdürü Servet Er ise 2009 yılından bu yana hizmet veren okulda 700 öğrencisinin eğitim gördüğünü vurgulayarak, “Yöneticilerimizin gayreti, hayırsever işadamlarımızın katkıları ve ekibimizin özverili, fedakar çalışmaları sayesinde hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz.” dedi. Konuşmaların ardından AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu tarafından İşadamı Hikmet Aslan’a yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.

Kaynak: http://www.haber50.com