×

TTNET E-Kitap

TTNET, yepyeni teknoloji platformu TTNET Kitap’ı kitapseverlerin beğenisine sundu. TTNET Kitap ile isteyen herkes, zaman ve mekan sınırlaması olmaksızın tablet bilgisayarları ve akıllı telefonları üzerinden kitap okuma keyfini yaşayacak.Yeni teknoloji platformu TTNET Kitap sayesinde kitapseverler,100’den fazla yayınevinin en çok okunan kitaplarına artık kolayca ulaşacak. Dünyanın her yerinden, zaman veya mekân kısıtlaması olmaksızın seçtikleri kitapları ekonomik fiyatlarla satın alıp iPad, iPhone, Android tablet ve akıllı telefonları üzerinden okuyacak.

TTNET Kitap platformu ile TTNET müşterisi olmaksızın www.ttnetkitap.com sitesinden edebiyat dünyasının en çok satan kitaplarından dünya klasiklerine, çocuk ve okul kitaplarından kültür-sanat yayınlarına kadar binlerce kitaba anında ulaşmak ve hemen okumaya başlamak mümkün. Okurlar, satın aldıkları kitapları kullandıkları 5 ayrı cihaza yükleyerek okuyabilecek.

TTNET Kitap okurları, aldıkları kitaplardaki istedikleri cümlelerin altını çizip, diledikleri sayfaya notlar alabilecek. Ayrıca kitaplardan beğendikleri bölümleri sosyal ağlar üzerinden arkadaşlarıyla paylaşabilecekler. Cep telefonu ya da tabletinde kendi gezici kütüphanesini kuran okurlar, istedikleri yerden istedikleri zamanda kitaplarına ulaşabilecek. TTNET Kitap’taki eserlere platforma üye olan herkes kredi kartı ödemesiyle ulaşabilecek. TTNET müşterileri ise satın aldıkları kitapları ADSL faturaları üzerinden ödeme yapabilecek.

Kaynak: http://www.teknolog.com/