×

Kütüphaneye gelene bedava lunapark

Manavgat Kütüphane Müdürlüğü (MKM), yaz döneminde kütüphanelerini ziyaret eden öğrenci ve velilerini lunaparka götürerek ödüllendiriyor. Kütüphane, 1-13 Temmuz arası kitapla buluşan 30 öğrenci ve velilerini lunaparkta 1 saat ücretsiz eğlendirdikten sonra birer kitap hediye etti. Yaz döneminde kütüphanelere ziyaretçi sayısının diğer aylara göre azaldığını belirten Müdür Hidayet Oktay, kitaplara ilgiyi artırmak için ağustos ve eylül aylarında da etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

Kitap okuma alışkanlığı kazanmada iltifat ve ilginin çok önemli olduğunu belirten Oktay, kitap okuma alışkanlığı kazanmada örnek modelin anne ve baba olduğunu söyledi. Oktay, geçen yıl aynı dönemde kan bağışında bulunan herkese birer kitap hediye ettikleri kaydetti.

Oktay, “1-13 Temmuz tarihleri arası kütüphanemizi sürekli ziyaret eden 30 öğrenci ve velisini lunaparkta eğlendirmeye götürdük. Çocuklarımızı ve annelerini eğlendirirken birer kitap hediye etmeyi ihmal etmedik. Kütüphane ziyareti ve kitap okumaya yönelik etkinliklerimiz Ramazan ayı şenliklerinde de devam edecek.” diye konuştu.

Kaynak: http://www.haberaktuel.com