×

II. Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu | 26-28 Ekim 2023 – Çankırı

Bilgi ve Belge Yönetimi disiplininin değerli araştırmacıları, uygulamacıları ve paydaşları,
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında, Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü, Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ve Kastamonu Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’nün işbirliğiyle, düzenlenecek olan ‘Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu’nun ikincisi Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’nün ev sahipliğinde “Kalkınmada Veri, Bilgi, Bilişim ve Yönetişim” teması ile 26 -28 Ekim 2023 tarihleri arasında yüz yüze ve çevrimiçi (hibrit) olarak gerçekleştirilecektir.
Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumunun temel amacı, Bilgi ve Belge Yönetimi alanındaki, öğretim elemanlarını, uygulamacıları, ilgili meslek örgütlerini, bu alana ilgi gösteren tüm paydaşları bir araya getirerek ortak bir tartışma platformu oluşturmayı ve bilgi ve belge yönetimi alanındaki bilim insanları ve uzmanların bilgi alışverişinde bulunmalarına olanak sağlamaktır.
Katılımın ücretsiz olduğu Sempozyumda gönderilecek bildiri özetleri, konunun uzmanlarından oluşan bilim komitesi tarafından değerlendirilecektir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını kutlayacağımız bu özel zamanda sizleri Sempozyum için aramızda görmekten onur duyacağımızı belirtmek isteriz.  Değerli katkılarınızı çok önemsiyor, sizleri çalışmalarınızla sempozyumumuza davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.
Bildiri özetlerinin gönderimi için son tarih 03 Temmuz 2023’dir.
“Kalkınmada Veri, Bilgi, Bilişim ve Yönetişim” temasıyla düzenlenecek olan “II. Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu” hakkında daha fazla bilgi için sempozyum web sayfasını (sempozyum2023.karatekin.edu.tr/) inceleyebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Sempozyum Düzenleme Kurulu
Çankırı Karatekin Üniversitesi
Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü
Uluyazı / ÇANKIRI
0533 517 16 25
0376 213 2626 – 8401 /7462