×

Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi Yenilendi

Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu kütüphanesi yenilendi. Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ziya Gökalp Göktolga, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversitede yapılan yeniliklerhakkında bilgi verdi.

Okulda birçok bölümün yenilenerek daha modern bir hale getirildiğini ifade eden Göktolga, yeni alınan bilgisayarlar, bilgisayar masaları, çalışma koltukları, kütüphane dolapları ve internet kullanımı ile de desteklenen kütüphanenin yeni haliyle öğrencilerin kullanımına sunulduğunu ifade etti.

Öğrencilerin hem çalışacakları, hem de internet ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten Göktolga, şunları kaydetti:

“Yapılan bu yeniliklerden dolayı son derece mutluyuz. Bu yeniliklerin yanı sıra ayrıca yüksek okulun bahçesine yaptırılan yeni güvenlik kulübesi sayesinde okulumuz eskisinden daha güvenli olacak. Yüksek okulun yakınına hayırseverler tarafından yaptırılan ve bu günlerde hizmete girecek olan son derece modern yurt binamız çoğu ilçede, hatta ilde dahi yoktur. Öğrencilerimiz bundan sonra daha rahat bir ortamda kalacaklar. Amacımız öğrencilerin mutlu olacakları, kendilerini ailelerinin yanında hissedecekleri bir ortamı oluşturmak olup en gelişmiş yüksek okullarda ne imkanlar varsa bu imkanları öğrencilerimize sağlamaya çalışıyoruz.”

Kaynak: http://www.sondakika.com