×

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM SINAVI İLE İLGİLİ DUYURU (Sınava Gireceklerin Listesi)

1-asozlesmeli-kutuphaeci-alimi-puan-listesi

Sınava gireceklerin listesi açıklanmış, mülakat tarihleri açıklanmamıştır.

Bakanlığımız hizmetlerin daha etkin ve verimli olarak yürütülebilmesi amacıyla, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Kütüphaneci pozisyonunda (200), Müze Araştırmacısı pozisyonunda (muhtelif bölümlerden toplam 100), Arkeolog pozisyonunda (100) olmak üzere toplam 400 adet sözleşmeli personel alımı için sınav açılması uygun görülmüş, konu Bakanlığımız ve Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitelerinde yayımlanarak duyurulmuş ve duyuruda bölümler itibariyle belirlenen şartlara sahip olanların başvuruları değerlendirilmiştir.

6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile kabul edilen “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın ek 2 nci maddesinin son fıkrası uyarınca; başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış  KPSS (B) grubundan yetmiş ve üzeri puan alanlardan puan sırasına konulmak suretiyle alım yapılacak her bir pozisyon sayısının üç katına kadar sözlü sınava çağrılacak adaylar pozisyon unvanları ve bölümler itibariyle aşağıda yer almaktadır.

Sıralamaya giren adaylardan özgeçmişini başvuru formu ekinde göndermeyenlerin el yazısı ile ya da bilgisayar ortamında hazırlayacakları imzalı özgeçmişlerini, sözlü sınav tarihinden önce Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 adresinde olacak şekilde, en kısa zamanda göndermeleri gerekmektedir.

Sözlü sınav tarihi, yeri ve saati Bakanlığımız (www.kulturturizm.gov.tr) resmi internet sitesinde ayrıca duyurulacaktır.

Giriş sınavına katılacakların listesine, isim listesinin Bakanlığımız internet sitesinde ilanından itibaren beş gün içinde Personel Dairesi Başkanlığına yazılı olarak itiraz edilebilecektir. Dilekçede itiraz nedeninin açıkça ifade edilmesi ve dilekçenin adayca imzalanarak Personel Dairesi Başkanlığının yukarıda belirtilen adresine gönderilmesi gerekmektedir. Söz konusu dilekçeler, aslı hemen postaya ya da kargoya verilmek kaydıyla, aşağıda yer alan telefon numaralarına faks ile de gönderilebilecektir.

Adaylara ayrıca yazılı duyuru yapılmayacaktır.

FAKS NUMARASI

0312 311 14 56

Kadrolara göre sınava gireceklerin listesi:

      MÜZE ARAŞTIRMACISI:

Kaynak

605 yorum

comments user
hakan

bide gün ve sıra verilmiş gibi sabah 9 da başlıyacaktır yazıyor ben otobüsle sinoptan geleceğim kalacak yerim yok öğle vakti ancak ankarada olabilirim günü birlik gidip döneceğim,sıramı kaçırırsam ne olur

ilk gün girecek arkadaşlar bu konuda bizleri bilgilendirirse çok iyi olur

comments user
hakan

hayırlı olsun arkadaşlar açıklanmış 20-26 arası her gün 100 kişi

http://pdb.kultur.gov.tr/TR,173628/sozlesmeli-personel-sozlu-sinavi-ile-ilgili-duyuru.html

Ankarada yaşayan bir arkadaş bizi bilgilendirebilir mi şehir dışından gelecekler için yol tarifi alabilir miyiz aştiden inince yakın mı yoksa tren ile mi gelsek daha yakın olur

comments user
İsmail Karaca

@Jet ve @hakan Ziyaretçilerimizi rahatsız eden üsluplu yorumlara bundan sonra onay vermemeye çalışacağız. Lütfen daha dikkatli olalım bu konuda. Burada herkes meslektaş, birbirimizle biraz daha olumlu ve yapıcı konuşmalıyız.

comments user
İsmail Karaca

MÜLAKAT TARİHİNE İLİŞKİN TKD BAŞKANI ALİ FUAT KARTAL’IN AÇIKLAMASI AŞAĞIDADIR.

eğerli Liste Üyeleri,

Bugün aşağıdaki e-mailin kopyasını şu ana kadar en az 15 meslektaşımız benim e-mail adresime gönderdi.

Bana beş yüz kişi de yazsa onların bu haklı tepkilerine saygı duyuyorum.

Sevgili meslektaşlarımın bilmelerini isterim ki bu durma en az onlar kadar bende üzülmekteyim. Hatırlayacağınız üzere 14 Ocak 2016 tarihinde kutup-l’e de yazmıştık. O gün eski Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mahir Ünal ile görüşmüş ve kütüphanelerde kütüphaneci azlığını dile getirip, biran önce kütüphaneci alınması gerektiğini Sayın Bakana iletmiştik. Daha sonraki süreci biliyorsunuz.

Mevcut Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Nabi Avcı’dan TKD olarak randevu talebimiz oldu. Bugünde Özel Kalem ile görüştüm randevu talebimizi tekrar ilettim.

Şunu da belirmek isterim ki Türkiye çok sıkıntılı bir dönem yaşamakta ve neredeyse her hafta farklı bir gündem yaşamaktayız. Doğal olarak bu süreç kurumları iş yapamaz hale getirmiş durumda.

Meslektaşlarımızın durumunu bakanlık düzeyinde takip ediyoruz. Ancak bugün arkadaşlar gibi ben de ısrarcı olunca şu bilgiyi öğrendim.

Bakanlık 4 ay önce listeyi emniyete göndermiş, soruşturma tamamlanmış. İmzadaymış, sanırım önümüzdeki hafta listeyi bakanlığa gönderirler.

Saygılarımla

    comments user
    hakan

    vay be 4 ayda 1200 kişinin hakkında raporu geri gönderememişler hayır kaçımızın evine polis gelip soruşturma yaptı ben hiç görmedim duymadım,madem o kadar detaylı bir tarama yapılmıyor 4 aydır neden bekletildi bu listeler,neyse bir an önce açıklansın da hoş kazanıp kazanmayacağımız da belli değil mülakata giriyoruz

    comments user
    İsmail Karaca

    Yorum üslubunuz ziyaretçilerimizi rahatsız ediyor. Lütfen daha dikkatli olun bu konuda. Burada herkes meslektaş, birbirimize biraz daha olumlu ve yapıcı konuşmalıyız. Şikayetlerin tekrarı halinde bundan sonraki yorumlarınızda kısıtlamaya gideceğiz.

comments user
bbya

bencede mart ayı içinde açıklanır ama şubatta öğretmen alımı olursa onlara öncelik tanınır ve bizimkiler yine gecikir

    comments user
    Bby

    Öğretmenlerle ne ilgimiz var saçma geldi

    comments user
    bbya

    güvenlik soruşturması tek yerden yapılıyor ya öğretmen alımı sebebiyle onlara öncelik verilirse bizimki dahada ötelenebilir anlatabildimmi?

    comments user
    BilgiNedir

    Öğretmenler aday öğretmen olarak başlıyor. Zamanla yapılıyor onlara soruşturma.

comments user
BBYCİ

Bana kalırsa en geç martta açıklanır sonuçta nisanda referandum var ve kanatimce çoğu kurum alımlara başlar evet için

comments user
Ozan

Güvenlik soruşturması dediğimiz olay normal şartlarda 2 ay sürer.biz yaklaşık 6,5 aydır bekliyoruz.6 ayda bu soruşturma nasıl olur da bitmez olacak iş değil.

comments user
ZOR İŞLER

Arkadaşlar burda birbirimize laf yetiştirmek yerine bakanlığı arayıp biraz baskı kursak 0312 309 08 50 – 22 01-22 04- 22 03 -22 05

comments user
anlamsız

bu jet denen arkadaş biraz jet hızıyla gittiği için sınavdan düşük, almanın da vesilesiyle sanki bir daha girdiğinde yüksek alacakmış gibi konuşmuş işte. küçümsemek istemem ama sınav kitapçıklarınız varsa uzmanlar tarafından incelenir. üzerinde işlem yapmış yapmamış olmanız ortaya çıkar. hem geçmişindeki ders notları da başarısı da az çok ortaya koyar. uzmanlar var, yeni bir sınav yapmak incelemekten daha zordur jet. hem sınav iptal olsa bile yeni sınav yapmazlar jet. birdahaki senenin mezunlarıyla tekrar girersin. biraz da oradan düşük alırsın. böyle saçma şeyler yazıp bir daha insanları kuşkulandırıp, burada senin üzerine iyi veya kötü düşündürmeye sebep verip, insanların hakkına girmezsen sevinirim. şuan yazdıklarım çok yanlış biliyorum. bunları yazmasam da suçluyum yazsam da. bunun da farkındayım. sen de yazdığın şeylerin farkında olsan iyi olur.

comments user
Canan

Bizde alnimizin akiyla iyi yaptik atandik şükür bekliyoruz yerlesmeyi hevesimizi kursagimizda birakmayin böyle seylerle az sevinelim birakinda nedir bu dünden beri iptal olsun diye yazip duruyosunuz.

    comments user
    BilgiNedir

    Böyle bir iptal söz konusu bile olmaz olmamali da @jet arkadaş kendi fikrini söylemiş saygı duymak lazım ama diyelim ki sorular çalındı çalan kişiler bulunur gereği yapılır yoksa sınava girip duzgunce puanını alan kişinin mağdur edilmesi gibi bir durum olabilir mi… (Puanım düşük bu arada)

    comments user
    Jet

    Canan bey keşke her şey ben söyleyince olsa. Ne şimdi ben iptal olsun dedim diye mi iptal olacak. Ben bir haber gordum ve paylaştım. Diğer arkadaslarimizinda durumdan haberdar mi veya bildikleri bir şeyler varsa söylesinler diye paylaştım. Sonra da dedim ki eğer sorular calindiysa da şahsi fikrim iptal olmasi yönünde. çalıştıysan gene yüksel yaparsin..

    comments user
    Canan

    Oncelikle canan bey degil canan hanim olacak. ATARLANMAK bana gore birsey degil. Insanlar size aciklama yaptikca hala iptal olmasi en iyisi tarzinda konusmanizdan rahatsiz oldum. Rahatsizlik size gore atarlanmaksa bilemicem. Ben sinavdan korkmuyorum evet yine girerim gerekirse sinirlendigim nokta iptal olursa cok mutlu olacakmissiniz gibi sevincli bir sekilde atananlari dusunmeden yorum yapmaniz.

    comments user
    memur

    çizmeyi aşıyosun jet mi nesin birden çıkıverin ortaya.. belli ki bir sene oturup çalışıp doğru düzgün puan alamamışsın milletin aldığı 80 i kıytırık falan diye küçümsediğini sanmışşsın. kedi uzanamadığı ciğere mundar der.. çok biliyosan alsaydın.

    bizim çalışarak aldığımızı herkes biliyor.. soru çalan şerefsizleri de.. zaten malum üzere çalanlar 2010 da da bir bir ayıklandı.. akbaba gibi iptal olsa diye bekleme iptal olsa dahi 2010 da olduğu gibi çalanları ayıklarlar..

    ayrıca kusura bakma da sen böyle avuçları fesatça ovuşturma… yukarıdaki arkadaşın dedği gibi iptal olursa yeni sınav yapılmaz zaten yapılacak olan 2018deki sınavı beklersin.. sınav iptal olmasa da yapılacak olan 2018 sınavı.. 2016 iptal olsa da milletin hakkı alın teri gitse diye bekleyeceğine git çalış..hoş bu düşünceyle sanmıyorum düzgün bi puan alıp atanacağını. anca böyle milletin hakkını alıp da bana verirler mi diye beklersin..

    sen ve senin gibiler belli bir süre hak yiyebildikleri sansalar dahi eninde sonunda çıkar acısı..

comments user
Devrim

2016/2 kpss ile üniversite kütüphanelerine yerleşen arkadaşlar, halen güvenlik süreci devam ediyomu ya da tebligat ( bildirim) yapıldı mı ya da tahmini ne zaman başlarız arkadaşlar bilgisi olan ?

    comments user
    Jdlds

    Zaten daha 30una kadar belgelerim son gönderim tarihi, dur bi’ şubat ayı gelsin 😀

    comments user
    Devrim

    Evet biraz pimpirikli davrandım galiba:) inşallah uzun sürmez bu süreç. Benim de 23 ünde sondu.

    comments user
    Jdlds

    23ü mü? Sizin unvanınız nedir Devrim bey 🙂

    comments user
    Devrim

    Evet 23 ünde sondu . ordan nasıl görünüyo bilmiorm ama 🙂 kütp. Kadrosu acılmış n olarak atanmamı beklıodunuz :)))

    comments user
    Canan

    31 ocak belge teslim tarihinin son günü. Ondan sonra güvenlik sorusturmasi sureci olacak. Baslama tarihini tahmin etmek zor biraz

    comments user
    İsmail Karaca

    200 sözleşmeli için başvuru yapmışsanız eğer güvenlik soruşturması süreciniz başvuru yapmayanlara nazaran daha kısa sürecek, en azından onun müjdesini verdi bakanlık.

comments user
anlamsız

2010 da çalınmıştı. Ve 2016 ile atananlar var. sınavlar kolay kolay iptal olmaz. medya haber satalım diye abartıyor işte. yetkililerden böyle bir açıklama geldi mi.hayır. zaten adamların çalmadıkları sınav yok ki. hangisi iptal oldu. hiçbiri. lütfen mantıklı şeyler yazın. ilk bakanın geçen yıl yaptığı açıklamada ocak ayına kadar diyordu. ocak henüz bitmedi. merkezi atamalar temmuzda belki onuda beklerler bilemem. ülkenin iç durumu biraz karışık olduğu için net sonuçlar çıkmıyor galiba. bu konu ile ilgili bakanlığın bastırması lazım. 6 ay 180 gün yapar günde dört kişi araştırsalar yine biterdi hocam:))

    comments user
    Bbyhbr

    Başarısız olan iptal olsun istiyor ve bu haberlere seviniyor.

    comments user
    jet

    alnımızın akıyla kötü yaptık, soru çalıp iyi yapmadık ya… elbette iptal olmalı çalındıysa

    comments user
    memur

    Resmen vicdansizlik öyle istemek.. ben.2014te de girdi kil payi atanamadim bir yil sokaga dahi cikmadan calistm iyi bi puanim var yillardir issizim cebimdr dolmusa binecek param yok bi umutla atanmayi bekliyorm.. kusura bakmasinlar da iptal olur diye akbaba bekleyenler zaten o zihniyetle bi yere varamaz
    . Benim gozumde sorulari calanlardan.hic bir farklari da yoktur.. ayrica unutmasinlar aglayanin hakki gulene.fayda etmez. Zamaninda da oh ne güzel yerlestik diyen milletin hakkini yiyenler bu gun birer ikiser atiliyor. Iptal olsun milletin alin teri hakki Silinsin diyenlere.ibretlik

    comments user
    jet

    sınavın iptal olması en çok soruları çalanları üzer. Çalanlarla iptal olmasını isteyenleri nasıl eşit görüyorsun. Mantıklı konuşursanız seviyeyi düşürmemiş olursunuz.

comments user
ZOR İŞLER

derler 🙂

comments user
ZOR İŞLER

şimdi görüştüm bakanlıktan bir bayanla, bugünlerde güvenlik soruşturmalarının sonuçlanmasını bekliyoruz dedi ama hayırlısı bakalım.

    comments user
    bby

    6 aydır bugünlerde bekliyoruz diyorlar:)

comments user
İsmail Karaca

Atamalar, KPSS, sözleşmeli alımlar ve diğer ilişkili konularda iletişim kurmak için oluşturduğumuz WhatsApp grubumuza katılabilirsiniz. https://chat.whatsapp.com/28M29ucRspMHpzmIxfIMHb

comments user
dewey

sağlık bakanlığının güvenlik soruşturmalari sonuçlanmaya başlamış en azindan bi gelişme

    comments user
    cem

    Dewey peki ne zaman soruşturulmaya başladılar da sonuçlandı sağlık bakanlığının?

    comments user
    dewey

    onların ekimde açıklanmıştı sonuçları büyük ihtimal ekimde başladı bi arkadasimda atandi güvenlik soruşturması bekliyordu bugün aciklanmis geçenler liste halinde yayınlanmış

comments user
ZOR İŞLER

gerçek şu ki burada yazan herkes mağdur. kütüphaneci veya müze araştırmacısı alımının politize bir tarafı olmamalı. inşallah biran önce açıklanır, mülakat yapılır. atanan işine başlar atanamayanda hayatına bakar…

    comments user
    dewey

    bu sürecin en çok mağdur edilen kuşkusuz biziz. 6 buçuk aydır mülakat bekliyoruz hangi tarihte görülmüş. evet titizliklede inceleniyo olabilir. Beklemekten başka yapacak biseyimiz yok şansızlığımiz oldu iste kimse bilemezdi böyle olacağını..

comments user
ZOR İŞLER

kişinin siyasi düşüncesine göre mümkün veya mümkün değil gibi gözükebilir…….DİYE YAZIP DOĞRU BİLDİĞİMİ YAZMAK ZORUNDAYIM DİYEBİLEN İNSANLAR VAR BURDA….SİYASİ GÖRÜŞÜN GÜVENLİK SORUŞTURMASI İLE NE GİBİ BİR İLGİSİ OLABİLİR.

    comments user
    Kaan

    Sanırım yazdığımı yanlış anladınız veya yorumladınız. Güvenlik soruşturmasının bu kadar fazla uzamasının gerekçesi kişisinin siyasi düşüncesine göre değişiklik gösterir demek istedim. Fark ettiyseniz ara cümle kullandım yazarken. Burada ne demek istedim?

    – Eğer mevcut iktidardan hoşlanmıyorsanız, “güvenlik soruşturması çok uzadı çünkü kendi adamlarını alacaklar ve onun araştırmasını yapıyorlar” diyebilirsiniz.
    – Eğer mevcut iktidardan hoşlanıyorsanız, “güvenlik soruşturmasının uzaması normal çünkü terör örgütleriyle bağlantılı kişiler en ince ayrıntısına kadar araştırılıyor” diyebilirsiniz.

    Söylemek istediğim tam olarak budur. Mülakatta adam ayrımı yapılır, A kişisi isim yazdırmıştır, B kişisi telefon etmiştir, C kişisinin alınacağı garantidir, D kişisi kesinlikle alınmayacaktır gibi bir şey söylemedim. Sadece güvenlik soruşturmasının uzamasının gerekçelerinin kişinin siyasi düşüncesine göre farklı olabileceğini belirttim.

comments user
Canan

Cuma gunu bakanliga gittim guvenlik sorusturmasini beklıyoruz bizimde elimizden gelen baska birsey yok dediler. Sozlesmeliye başvurup merkezide atananlar icin de sozlesmelinin sorusturmalari gelirse o sorusturmalari kullanip göreve baslaticaz bir daha sorusturma yaptirmayacagiz dediler. Ne zaman belli olacagini bizde bilmiyoruz 4 ay oldu sorusturmalari verdigimiz geldigi gibi yapicaz mulakati cok ariyorlar soruyorlar bizi ama bizim elimizde değil keske belli olsa bizde hemen yapsak yerlestirmeleri ve mulakati dediler. Bilgilerinize.

    comments user
    dewey

    sağol canan bende bakanlığa gidebilecek varsa. bilgi alabilir mi diye soracaktım. en azindan ne zamana kadar bekliycez onu bilseydik

    comments user
    Canan

    Zamani onlarda bilmiyor bizde sizin gibi bekliyoruz cok uzadi artik belli olsa da bizde alimlari yapabilsek keske dediler.

    comments user
    Kaan

    Bunun için bir süre söyleme şansları yok. Güvenlik soruşturması 600 kişilik liste için titizlikle uygulanıyorsa -kişinin siyasi düşüncesine göre mümkün veya mümkün değil gibi gözükebilir ama bugüne kadar yaşanan sürece bakılırsa yüksek olasılık- gecikmenin biraz daha sürebileceğini çıkarımını yapabiliriz.

    Olumsuz konuşmak istemedim ama gelinen noktada manzara bellidir. Sabırla beklemeye devam, hak eden hak ettiği gibi bir yere atanır umarım.

    comments user
    dewey

    evet haklisiniz orası öyle ama ben süre derken başka bakanliklarinda süren güvenlik soruşturmalari var bazıları sonuçlandı e epeydirde sürdüğü için belki bi tahmin olabilir diye düşünmüştüm.Siyasi düşüncelere göre eleme mi olur diyorsunuz yani

    comments user
    Kaan

    Hayır böyle bir şey söylemiyorum. Sadece sürenin uzamasını siyasi düşüncelere göre farklı bir şekilde yorumlayabilir herkes diyorum.

    Mülakat ne kadar usulüne uygun, ne kadar usulüne aykırı yapılır bilemem. Bununla ilgili en ufak yorum yapmam bile doğru değil.

    comments user
    cem

    1200 kişinin güvenlik soruşturması bu kadar uzun süremez. Öğretmenler de alım yaptı ve 60 bin insanın yapıldı yani. Bakanlıkta baskı yapması lazım gerekli yerlere

    comments user
    Kaan

    Bu söylediğine şöyle cevap verebilirim. Kütüphaneci ihtiyacı ile öğretmen ihtiyacı belirlenen eğitimsel-öğretimsel-siyasal rota kapsamında aynı düzeyde değildir. Bu işin eğitimini almış herkes kütüphanecinin daha öncelikli olduğunu düşünür ama maalesef öyle değil. Öğretmenlerin büyük bir kısmı doğrudan daha önce açığa alınmış veya çeşitli nedenlerle öğretmenliği bırakmış, farklı bölgeye tayin etmiş kişilerin yerine alındı. Bunca açığa alınma haberi çıktı kaç tane kütüphaneci gördünüz açığa alınanların arasında?

    Zaten “söz verildiği için” yapılan bir atamadan bahsediyoruz ve bu atama için ince elenip sık dokunacağını tahmin edebilmek lazım. Mezun olalı 4 yıl oldu ve hala işsizim ben. Kimseyi savunacak halim yok ama beğenmediğim bir durum olsa bile maalesef doğru olduğuna inandığım şeyleri söylemek durumdayım.

    comments user
    dewey

    cem yine alım olacak onlardan ve 1 ay sürmüycek bizde halâ beklemeye devam edicez 7 ay 8 ay 9 ay …

    comments user
    cem

    evet öyle duruyor malesef…

    comments user
    dewey

    yokk zaten daha uzayacak gibi bu aydan umudum artik o da kalmadi sanırım bu işin referandum veya 3. ohale kadar yolu var.Allahtan bi işe girdim boş beklemekten iyi

comments user
dewey

var mı bi haber arkadaşlar

    comments user
    jet

    Ne tarz bi haber?

    comments user
    dewey

    mülakat ile ilgili

    comments user
    cem

    haber yine aynı bi haber yok 🙁

comments user
bbya

arkadaslar ben son yerleştirme ile atananlardanım allaha sükür, malumunuz bizden istenen belgeler vardı dün bilgi almak için bakanlığı aradım ve konuştuğum yetkili bana ayrıyeten sözleşmeliye basvurup basvurmadığımı sordu, bende sözleşmeliyede basvurduğumu söyledim niçin sorduğunuz deyince eğer sözleşmeliyede müracat ettiyseniz güvenlik soruşturmanız daha erken bitebilir dedi hülasa anlıyacagınız sözleşmeliye basvuranların bekletilme nedenleri büyük ihtimalle güvenlik soruşturması

    comments user
    bbya

    bu kadar süre bekletilebilir mi diye soracaksınız ama ismail beyinde daha önce söylediği gibi kurumların umursamaması gibi nedenler süreci uzatabiliyor

    comments user
    Halk

    Aa öyle mi umutlandım, mutlu oldum. Umarım çok beklemeyiz gerçekten 🙂

    comments user
    bbya

    ne demişler umut fakirin ekmeğidir umarım daha da uzamaz süreç 😉

    comments user
    dewey

    evet güvenlik soruşturması deniliyo hep ama bizim bakanlığında umursamadığını düşünüyorum ben

comments user
dewey

bu haftada geçti ocagin son haftasına geldik halâ bi haber yok olacak mı olmuycak mi ne zamana kadar bekliycez bi bilseydik keşke

comments user
Zuhal

Yariyıl tatilinde mülakat yapılacak deniliyordu?

    comments user
    dewey

    ocak ayı içinde diye bi söylenti vardı siz nerden duydunuz

comments user
Cem

Sıkıntı olan ne bilemiyorum. 6 ay 1 hafta felan oldu. Daha ne kadar bekleyeceğiz merak ediyorum

    comments user
    dewey

    sıkıntı güvenlik soruşturmaları

comments user
Cem

Kültür ve Turizm Bakanı yarın gelip ve spor Bakanlığında kyk yurtlarında programı var. Ona katılacak birine ulaşabilirsek mülakat tarihini sordurabliriz aslında

    comments user
    dewey

    adam milli eğitim bakanı iken deli gibi öğretmen alıyordu bizden bi 400 kişiyi alamadı ! şans olacak ağbi şans adam bizim bakan oldu bu seferde darbe girişimi oldu 🙁

comments user
dewey

avukatlığında mülakat listesi açıklanmış bakalım bizimki nolcak

    comments user
    BilgiNedir

    avukatlık bizden sonra değil miydi ya nasıl olabilir bu.

    comments user
    dewey

    yok liste açıklanmış tarih değil

    comments user
    BilgiNedir

    Evet öyleşmiş bir an tarih sandım.

    comments user
    dewey

    ufak tefek gelişmeler olunca umut ediyoz

    comments user
    cem

    Evet dewey en ufak şeydenn umut eder olduk yani. Bakanlığı aradım:bizde emniyetten soruşturmaların bitmesini bekliyoruz dedi. gelse hemen yapacaz dedi mülakatı.

    comments user
    dewey

    ben artık aramıyorum bıktım artık inan ki. Aradığımda bana da MiTten diyolardı şimdide emniyet mi olmuş 🙂

    comments user
    cem

    o kadarını bilemiyorum 🙂 Ama bu kadar zor olmamalı bazı şeyleri açıklaması.

    comments user
    dewey

    dobrasu biseyler dedi ama bidada ses çıkmadı bu ay içinde olur mu acaba

    comments user
    cem

    bu ay olacak olsa bu hafta açıklanması lazım sanki. Ama benim bu aydan ümidim kalmadı gibi

    comments user
    dewey

    ya bi tarih verilse de şubatta yapılsaydı en azından ne kadar bekliyeceğimiz belli olurdu