×

Çukurova Üniversitesi Sözleşmeli BÜRO PERSONELİ İlanı-Son Başvuru-19.02.2014

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan esaslar, 5620 sayılı Kanun ve 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemizde istihdam edilmek üzere 2012 KPSS puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.

ÜNVANI SAYI BÜTÇE TÜRÜ ARANAN NİTELİKLER
BÜRO PERSONELİ 1 ÖZGELİR SKS ÜNİVERSİTELERİN BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ, DÖKÜMANTASYON VE ENFORMASYON, ARŞİVCİLİK VE KÜTÜPHANECİLİK LİSANS PROGRAMLARINDAN BİRİNDEN MEZUN OLMAK.

HEMŞİRE ADAYLARI İÇİN İSTENİLEN BELGELER

1 ENFEKSİYON LİNK HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKASI

2 ÇOCUKLARDA İLERİ YAŞAM DESTEĞİ SERTİFİKASI

3 BESLENME HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKASI

4 STOMA VE YARA BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKASI

Başvurularında Aranan Nitelikleri Belgelemek Zorunludur.

Ebelik Bölümü Mezunlarının Denklik Belgesi Olması Zorunludur.

GENEL ŞARTLAR

Başvuracak adaylarda yukarda belirtilen nitelikler ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

d) Erkekler için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

2- Başvuran adaylarda Lisans mezunları için 2012 KPSSP3, Önlisans mezunları için 2012 yılı KPSSP93, Ortaöğretim mezunları için ise 2012 KPSSP94 grubu puanı esas alınacaktır.

3- İlgililerin, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (memurlar nette 4 Şubat tarihinde yayınlanmıştır, bu tarihten itibaren 15 gün sayılabilir) (mesai saati bitimine kadar) başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

4- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.

5- Herhangi bir sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

6- 657 sayılı Kanunun 4-B maddesi gereğince, sözleşmeli (4/B) olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

7- Adaylar en fazla 1 pozisyon için başvurabilirler.

8- Başvurular incelendikten sonra ataması yapılacak adayların isimleri www.cu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İstenilen Belgeler:

1- Başvuru formu

2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

3- Diploma Fotokopisi

4- 2012 KPSS sınav sonuç belgesi

Bilgi İçin :

Personel Daire Başkanlığı : 0322 338 62 85 (116)

18 yorum

comments user
sblnt2401

Kütüphanelerde çalışan arkadaşlar atama bekleyen arkadaşlara yardımcı olmamız açısından en azından kurumunuzun kütüphaneci ihtiyacı olup olmadığını belirtiniz.
Yol gösterici olalım yeni atanacak arkadaşlarımıza hiç olmazsa güncel bilgiler vererek yardımcı olalım lütfen istirham ediyorum.

comments user
sblnt2401

Değerli meslektaşlarım merhaba. Umarım hepiniz iyisinizdir. Daha önceden atanan ve aramıza son atamadan sonra katılan meslektaşlarımdan ricam bulundukları kurumda kütüphaneci ihtiyacının olup olmadığı ve çalışma şartlarının nasıl olduğunu paylaşmalarını bekliyoruz. Öncelikle ben başlıyayım benim çalıştığım kurumda şuan kütüphaneci ihtiyacı bulunmamakta ve çalıştığım kurum kültür bakanlığına bağlı bir kurum ve şartlar güzel güler yüzlü ve anlayışlı yöneticiler ve memur arkadaşlara sahibim :))

comments user
nüans

4-B SÖZLEŞMELİ PERSONEL BÜRO PERSONELİ 10 NOLU POZİSYONU KAZANANLAR
SIRA NO ADI SOYADI POZİSYONU 2012 KPSS PUANI ÖGRENİM DURUMU BÖLÜMÜ
1 SUAT GÖK BÜRO PERSONELİ 70,23505 LİSANS BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ

arkadaşa hayırlı olsun

comments user
nüans

Bu nasıl bi devlet düzeni çözemedim.Sözleşmeliye daha fazla vermeleri lazımken nerdeyse asgari ücret cerecekler.Bide gece çalışma durumuda olabilirmiş..Sözleşmeli işçiler 2500 tl den aşağı maaş duymadım ben devlette.Hayırlısı…

comments user
ibrahim

açıklansada artık umrumda değil bilgi edinme başvurusu yapmıştım maaş konusunda resmi yazı geldi sözleşme tavan bürüt ücreti 1730 tl bundan da kesintiler oluyor alacağımız miktar 1236 tl üzerine asgeri geçim indirimi evli olanlar aile yardım ve çocuk yardımını eklesinler 1500 tl yi geçmiyor
işim olmaz böyle yerlerle

comments user
nüans

Açıklanmadı.bilgisi olan var mı arkadaşlar.

comments user
ibrahim

maalesef bir bilgim yok bekliyoruz sabırsızlıkla

comments user
nüans

ibrahim sonuçlar ne zaman açıklanıyor.bilgin varmı

comments user
havva

slm arkadaşlar ufuk üniversitesi kütüphaneci alacak demişsiniz herhangi bir duyuru bulunmamaktadır bide kpss puanı le mi alım yapacak haberiniz varmı acaba

comments user
nüans

Aynen ibrahim bende çalışıyorum.örneğin işe girildiğinde hazırandada atama çıkarsa sözleşmenin iptali şartlarının ne olduğuda önemli.Hani sözleşmede 1 ay önceden haber verilmesi şartı konulursa sıkıntı olur.İbrahim kpss sıralamasında benden şanslısın.Hayırlısı olsun..

comments user
ibrahim

amin herkes hakkında hayırlısı olur inşallah ben şuan çalışıyorum zaten çok şükür ailem adanada olduğu için istiyorum bakalım ne olacak

comments user
nüans

Bence 1500 çok komik kalır serdar.2000 aşağısı kurtarmaz zaten.Benim duyduğum balcalı hastanesinin arşivinde görevlendirilecek duyum tabiki.Akşam vardıyası da olabilir forumda yazıyor ya çalışabilirmisiniz dite.Kısmet artık..Kısmeti olana hayırlı olsun diyelim..

comments user
ibrahim

izinler sözleşmeli personel çalıştırılması ile ilgili usul ve esaslardaki kısıtlı izinler maaşın 1500 olduğu izinler oyle olabilir ama maaşa inanmıyorum inşallah 1500 de değildir bu maaşı hiçbir meslektaşımızın almasını istemem kpss puan sıralamsına göre alacklarmıs senin duyduklarından fazlası bu kadar puanımda 66,45569

comments user
nüans

İbrahim merhaba..Bende başvurdum bugün..Şartlarla ilgili hiçbir bilgi verilmedi.Dedikleri kpss puanına göre alım yapılacak.Öyleyse neden özgeçmişi yazdırıyorlar.Tecrübeyi soruyorlar yani geçmiş çalıştığımız firmalar v.s.
şahsen kafamda çok soru işareti kaldı.belgeleri teslim ettim o kadar.ayın 20. itibaren kurul toplanıp belirleyecekler ve sitede yayınlayacaklarmış.Duyumun ne birahim şartlarla ilgili.Senin kpss puanın kaç ibrahim kardeş.Allah hayırlısını versin.Bu arada başka başvuran varmı arkadaşlar..

comments user
ibrahim

başvurdum ben ama pekte umudum yok yerleşsem bile maaş konusu sıkıntılı gibi o sıkıntılı duyumlarım gerçek olursa başlamayacam şimdi demeyin atandında maaş dert oldu diye şimdiden her ihtimali hesaplayıp başvuru yaptım

comments user
nüans

arkadaşlar başvuracak var mı?

comments user
ekrem

Arkadaşlar Ufuk Üniversitesi kütüphaneci arıyor. Düşünenler (312) 204 40 69′dan ulaşabilir.

comments user
nüans

merhaba arkadaşlar.İlan için nereye başvurmamız gerekiyor..Bizim ile yakn.Başvuruda bulunmak istiyorum.Acaba başvurup işe başlasam haziran atamasına başvuru şansım var mı.Yardımcı olursanız sevinirim.