×

Metro Turizm’den Çanakkale Valiliği’ne otobüs

Valilik binası önünde düzenlenen törende konuşan Vali Güngör Azim Tuna, Valiliğe otobüs hibe eden Metro Turizm yöneticilerine teşekkür etti. Metro Turizm tarafından hibe edilen otobüsü gezici kütüphane olarak kullanabileceklerini belirten Vali Tuna; “Valilik olarak Çanakkale’de barınan Vanlı depremzedelere yönelik gezici kütüphane ya da ana sınıfı oluşturma projesi düşünüyoruz. Bu projelerimize ilk olarak Metro Turizm gönülllü oldu. Çanakkale’ye çok önemli katkıda bulundular” dedi.
Çanakkale’de sosyal sorumluluk anlamında bunun herkese örnek olmasını temenni eden Vali Tuna; “Her yıl Çanakkale’ye Türkiye’nin dört bir yanından 2, 2.5 milyon çocuğumuz ziyaret için geliyor. Üniversitemizde okuyan binlerce öğrencimiz var. Otobüs, Gelibolu Yarımadası’ndaki şehitliklere yönelik yapacağımız ziyaretler kapsamında da kullanılabilir. Tüm bunları eğitim çalışması olarak görüyoruz. Bu kapsamda otobüs çok işimize yarayacak” diye konuştu.
Metro Turizm olarak eğitime önem verdiklerini anımsatan Metro Turizm Genel Müdürü Şenol Ayyıldız ise; “Bu projelerde yer almaktan dolayı mutluyuz. Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Galip Öztürk’ün eğitime çok önem veren bir kişiliği var. Sosyal sorumluluk projelerine ciddi anlamda imzalar atmıştır. 5-6 yıl önce 100 okul demişti, sloganı o olmuştu. Şu anda 35 civarındaki okulumuzu Türkiye genelinde bitirdik. Bunu da bir okul olarak görmek istiyoruz. İnşallah Çanakkale’de daha farklı aktivitelerimiz de olacaktır” şeklinde konuştu.
Kaynak: http://www.canakkaleolay.com/

1 yorum

comments user
GÜRCÜ GEDİKASLAN

Öncelikle camiamıza yaptığınız katkılar ve hizmetleriniz için teşekkür etmek istiyorum. Meslek ve bilgi dünyasıyla ilgili haberlere tek adresten ulaşabiliyor olmak bir konfor ve kolaylık. Benim naçizane önerim, gönderilen haberlere başlık eklenmesi olacak. Meslekle ilgili mail ve bütün bilgileri, ilgili konu başlıklarına göre klasörlerde saklıyorum. Bazen iş yoğunluğu içinde pek çok maili birden güncel olarak takip etmek mümkün olmayabiliyor. Eğer paylaşılan haberler mail kutumuzda konuları ile görülürse çok tamamlayıcı olacak.

Tekrar teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum

saygılarımla