×

Kütüphane Kuran Öğrenciden Bir Adım Daha

Gaziantep’te bulunan 19 yaşındaki  Mehmet Faruk ŞAHİN.Daha önce Ömer özmimar Anadolu İmam Hatip Lisesine kütüphane kurmuştu bu seferde mahallesinde bulunan Ahmet Rufai Camii si için kitap kampanyası başlatarak camiye kütüpühane kurma girişiminde bulundu.

Camiye kütüphane kurdu

Mehmet faruk ŞAHİN yaptığı açıklamaya göre mahallesinin kırsal kesimde bulunmasından , camii cematinin kitap okumaya tevşiği için bu girişimde bulunduğunu  bu sayede cematin kitap okuyarak mahallesine ve yeni nesile örnek olacağını ifade etti.Kampanyamıza destekte bulununan il ve ilçe belediyelerine ve vakıflara teşekkür ettiiğini  Ayriyeten ŞAHİN sayın başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN dan kampanyasına destek beklediğini ifade etti.

Kurum ve vakıflar kitap bağışında bulundu

ŞAHİN in camiye kütüphane kampanyasına ülkemizde bulunan birçok il ve ilçe belediyeleri  ve vakıfların katkıda bulundu. Cami imam hatibi Fikri SANSUR cematin bu sayede kitap okumaya tevşiği için ve mahellede yeni neslin ve yaşlıların birlikte güzel bir şekilde kitap okumaları açısından güzel oldu ve ŞAHİN e teşekkür etti. Mehmet Faruk ŞAHİN in kitap kampanyasına destek etmek isteyenler fırat mah. 51 nolu cad. no 50  Ahmet rufai Cami G.ANTEP / ŞAHİNBEY adresine kitap gönderebilirler.

Kaynak: http://www.pirsushaber.com/