×

Yakın Doğu Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi öğrencileri seminerde

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencileri ve bölüm öğretim görevlisi Ayşe Oktan, koordinatörlüğünü ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Kütüphanesi’nin yaptığı “Referans Kütüphaneciliği ve Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi’nde Referans Hizmetleri” adlı seminere katıldılar. Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nde gerçekleştirilen ve Koç Üniversitesi Referans Kütüphanecisi Mithat Zencir’in anlattığı seminerde, Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm öğrencileri, uygulamaya dayalı bilgilerin kendileri için son derece faydalı olduğunu ve bu türden etkinliklere katılmaktan dolayı duydukları memnuniyeti bölüm başkanları Doç. Dr.Mustafa Sağsan’a teşekkür ederek bildirdiler.

Bir gün süren seminer, altı ana konu başlığında gerçekleştirildi. Bunlar; referans kütüphaneciliği, genel referans hizmetleri, akademisyenlere yönelik hizmetler, öğrencilere yönelik hizmetler, tanıtım hizmetleri ve çevrim içi hizmetlerdir. Seminerde verilen öğle yemeğinde öğrenciler, meslektaşlarıyla tanışma ve kaynaşma imkanını da yakaladılar.

Kaynak: http://www.kibrispostasi.com/

1 yorum

comments user
Ali

Mustafa Sağsan hocam varsa zaten orası çok iyi ortamdır. Onun bölümünde okuyan öğrencilerin ufku çok açık olur merak etmeyin.